Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By жњ
:zid:

nadam se da ce neko odgovarati za ovo. debelo!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja tako kao po običaju čitam temu od natraške... i jasno mi o čemu se radi, ali lokacija nepoznata pa očekujem neki bliski istok... kad ono :shok: !
By жњ
Originally posted by Marvin
Ja tako kao po običaju čitam temu od natraške... i jasno mi o čemu se radi, ali lokacija nepoznata pa očekujem neki bliski istok... kad ono :shok: !

mi smo izgleda preblizu blizog istoka :zid:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa mi smo se i zvali Bliski istok...

U prvoj podeli je bio Near (mi), Middle (centralna Azija i južno od toga) i Far (isto što i danas); pa su vremenom (tek početkom dvadesetog veka) deo Near-a prebacili u Middle a nas izostavili.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Bas je uzasno tuzno... Iskreno se nadam da devojka ima energije da zavrsi skolu,
i da stane na svoje noge...

... nemam reci

a roditelji? Smatra se da uvek zele dobro svome detetu... a to je daleko od istine...
By J...
Ovo sigurno nije jedini slucaj da neko zbog pogresne dijagnoze zavrsi u ludnici.

:shocked:
By Hans
U SREDU U 21.05 NA HRT1 chini mi se...EMISIJA PROCES sa ovom curom.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
toplo se nadam da će ih tužiti sve đuture. i da će potom dobiti zatvorske kazne.
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
kao i mnogi gore- o da veooooma se nadam da ce svi odgovorni lepo dobiti sta im sleduje....
Korisnikov avatar
By scout_finch
stvarno ne znam sta da kazem na sve ovo. kakvi to ljudi postaju lekari i jos gore kakvi sve ljudi postaju roditelji.jebem ti zivot.
By Swanheart
sutra u 21.40h
na hrt 1
emisija proces ( mislim da se tako zove ) gostuje ta devojka
Korisnikov avatar
By Stripi
da, zove se proces i večeras je u to vrijeme na hrt1
Korisnikov avatar
By gorilica
Hajde ako neko ima mogucnosti, neka snimi ovo i okachi na youtube.
Ja na zalost krecem na posao za kojih pola sata, pa necu moci da gledam.
Jeziva pricha.
Ko god je imao prilike da obidje ovakve ustanove, moze tek i da nasluti koliko su ovu devojku osakatili i upropastili, ostavivshi joj posledice za chitav zivot.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ako neko ima uslova za to neka snimi pa neka postuje link....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Stvarno uzasne stvari, i ti roditelji i je*eni doktori ludaci zasluzuju najgoru osudu i najvecu mogucu kaznu!

A nije mi jasno kako niko od rodbine nije saznao za to, nije kao da je provela tamo nedelju, dve!
By Hans
Originally posted by Dirrty

A nije mi jasno kako niko od rodbine nije saznao za to, nije kao da je provela tamo nedelju, dve!
Na Balkanu postoji jedan princip koji se zove prikrivanje sramote iliti 'cuti, da ne cuje komsija'. Time se vode mnogi balkanski narodi. Ovde je i dalje sramota otici urologu, ginekologu, testirati se na HIV...Za nju jos uvek nije kasno, nadam se da ce se izboriti za sebe... :zastava:
Korisnikov avatar
By Dina
Uzas. :( Loni i ja se spremamo da gledamo emisiju veceras mada mi je mucno i tuzno unapred... ali kako je tek jadnoj devojci bilo tih pet godina... strahota. Valjda ce odgovarati neko za to... A ti roditelji... Ja se secam nekog filma ali stari neki film gde su roditelji isto smestili kcerku u ludnicu, pa tako bila im ekscentricna... i to jos one stare metode i uzasi. Ali mislila sam da danas tako nesto ne moze da se desi... :shocked:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Buduci da sam potpuno ignorantna u odnosu na tehnologiju a za istu i retardirana, mogu ti ponuditi samo svoje vidjenje:
devojci pogled "seta" okolo i ima brze i nagle promene u njemu. To mi je prva impresija.. Ipak, devojka je bila hospitalizovana sa sizofrenicarima, koji znaju biti, pa...hm...
Dalje- kako sam ja razumela VD te klinicke ustanove je konstatovao da je uocen propust u radu bolnice, kao i to da niko (verujem da je mislio- formalno) nije bio zadrzan u toj ustanovi zbog svoje seksualne orijentacije. Dodao je i da ta devojka ima psihicki poremecaj (sto se vrlo lako moze razviti na tako plodnom tlu poput ludnice ako te bez potrebe i pod prisilom odvuku tamo).
Jos i ovo: devojka je ogorcena. To je nekakav opsti ton celog njenog govora.
I eno je, zivi u iznajmljenom stanu koji joj placaju rodjaci koji nista nisu znali.
A NJENIM RODITELJIMA JE BILO LAKSE DA KAZU DA IM JE CERKA OVISNICA NEGOLI DA IM JE CERKA LEZBEJKA.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by gorilica
Jel gledao neko?
Shta je bilo?
ništa, devojka se nosi sa situacijom, ide na terapiju (ironično, u istu onu bolnicu u kojoj je bila zatvorena), kontaktirala je riječku lezbejsku ngo "lori" i tužiće sve odgovorne za odštetu - ako sam dobro skontala, to uključuje i njene roditelje. deluje kao snažno i odlučno stvorenje, nadam se da će izdržati do kraja i oporaviti se od svega što je preživela.
Korisnikov avatar
By deran

A NJENIM RODITELJIMA JE BILO LAKSE DA KAZU DA IM JE CERKA OVISNICA NEGOLI DA IM JE CERKA LEZBEJKA.

Pa...sličan stav deli i moja keva:transprst:
By alexandermagic
Posljedice su vidne na sirotoj djevojci. Nadam se da će smoći snage da nastavi, koliko je to moguće, sa normalnim životom. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
To je bio samo jedan od priloga u trajanju od mozda 10-15 min... ocekivah da ce tome posvetiti mnogo vise vremena.

Nadam se da ce uspeti u zivotu, a i u tuzbi protiv te bolnice i roditelja.
Korisnikov avatar
By scout_finch
devojku su skroz sjebali,i s obzirom na okolnosti,dosta dobro se nosi sa situacijom,mada deluje uznemireno i nervozno,a osetila sam zmarce niz kicmu kad je pocela da rasteze rolku dok je pricala kako ne moze da spava,i da je uplasena konstantno. dobro je sto je ljuta i naostrena a ne depresivna i klonula duhom(bar je meni tako delovala),valjda ce znati da usmeri svoju ljutnju u pravom smeru-prema roditeljima i doktorima.
By Swanheart
Originally posted by the1whowished

ti ne bi bila ogorcena?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
Originally posted by the1whowished

ti ne bi bila ogorcena?
To je pitanje? Gde sam pomenula sebe u celoj prici? Molim te, reci mi, hajde. :retard:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!