Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by DirrtyNa Balkanu postoji jedan princip koji se zove prikrivanje sramote iliti 'cuti, da ne cuje komsija'. Time se vode mnogi balkanski narodi. Ovde je i dalje sramota otici urologu, ginekologu, testirati se na HIV...Za nju jos uvek nije kasno, nadam se da ce se izboriti za sebe...
A nije mi jasno kako niko od rodbine nije saznao za to, nije kao da je provela tamo nedelju, dve!
Originally posted by gorilicaništa, devojka se nosi sa situacijom, ide na terapiju (ironično, u istu onu bolnicu u kojoj je bila zatvorena), kontaktirala je riječku lezbejsku ngo "lori" i tužiće sve odgovorne za odštetu - ako sam dobro skontala, to uključuje i njene roditelje. deluje kao snažno i odlučno stvorenje, nadam se da će izdržati do kraja i oporaviti se od svega što je preživela.
Jel gledao neko?
Shta je bilo?
Originally posted by SwanheartTo je pitanje? Gde sam pomenula sebe u celoj prici? Molim te, reci mi, hajde.Originally posted by the1whowishedti ne bi bila ogorcena?
Jos i ovo: devojka je ogorcena. To je nekakav opsti ton celog njenog govora.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!