Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by E. M. O.
Originally posted by the1whowished
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Ja ga ne poznajem
ali kako sam profesor vec tri godine
znam kako se radi sa 'slucajevima ovog tipa'
Pa pitao te poznajes li nas obrazovni sistem. :lol:
Pa covek ti je lepo rekao da ne poznaje sistem ali da iz iskustva raspolaze nekakvim informacijama. :lol: :lol:

A veca je greska :nerd: , ako bas hoces, to sto si ti izostavio pomocni glagol (pitao_sam) jer se u slucaju tvog posta ne zna ko je pitao Anamorfosea nista, dok je on izostavio ono sto je bilo pretpostavljeno (u fazonu ,,poznajes li?-ne poznajem).

Mislim, samo ti fora nije utemeljena, to je to. :spliff:

P.S. izvini, dete, slusam neku gotiku :lol:
Ne nisam izostavio pomocni glagol jer ga nisam ja pitao, vec Shut.
:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by shut
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Ja ga ne poznajem
ali kako sam profesor vec tri godine
znam kako se radi sa 'slucajevima ovog tipa'
Pa pitao te poznajes li nas obrazovni sistem. :lol:
Pa covek ti je lepo rekao da ne poznaje sistem ali da iz iskustva raspolaze nekakvim informacijama. :lol: :lol:

A veca je greska :nerd: , ako bas hoces, to sto si ti izostavio pomocni glagol (pitao_sam) jer se u slucaju tvog posta ne zna ko je pitao Anamorfosea nista, dok je on izostavio ono sto je bilo pretpostavljeno (u fazonu ,,poznajes li?-ne poznajem).

Mislim, samo ti fora nije utemeljena, to je to. :spliff:

P.S. izvini, dete, slusam neku gotiku :lol:
Ne nisam izostavio pomocni glagol jer ga nisam ja pitao, vec Shut.
:stopdrogi:
Promenio sam. :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:oskar:
Primite moje izvinjenje. :sesir:

:maska:
A pri tom se ja izvinjavam. :wtf: :shok: :smeh: :sarana: :puzzle: :hvala: :peace: :procitajpravilnik: :pms:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
:oskar:
Primite moje izvinjenje. :sesir:

:maska:
A pri tom se ja izvinjavam. :wtf: :shok: :smeh: :sarana: :puzzle: :hvala: :peace: :procitajpravilnik: :pms:
Izvini i ti, na zabuni. :bisou:
Korisnikov avatar
By Winter
klasičan kućni odgoj...treba ga izbaciti iz škole i ne dozvoliti mu da istu završi uopšte, ni vandredno..... *zadrakonskemere*
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Winter
klasičan kućni odgoj...treba ga izbaciti iz škole i ne dozvoliti mu da istu završi uopšte, ni vandredno..... *zadrakonskemere*
Najgore je sto takvih idiota ima koliko ti dusa iste.

I znam da nije tema, ali zar bas nikom ne smeta to sto je neko telefonom snimao profesora na casu?
Zar i to nije kaznjivo?
Prosle godine je u mojoj skoli ucenik zbog toga iskljucen iz skole. Mesec dana pre kraja cetvrte godine.
Korisnikov avatar
By Winter
Ja nisam govorila o kazni i tome šta je moralno,a šta nije...učenik koji je udarao profesora je napao ceo obrazovni sistem Srbije, a na taj način obezvredio ustanovu škole i pojam školstva.....svi smo mi imali (ili imamo i dalje) profesore koje nismo voleli i koji nisu voleli nas.....ali se pre 15-ak godina ili pre 50 godina nije nešto poput ovog moglo i zamisliti....jednom rečju...ovo društvo ide u jednom jako negativnom pravcu...
By alexandermagic
Slažem se. :)
By RACABG
ali takodje profesor koi je napao ucenika je napao svu decu srbije.

medjutim deca nisu vishe deca , mnogo brze odrastaju i sazrevaju.
danashnji prvaci su na nivou petaka iz moje generacije samo profesore niko nije obavestio o tome.
ali ovaj fazon ja sam zakon i ti nikada neces videti svoje ocene u dnevniku .... ti si mali i jadan i ja ti nikada necu pokazati kakve ocene imas u dnevniku, ja sam glavna i mocna i ja pishem u taj dnevnik ono sto ti nikada neces videti......
i svoj zivot stavljam ma branik crvene svete knjige

pod jedan je trebala da kao pedagog da smiri situaciju , posebno onog momenta kada je osetila alkohol.
trebala je da pokaze dnevnik i doticnog koji je pijan poshalje kuci da se trezni, posle da obavesti roditelje razrednog psihologa i direktora. ovako je od jednog problema alkoholizam napravila jos jedan problem nasilje.

ostatci komunizma su uzas koji je i dalje jako prisutan .
Korisnikov avatar
By KiWi
Dečko je za bolnicu ... moja keva kaže "ma mali samo ima kratak fitilj" ... ja bih rekao da nema fitilj uopšte ...

Ni profesorka nije ispala nevinašce, ali i ja bih ga klepio kada bi mi se tako nalaktio na katedru i zahtevao da pogleda dnevnik ...
Korisnikov avatar
By m..
Au. Jbt. ovoga u mojoj skoli nije billo, mada smo imali par budala tog kalibra i potencijala, al su svi nekako bili na uzici i uprepodobljeni. A imali smo i jedno 6-7 profana zbog cijeg izivljavanja neka deca nisu uspela da upisu fakultete koje su zeleli, i iz mog razreda je njih 20tak pobeglo u druge skole.

Meni je ovo heavy, i da, treba ozbiljan vaspitno edukativni rad s moroncinom.

Nego drugo - zasto on ne zna svoje ocene?

I trece - koja gay skola, nijedne cice.

----------------------------------------------------------------------------

Btw ni profesori sami nisu neduzni, ne u svakom slucaju. Meni je matematicarka u 4. godini jos na tromesecju obecala popravni (u tom trenutku sam imala prosek ocena negde iznad 3, ali sam znala da moze da me pita dan za danom i daje keceve ako joj se hoce, jer mi je to uradila u 2. srednje i bacila me na popravni, sa prosecnom ocenom izmedju 2 i 3). Onda joj se nisam pojavila do kraja godine, pa mi je dala 2 (da nije trazila bih ispit pred komisijom). I ti kad se sretnes sa stakvom situacijom (a imas nezainteresovane roditelje ilim roditelje koji takve stvari ne umeju da hendluju) budes potpuno nemocan (jer ma koliko ucio, uvek moze da nadje nesto sto ne znas ili da ti da takav zadatak da za odredjeno vreme ne mozes da ga usepsno resis), i naravno da ti dodje da ih gurnes niz stepenice, s tim da to nikad ne uradis ako imas i 2g mozga u glavi.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by RACABG
ali takodje profesor koi je napao ucenika je napao svu decu srbije.

medjutim deca nisu vishe deca , mnogo brze odrastaju i sazrevaju.
danashnji prvaci su na nivou petaka iz moje generacije samo profesore niko nije obavestio o tome.
ali ovaj fazon ja sam zakon i ti nikada neces videti svoje ocene u dnevniku .... ti si mali i jadan i ja ti nikada necu pokazati kakve ocene imas u dnevniku, ja sam glavna i mocna i ja pishem u taj dnevnik ono sto ti nikada neces videti......
i svoj zivot stavljam ma branik crvene svete knjige

pod jedan je trebala da kao pedagog da smiri situaciju , posebno onog momenta kada je osetila alkohol.
trebala je da pokaze dnevnik i doticnog koji je pijan poshalje kuci da se trezni, posle da obavesti roditelje razrednog psihologa i direktora. ovako je od jednog problema alkoholizam napravila jos jedan problem nasilje.

Neko gore rece da se zena tom prilikom samo odbranila - uostalom vidis na klipu da bas i nije mogla da vlada situacijom jer da jeste ne bi doslo do ovoga. Pedagogija bas i ne pali kod nekoga ko je visi od tebe za pola metra i tezi 100 kg... a uz to i pijan. A to sto govoris je apsurd. Zasto bi neko imao pravo da otima dnevnik jer zeli da ga vidi? Zena nije dala da gleda u dnevnik i kraj - ona je profesor - tu dodjemo do neceg sto se zove postovanje profesora - nekog ko je u datom momentu autoritet. Isto kao kad bi na fakultetu dohvatio profesora i otimao mu njegove papire. Mislim, ako bi tako razmisljali kao ti, onda bi ovoga bilo mnogo vise po skolama...
Korisnikov avatar
By Winter

Ovo mi je naprosto zapalo za oko...kakve veze komunizam ima sa celom pričom? To što je profesorki nekih 60 godina,pa je studirala u to vreme? Ili to što su dnevnici i dalje crveni? Ili to što mu nije dozvolila uvid u taj isti dnevnik??

Nema opravdanja ni za njeno guranje njega,ali to nikako ne umanjuje činjenicu da ju je fizički napao.....a ako se njegova akcija posmatra kao reakcija na njeno delovanje, ondak se to isto njeno delovanje mora posmatrati opet kao reakcija na njegovo ponašanje.....
U svakom slučaju, nema nikakvog opravdanja za njegov postupak, i nadam se da će biti adekvatno kažnjen. :sudija:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
jbt ja ne verujem sta citam...zasto i dalje tj kontanstno na ovom forumu ima likova koji daju debilne komentare u temam kada je komentar suvisan??/Sta ok je sutirati,udarati profesorku jer nece da ti da da vidis ocene??/Pa da,isto tako je ok prebiti pedera jer je peder...jbt koje debilne izjave citam,i ne verujem:tuc: :tuc: :tuc:

a dambtw posto danasnja deca rastu bez roditelja,nemaju autoriet,njie ni cudo sto ih svaki autoritet iritira..samo videcemo dokle ce stici tako...:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Rei
Najgore je sto takvih idiota ima koliko ti dusa iste.

I znam da nije tema, ali zar bas nikom ne smeta to sto je neko telefonom snimao profesora na casu?
Zar i to nije kaznjivo?
Prosle godine je u mojoj skoli ucenik zbog toga iskljucen iz skole. Mesec dana pre kraja cetvrte godine.
Pa cool je shto postoji dokaz...

Kad sam ja bio u srednjoj, bio je jedan incident kada su panduri doshli, e sad ne secam se tachno da li je to bilo u vezi ukradenog mobilnog na odmoru, ili onog drugog sluchaja kad je momak poginuo na fizichkom... U svakom sluchaju, panduri doshli, ali nisu smeli da nas ispituju jer smo maloletni. Ne poznajem zakon, tako su nam profesori rekli.

Tako da, eto, dobro je shto postoji snimak.

Inache, kod nas je bilo psihichkog zlostavljanja profesorke hemije na zameni...

I imam impuls da kazhem da njemu i takvima treba zabraniti shkolovanje pa neka se pate u rudnicima ceo zhivot, ali kad razmislim samo ce da krenu u narkomaniju i da prave josh vishe problema, shto sebi, shto drugima. Stolica bi mozhda bila najefektnije reshenje u ovim sluchajevima. :evil: uzhasan sam...
By жњ

Ovo mi je naprosto zapalo za oko...kakve veze komunizam ima sa celom pričom? To što je profesorki nekih 60 godina,pa je studirala u to vreme? Ili to što su dnevnici i dalje crveni? Ili to što mu nije dozvolila uvid u taj isti dnevnik??

Nema opravdanja ni za njeno guranje njega,ali to nikako ne umanjuje činjenicu da ju je fizički napao.....a ako se njegova akcija posmatra kao reakcija na njeno delovanje, ondak se to isto njeno delovanje mora posmatrati opet kao reakcija na njegovo ponašanje.....
U svakom slučaju, nema nikakvog opravdanja za njegov postupak, i nadam se da će biti adekvatno kažnjen. :sudija:

maj point, egzektli. sve vreme joj se unosio u intimni prostor, jos je i koshkao, ogranicavao kretanje, a to je po svim tackama - fizicki napad. u momentu cupanja nastavnog sredstva namenjenog nastavnicima (ne ucenicima, tome sluzi djacka knjizica), nemocna zena je osamarila bilmeza.

njegovo dalje ponasanje je no comment.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kako bih ja ostala bez dozvole za rad......
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dize se buka a ne verujem da ce on biti kaznjen adekvatno.
Deca su u skolama danas zasticena kao svete krave.
Nastavnici su ti koji nemaju nikakva prava skoro osim da sede i trpe uvrede i napade i pretnje roditelja ako im decica ne dobiju ocenu koju oni misle da su zasluzila.

:zid:
Korisnikov avatar
By castor
Cuo sam na vestima da ce ga izbaciti iz skole i pokrenuti tuzbu.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by hlaefdige
kako bih ja ostala bez dozvole za rad......
uuuuuuuuuu.................. :love:
By RACABG
Originally posted by haemoglobin87

Zasto bi neko imao pravo da otima dnevnik jer zeli da ga vidi? Zena nije dala da gleda u dnevnik i kraj -
upravo ovo pitam zasto je tajna za ucenika ocena koja je njemu data i upisana u dnevnik.

ovo je uzrok a sve ostalo je posledica odluke profesora da ne dozvoli osnovno pravo coveka da pogleda ocenu koju je dobio.

ima li sta loshe u tome sto neko zeli da pogleda svoje ocene ?

ni jednog momenta nisam i necu reci da je klipan u pravu i da je trebao da bije bilo koga ..... ali mi nikako nije jasan momenat sakrivanja necega ..... svaki ucenik bi imao pravo da pogleda svoje ocene u dnevniku.
ovako mi sve lici na infobiro, udbu......
zar je i dnevnik tajni dosije koji je zatvoren za javnost ?

nesto je trulo u skolstvu definitivno cim profesori kriju informacije.
cime nas uce ovakvim gestovima da krijemo precutkujemo lazemo krademo ?

obe strane treba da snose posledice , kazniti drakonski za primer.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
upravo ovo pitam zasto je tajna za ucenika ocena koja je njemu data i upisana u dnevnik.

ovo je uzrok a sve ostalo je posledica odluke profesora da ne dozvoli osnovno pravo coveka da pogleda ocenu koju je dobio.

ima li sta loshe u tome sto neko zeli da pogleda svoje ocene ?
Da, ocena bi po pravilu trebalo da bude javna, saopstena i prokomentarisana na glas.
Ali ja nisam tacno sigurna sta je on trazio.
obe strane treba da snose posledice , kazniti drakonski za primer.
Pa bas to. :up:
Korisnikov avatar
By Madonna
koliko sam ja shvatio, on je hteo da prepravi neku ocenu :plavuso:
By RACABG
Originally posted by shut
koliko sam ja shvatio, on je hteo da prepravi neku ocenu :plavuso:
lose si shvatio ..... sem ako sada nisu krenuli da lazu kako bi profesorka ispala nevina u 60-toj godini
ako vec lazu trebali su da smisle da je hteo da iscepa dnevnik !
By Ulix
Ne znam samo zašto se uopšte i trudite da opravdate tu skotinu.

Koga briga što nije htela da mu pokaže dnevnik.
Pogledajte vrlo pažljivo prvi deo snimka: to što ga je ona udarila je direktan odgovor na njegovo ponašanje, i meni koji to gledam sa strane deluje neprijatno; približavanje, otimanje dnevnika... sabio ju je u ćošak. To možda nije otvoren napad, ali jeste agresija.

U krajnjoj liniji, alo - žena mu je profesorka! Nisu ovce zajedno čuvali, pa da joj se u startu onako obraća.
Korisnikov avatar
By Madonna
treba biti sto objektivniji.. a mi to nismo i ne mozemo biti, jer ne znamo nista osim onog sto se vidi na klipu, a to je ucenik nasilnik koji maltretira profesorku, sto je naravno za svaku osudu
i to je to
videcemo sta ce biti sa njima

:plavuso:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Komentar mojih roditelja na ovaj slucaj (kao i na svaki slucaj vezan za skolu):

E, gde su ona zlatna vremena kada su ucenike lesili od batina. Tada su bre bili ljudi.
By Ulix
Komentar mojih roditelja na ovaj slucaj (kao i na svaki slucaj vezan za skolu):

E, gde su ona zlatna vremena kada su ucenike lesili od batina. Tada su bre bili ljudi.
Komentar mojih roditelja se može sumirati ovako:

a) Moj otac je zgranut činjenicom da je ta žena još uvek živa.

b) Smatra da je ona žena-kreten.

c) Smatra da bi tog klinca trebalo eutanazirati.

d) Moju mamu više ništa ne iznenađuje u Srbiji, pa ni ovo.

:sudija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!