Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by mythe
@Delete - od tog medjudrzavnog ugovora su se dogodile pojedine stvari, izmedju ostalog je prestala zajednicka drzava Srbije i Crne Gore (koja se uostalom jos pre 13/05 prestala zvati SRJ) i Srbija je donela novi Ustav u oktobru 2006.
To svi znamo. I?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mythe

prema Ustavu Srbije i propratnim zakonskim aktima je malo drugacije - dovoljna je izjava osobe da se oseca pripadnikom srpskog naroda i da ista poznaje srpski jezik.
To je verovatno samo jedan od vise uslova koji se moraju ispuniti (opet, ne znam, niti mogu da pronadjem, ali ih ima vise). Opet, ako ih sve mozes ispuniti, zasto bi ti neko zabranio da imas drzavljanstvo neke zemlje, verujem da bi vecina nas ovde uzela drzavljanstvo Amerike ili Kanade da im se pruzi prilika, ali isto tako gorepomenuti uslov se lako moze zloupotrebiti od strane kosovskih krimosa koji ce se jos koliko od pocetka sledece godine slobodno setati po Evropi sa srpskim pasosima. A ne mozes da im zabranis, ne?

Elem, da, ne pripadam nijednom narodu, ali sam drzavljanin Srbije, po rodjenju i mestu prebivalista.

A sve ovo nema nikakve veze sa temom.
Korisnikov avatar
By Pipin
Jel ovo neko forumaško takmičenje u preseravanju ili ja predugo ne učestvujem ovde?
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Delete
Originally posted by deran
...a i dalje,on ce uvek biti glupi Bosanac, gradjanin drugog reda, cak i za seljaka iz zabiti u Srbiji za koju doticni nikad nije cuo.

Jbg... :srbin:
Upravo tako. Jbg!
A ne vidim zašto bi nekog uopšte zanimalo mišljenje neke budale iz neke zabiti u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj i slično..:egzorcist:
Korisnikov avatar
By muzika86
Delete i dalje prosipa tu pricu o glupim Bosancima... a nju, glupu Bosanku, nisu sprijecile te uvrijede da pobjegne iz Bijeljine u BG.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by muzika86

Delete i dalje prosipa tu pricu o glupim Bosancima... a nju, glupu Bosanku, nisu sprijecile te uvrijede da pobjegne iz Bijeljine u BG.
Da, plus što lični kompleksi i frustracije ne mogu biti validan dokaz ni za šta zbog čega takve postove sa raznim teorijama i generalizacijama ko koga kakvim smatra preskačem tj. ne čitam..:fen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!