Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Lepa KrepaOriginally posted by Mahoney
jbg, kako ne shvati da je NEPOZELJNA u sarajevu.
za vreme rata se pravila luda, snimala tamba-lamba papazjanije, spotove u maskirnoj uniformi, posecivala srpske gradove i vojnike, ni jednu jedinu rec nije izustila o ratu koji se desava u njenom komsiluku, u njenoj rodnoj zemlji, u njenom rodnom gradu, bila je deo mejnstrima (ZAM, grand, kurac-palac...), i naravno da joj se sve to sada zamera.
STA SI RADILA za vreme rata, breno?
nista!
a sad odjebi.
![]()
stoji da dotična nije bila antiratno angažovana, stoji i to da joj je biografija daleko od besprekorne, ali to nije razlog bojkota njenog koncerta. ono što se navodi kao razlog je njena podrška agresiji na bih, što je debilno i netačno. šta, uostalom, misliti o akciji koju pokreće jedan tabloid, a podržavaju je zelene beretke i prateća sda-ovska ekipa? i kad smo kod uniformi, bez da išta relativizujem, ali ako je njeno nošenje crvene beretke razlog za bojkot, što se onda ne odbije podrška zelenih, koje su takođe uprljane ratnim zločinima? zato što je u pitanju nisko politikanstvo i podgrevanje isto tako niskih nacionalnih strasti.
tužno je što je toliko ljudi, naročito mladih, zagrizlo tu priču, što samo pokazuje kako su i tamošnje nove generacije uspešno socijalizovane u nacionalno-ksenofobičnom ključu i kako ih je lako, prelako upotrebiti za razne svinjarije.
Originally posted by jennyOriginally posted by just_me
Rat jeste prošao, ali sećanja i osećanja ljudi koji su u njemu učestvovali, nisu prošla. Misli malo o tome i shvatićeš zašto su frustrirani.. Neko je izgubio člana, a neko celu porodicu...
Tako je. I obrušimo se sad na Lepu Brenu, ona sigurno ima veze sa tim.![]()
Originally posted by antibioticA ko je tebi dete rekao sta su bile "zvezde naseg detinjstva"? Bice da ti nesto danas nije dobro, malko si se utabloidio, ili te mozda malo svrbe turboidi? Sve je to podnosljivo, ali gledaj da ne dodje do izliva grand parade u mozak. Skuvaj neki caj, ugasi TV, izadji malo prosetaj i tako...
... licno razocarenje u zvezdu naseg i vaseg detinjstva?
Originally posted by Wilhelminamoze, ali da mu najpre odobre nastup u EU zemljama (gde su mu koncerti zabranjeni zbog velicanja fasizma i nacizma)Originally posted by jennyOriginally posted by just_me
Rat jeste prošao, ali sećanja i osećanja ljudi koji su u njemu učestvovali, nisu prošla. Misli malo o tome i shvatićeš zašto su frustrirani.. Neko je izgubio člana, a neko celu porodicu...
Tako je. I obrušimo se sad na Lepu Brenu, ona sigurno ima veze sa tim.![]()
Da, posto je rat prosao, hajde da angazujemo Thompsona da peva u Beogradu. Moze?
Originally posted by NicodemusDe de polako... sve je u redu samnom, come downOriginally posted by antibioticA ko je tebi dete rekao sta su bile "zvezde naseg detinjstva"? Bice da ti nesto danas nije dobro, malko si se utabloidio, ili te mozda malo svrbe turboidi? Sve je to podnosljivo, ali gledaj da ne dodje do izliva grand parade u mozak. Skuvaj neki caj, ugasi TV, izadji malo prosetaj i tako...
... licno razocarenje u zvezdu naseg i vaseg detinjstva?
Originally posted by Nicodemus
[
Originally posted by Hans_87kakve to veze ima sa brenom?
Problem Srbije je kolektivna amnezija u svakom smislu, i sve sto drugi ne prihvate, prihvatimo mi...
Originally posted by Pipinma ona je sve to zaradila
pa onda ti inteligencija baš i nije jača strana.
ako je neko od današnjih estradnih bogataša imao love i pre devedesetih, onda je to lepa brena.
Originally posted by ALTER_EGONikada mi nece biti jasni ljudi kojima je tudje imovinsko stanje trn u oku.
lepa brena je samo jedan bogati manipulant
koji kontrolishe vashe glavice putem pink televizije
bogata kuja obogacena devedesetih godina
joj kakva sluchajnost
o talentu necu ni da pricham ochigledno je da ga ima previshe
prosto taj njen glas koji pleni glupostima
definitivno me ne zanima niti njena pojava niti njeni nastupi
svojom pojavom vredja moju inteligenciju
moram definitivno da pazim kome zavidim
![]()
debil....
Originally posted by gorilicabatice nemoj da mi prichash o mudima i o tome ko je znao ko nijeOriginally posted by ALTER_EGONikada mi nece biti jasni ljudi kojima je tudje imovinsko stanje trn u oku.
lepa brena je samo jedan bogati manipulant
koji kontrolishe vashe glavice putem pink televizije
bogata kuja obogacena devedesetih godina
joj kakva sluchajnost
o talentu necu ni da pricham ochigledno je da ga ima previshe
prosto taj njen glas koji pleni glupostima
definitivno me ne zanima niti njena pojava niti njeni nastupi
svojom pojavom vredja moju inteligenciju
moram definitivno da pazim kome zavidim
![]()
debil....
Ko je tebi kriv shto nisi znao/la, mogao/la ili imo/la muda da napravish kintu?
Poshtujem apsolutno svachiji uspeh, a da razlog tome nije krvavi novac. Sve ostalo cenim, jer je tvorevina inteligentnog i sposobnog uma.
Shto se Brene tiche, kao shto vec napisashe, ako je neko napravio kintu pre 90-ih, onda je to svakako ona. To shto ju je uvecala tokom 90-ih, je samo stvar toga shto je zivela u tom periodu. Uvecala bi je ona i da se nije deshavalo ono shto se deshavalo na ovim prostorima. Chak bi suma bila i veca, da nije bilo tih okolnosti.
Originally posted by gorilicaem chitash izmedju redova
Ne ljuti se, ali smatram da si pomeshala lonchice i poklopce.
Brena je bila produkt vremena u kome je zivela, a ne obrnuto. Niti je bila bankar, niti je bila politichar i realno, sve i da je htela, nije mogla da utiche na ljude sa ovih prostora.
I meni je ona bila zvezda detinjstva, ali ja volim i Marlija i Boba danas, kao josh i milion varijanti, ali to je vec stvar ukusa koji se stvarao shto zbog okruzenja u kome sam bio tokom zivota, shto zbog lichnih afiniteta.
Shto se standarda tiche, i ja krpim kraj sa krajem, a u shiroj porodici ipak imam neke extremno bogate ljude i imao prilike da upoznam slichne, pa ih ne cimam za pomoc, niti sam ljubomoran na to shto oni imaju. Jednostavno, sve u zivotu je stvar izbora , ukoliko te priroda nije uskratila za intelekt. Ne mogu da krivim druge za situaciju u kojoj sam, jer sam sam odabrao svoj nachin zivljenja, a ni ti ne bi trebalo to da radish, jer kazesh i sama da su tvoji imali priliku, ali su odabrali drugi put. I izvini shto cu biti prost i bezobrazan ali, posle jebanja nema kajanja.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!