Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By wilmott
Slobodan Milosevic je privatno bio sjajan covek i animator, veliki dzentlmen. Pevao je Strangers in the night jednako dobro kao i sam Sinatra. Prijatno je bilo sa njim razgovarati, jer je bio svestran i nesporan strucnjak u sektoru bankarstva. Medjutim, imao je samo dve mane - bio je lopov i koljac.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Leon Walras
Slobodan Milosevic je privatno bio sjajan covek i animator, veliki dzentlmen. Pevao je Strangers in the night jednako dobro kao i sam Sinatra. Prijatno je bilo sa njim razgovarati, jer je bio svestran i nesporan strucnjak u sektoru bankarstva. Medjutim, imao je samo dve mane - bio je lopov i koljac.

:up:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Prijatno je bilo sa njim razgovarati, jer je bio svestran i nesporan strucnjak u sektoru bankarstva.
joj, jako.
:lol:
By mythe
Originally posted by Lepa Krepa
Prijatno je bilo sa njim razgovarati, jer je bio svestran i nesporan strucnjak u sektoru bankarstva.
joj, jako.
slatka moja, politicku opredeljenost ne trebas mesati sa strucnosti jedne osobe; ma kako se ona zvala i bez obzira o kome se radi. To je tako jednostavno, ali za pojedine ocito komplikovano :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
honey, ti si ukopčao zašto se ja smejem taman tol'ko kol'ko si i padeže savladao.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by burak-BL
Originally posted by *deni*
Pa da, ljudi diskutuju opterećeni predrasudama... No, ko sam ja da bilo kome sudim ?
Možda bih i ja tako razmišljao da ne poznajem ženu lično i zbog toga ne mogu da je ne branim, pogotovo što su je svi jednodušno napali, a to svakako nije zaslužila, pre svega zato što je veliki borac i žena zmaj.
:srbin:
Savršeno rečeno.
Hvala na podršci.
:)
Korisnikov avatar
By Burak
Svim ljubiteljima čitanja preporučujem Milijaninu dokumentarnu knjigu Exhumacija istine.
Korisnikov avatar
By *deni*
A moraću vam jednom prilikom ispričati interesantan događaj sa Milijanom iz sudnice u NS.
buraku ću taj istinit događaj prepričati putem u2u poruke.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Svim ljubiteljima čitanja preporučujem Milijaninu dokumentarnu knjigu Exhumacija istine.

milijana piše o istini? oćel' u istoj ediciji izaći pahomijevo "vospitanije pravoslavne mladeži" i mladićeva "praktična primena ženevske konvencije i običaja ratovanja"?
By mythe

milijana piše o istini? oćel' u istoj ediciji izaći pahomijevo "vospitanije pravoslavne mladeži" i mladićeva "praktična primena ženevske konvencije i običaja ratovanja"?
a moze i Tachijeva "kako izvaditi i presaditi jedan ljudski organ" ili Haradinajeva "kako eliminirati zasticene svedoke"...jel tako gospodjo/ice Kandic, pardon Kandici, pardon gospodjo/ice Lepa Krepa? ;)
By wilmott
dobar je i onaj rijaliti sou 'menjam tezu'... ucesnici su velicanstveni u svojoj gluposti.
By mythe
A moraću vam jednom prilikom ispričati interesantan događaj sa Milijanom iz sudnice u NS.
ajde ispricajte nam to, slatka moja ;)

trac je mio, bez obzira o kome bio :alexis:
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by mythe
ajde ispricajte nam to, slatka moja ;)

trac je mio, bez obzira o kome bio :alexis:
Ne mogu, poštujem denijeva autorska prava tako da. . .
Korisnikov avatar
By *deni*
To što sam ti ispričao se zaista desilo, pričao mi moj drug Nebojša, a sigurno ima i dokaz u vidu sudskog zapisnika negde u arhivi suda.

Hvala ti što poštuješ diskreciju.
:cuddle:
Korisnikov avatar
By Burak
To što sam ti ispričao se zaista desilo, pričao mi moj drug Nebojša, a sigurno ima i dokaz u vidu sudskog zapisnika negde u arhivi suda.

Hvala ti što poštuješ diskreciju.
:cuddle:
Ha ha ha, nakon što sam opet pročitao u2u, još više mi se utvrdilo mišljenje da je Milijana prava žena-lavica!
Hvala tebi na tako EXKLUZIV informaciji - Svet&Skandal bi milione dali za ovo. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Svet&Skandal bi milione dali za ovo. :)
:pucaodsmeha:
pa eto, bogati ste :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
A ne, radi se o mojim drugaricama, a one nisu na prodaju.
Ne ne...
:nono:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a moze i Tachijeva "kako izvaditi i presaditi jedan ljudski organ" ili Haradinajeva "kako eliminirati zasticene svedoke"...jel tako gospodjo/ice Kandic, pardon Kandici, pardon gospodjo/ice Lepa Krepa? ;)
:doh:

ne, ne, sinko, opet nisi skontao. ja sam polaskana tvojim raskrinkavanjem moje antisrpske agende, ali ne možeš, brate, tako da fušeriš. srbija zaslužuje bolje od toga!

vidi vako:
Ironija
Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije

Ironija je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.)

a evo ti i na ćirilici:

Иронија
Из Википедије, слободне енциклопедије

Иронија (грч. εἰρωνεία, eironeia — хињено игнорисање) је језички израз и стилска фигура у коме је право значење ријечи или прикривено или супротно дословном значењу израза, употријебљених ријечи.

sad to prepiši 20 puta i popravi rad, pa ćemo onda da razgovaramo.
Korisnikov avatar
By castor
@ Lepa Krepa: menjaj nick u Natasa Kandic aka Nata Kanda
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ili možda da to malo, što bi se poslastičarski reklo, zavijem u oblande... recimo, Natal Karta? ne smem biti suviše očigledna. vidiš koliko se mythoman radovao kad me provalio, greota to oduzeti čoveku u ova tmurna vremena.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ili možda da to malo, što bi se poslastičarski reklo, zavijem u oblande... recimo, Natal Karta? ne smem biti suviše očigledna. vidiš koliko se mythoman radovao kad me provalio, greota to oduzeti čoveku u ova tmurna vremena.
Korisnikov avatar
By Vel boy

sigurno da se moze i tako reci. zlochinci su zlochinci kojegod nac., vere, sere :pokazuje: ...bili. samo je uochljivo da kadgod se momentalno analiziraju zlochinci s srpske strane, ti, mythe, odmah krecesh u implicite relativizovanje s navodjenjem tudjih zlochinaca. navodi ih i podsecaj na njih, to svi trebamo, ali ako ti je jedini cilj toga da relativizujesh i zbunish one progresivne Srbe/gradjane Srbije koji kritikuju najpre zlochince s srpske strane, onda ti to nikako ne valja, mythe! no, to ti mythe isto radish kad si na Gay. hr samo s desnicharskih hrvatskih pozicija. kako je uzbudljivo to instant resetovanje :sweet: :radosnice: !
i chemu poshprdno nazivati L.K. "Kandici, Kandickom..." ?? :wtf: shta ti je Natasha Kandic toiko skrivila, mythe?
By mythe
Originally posted by Vel boy

sigurno da se moze i tako reci. zlochinci su zlochinci kojegod nac., vere, sere :pokazuje: ...bili. samo je uochljivo da kadgod se momentalno analiziraju zlochinci s srpske strane, ti, mythe, odmah krecesh u implicite relativizovanje s navodjenjem tudjih zlochinaca. navodi ih i podsecaj na njih, to svi trebamo, ali ako ti je jedini cilj toga da relativizujesh i zbunish one progresivne Srbe/gradjane Srbije koji kritikuju najpre zlochince s srpske strane, onda ti to nikako ne valja, mythe! no, to ti mythe isto radish kad si na Gay. hr samo s desnicharskih hrvatskih pozicija. kako je uzbudljivo to instant resetovanje :sweet: :radosnice: !
i chemu poshprdno nazivati L.K. "Kandici, Kandickom..." ?? :wtf: shta ti je Natasha Kandic toiko skrivila, mythe?
gospodine Velboy - time sto navodim zlocini koje su pocinile druge strane (jeste, ja uvek navodim zlocine koje su pocinili bosanski muslimani i kosovski Albanci), zelim da podsetim "progresivne" gradjane Srbije da postoje i zlocini koji su pocinili drugi, a sto je najgore u celoj prici zlocini drugih strana (bosanskih muslimana i kosovskih Albanaca) nisu skoro uopste kaznjeni. Treba li samo podsetiti na oslobadjajuce presude Naseru Oricu i Ramusu Haradinaju, a u procesu protiv ovog drugog je tri svedoka likvidirano a da Sud u Haagu nista nije preduzeo (sa druge strane proces protiv Seselja je prekinut na neodredjeno vreme, 6 sati pre kraja jer su se neki svedoci zalili da su zastrasivani, u sto ne sumnjam, ali je cinjenica da su ti svedoci i dalje zivi dok su svedoci protiv Haradinaja brutalno ubijeni). Sta cemo sa time? Kako to da tim tzv. "progresivnim" gradjanima Srbije to uopste ne smeta, a koliko sam primetio u nekim vasim postovima, vi slicno cinite sa bosanskim muslimanima, jer cesto u vasi postovi isticete da su srpska i hrvatska strana u Bosni krivci za rat, a kao bosanski muslimani su "morali da se brane " i tome slicno...

Natasa Kandici - da, ona je tipican predstavnik gore napisanog, pojedinima ovde i idol, a radi se jednoj frustriranoj osobi, punoj mrznje, zavisti, zluradosti, pa zar vama nije dovoljna njena izjava (a na pitanje zasto se ne bavi zlocinima koje su pocinili kosovski Albanci), ona kaze " sa time treba da se bave albanske organizacije i udruzenja" a pritom nema niti jedne organizacije koja to radi!

A kakvi su ustvari oni koje vi ovde nazivate "progresivnim" i njihov opis, moze procitati u moju najnoviju temu :)

A povrh svega, nadam se da ste lepo proveli vas holiday i dobro nam dosli nazad :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Podržavam Milijanu, jer sam čula da voli cveće.
A ko voli cveće, ne može da bude loš čovek.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!