Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ko vlada Srbijom iliti marginalije uz beslovesno raspaljivanje pohote muškog na muško i ženskog na žensko 02

Boris Tadić je predsednik, Mirko Cvetković je premijer, sve ostalo su sitnice
1
4%
Navijači i desničari, sve ostalo su sitnice
9
38%
Boris Tadić je navijač i desničar, Mirko Cvetković je navijač i desničar, sve ostalo su sitnice
6
25%
Izvinite, ne mogu da odgovorim na pitanje. Naime, u potrazi sam za stranim državljanima u Beogradu koje bih prebio jer sam se patriotski napalio
8
33%
By mythe
Velboy says "dalje, to pitanje u vezi evropskih ambasadora koji hodochaste palmu, pa gospodine mythe ti si u toj Evropi i jesi li im postavio to pitanje? jesi li ti ishta konstruktivno ikad uradio, gospodine mythe?"

jesam :Y poslao sam dopise (Mailove) na adresu holandskih i belgijskih gay organizacija, na centar protiv diskriminacije kao i na adrese MVP te dve zemlje u kojima sam citirao izjave Markovica-Palme i ukazao na cinjenicu da su ambasadori te dve zemlje (nisu jedini) bili na proslavi gradske slave tog i takvog coveka i takodje ukazao da je to protiv i Ustavnih i zakonskih nacela kao i etickih normi na temelju kojih funkcionise holandsko i belgijsko drustvo/drzava, nemacki ambasador nije bio tamo prisutan pa nemam razloge za slanje dopisa pojedinim nemackim institucijama...za ostale zemlje ciji su ambasadori tamo bili prisutni neka se pobrinu ostali, moje poznavanje engleskog i francuskog nije toliko perfektno da bi mogao slati dopise te vrste, ...zato bi se mogli vi pobrinuti, vama je engleski "govorni" jezik, zar ne ;)
Korisnikov avatar
By Vel boy
iskrene pohvale tebi za to, ako je tako! :)
By mythe
da, tako je :Y

kad sam procitao tu izjavu Palme Markovica,odmah sam se setio i cinjenice da mu deo EU ambasadora ide u goste za gradsku slavu te toliko popizdio da nisam zalio ni truda ni vremena da napisem te Mailove (uz prevod njegovih izjava) i posaljem na naznacene adrese ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!