Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
e i meni isto...ja sam inace krenula na turneju...doduse, ni kod kolorada nece biti toplije...ali bar cem konacno umreti zajedno....

...mene vise brine ovaj zivalj sto ostavljam kod kuce....jebem ti zivot kad te samo grize savest....
Korisnikov avatar
By kal zakath
OK zajeb ko zajeb. Ono što meni nije jasno je, kako su državne rezerve dovoljne samo za nekoliko sati.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Simor
Originally posted by Daliborka
A sutra ce, kazu, biti i do - 15 stepeni. Jadan ovaj narod ! Jadni mi ! Kuku !
Ništa se ne brinite tetka Daco! Sve će biti u redu! Vi znate da je Rusima draža Srbija sa Kosovom i Metohijom kao njenim neodvojivim delom više nego išta. Tamo nekakve hortijevske Mađarske, ustaške Hrvatske ili džamahirijske Turske će da trpe dok se bivša braća u Staljinu ne dogovore šta je ekonomska cena, a mi ćemo da dobijemo gas duhovnim linkom Moskovska patrijaršija - Gračanica - Hram Svetog Save i da zgrejemo naše tople slovenske duše.

Neće nas braća Rusi, braća Putin i Medvedev, pustiti da se smrzavamo. Nikada! Oni su sprečili ekonomske sankcije, neopravdane i ničim izazvane dakako, oni su sprečili NATO bombardovanje, tu strašnu agresiju u trenutku kada smo Albancima pružali nadevropske standarde, oni su nam ponudili vanekonomsku cenu za NIS, pa daće nama baćuške i gasa!

Uostalom, uvek ostaje badnjak koji ćemo da palimo... Koliko iskrica, toliko grejanja...
Ti se shalish, a ja jadna u panici !
:uplasen:
Evo vec treci put slusam Bozicnu poslanicu patrijarha Pavla i u svetim recima trazim kako duhovnu utehu, tako i putokaz i svetlo na kraju tunela.
:molise:
Godina samo sto je pocela, a neman svetske finansijske krize se vec iskezila u svoj svojoj grozoti i surovosti na nas.
:molise: Ukinuli nam gas ! :molise:
I to bas na Badnje vece!
Sta li nas tek ceka do kraja godine ?!
Boze, cuvaj nas, svoju poniznu decu !
:molise: :opatica:
Korisnikov avatar
By colorado
Evo, zarad svoje otadzbine, prdecu iz sve snage!

DAJ SUSAM!!!!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Eh, colorado, pa ti sa tim tvojim prdezom ne bi ni mrava ugrejao, a ne ovoliki goloruki narod. :nazalost:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by colorado
Evo, zarad svoje otadzbine, prdecu iz sve snage!

DAJ SUSAM!!!!

:smeh:
By Swanheart
ne daj boze da pocnu restrikcije
ukoliko uzmem u obzir svoju fobiju od mraka mogu samo nekog da ubijem i da se pozovem kasnije na nervno rastrojstvo:hamlet:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam vec krenula da sprovodim uputstva i preporuke iz saopstenja vlasti o stednji struje i ostalih energenata ( skraceno - stezanju kaisha ), pa sam predlozila trima mojim prijateljicama da tokom zime zakljucaju svoje stanove i presele se kod mene. Na taj nacin ce se, umesto u 4 stambena objekta, struja i gas trositi samo u jednom. :eureka:
Jeste da ce nam biti malo tesno, ali stisnucemo se.
Delicemo racune ( sto je takodje znacajna prednost ovog mog koncepta ) i na taj nacin cemo pregurati nekako zimu.
Ovaj recept savetujem i vama.
Preraspodelite se kod svojih prijatelja. Jedna topla soba isto greje jednu, kao i 5 osoba.
:eureka:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by kal zakath
OK zajeb ko zajeb. Ono što meni nije jasno je, kako su državne rezerve dovoljne samo za nekoliko sati.
zato što Srbija nema skladište gasa koje bi se koristilo u ovakvim situacijama. to je trebalo da bude onaj Banatski dvor, ali i za to je trebalo da se obavežu braća Rusi da ga napave kada dobiju NIS. tako da sada to skladište em nije napravljeno, em ga ni Rusi neće praviti.

al' šta ćeš, to nam je valjda čestitka za Božić i jedno veliko hvala za NIS.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by kal zakath
Pa i zalihe glikogena u jetri su dovoljne samo za nekoliko sati...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
zato postoji lipoliza i oslobadjanje slobodnih masnih kiselina

:vijaca:
Korisnikov avatar
By blenta
i prejedanje na svakih sat i po :maca:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam se skenjala, samo sto nisam suze ronila....
Korisnikov avatar
By EnRage
Ma bit ce sve OK, i nama su zavrnuli plin...ne bunim se dok god je kod mene 25 stupnjeva :D Mislim da ovo nece dugo trajati.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by dungoll
Originally posted by hlaefdige
a mi se to cenkamo sa rusima koliko gas kosta, a?
ma ne mi, već ukrajinci, rusi hoće da im naplaćuju ekonomsku cenu, a onda ukrajinci hoće da isto ekonomsku cenu naplate za tranzit. a rusi neće i tako. vrzino kolo.

na kraju cemo mi da doplatimo razliku i jednima i drugima

:crveni: <---- ironija
Korisnikov avatar
By dungoll
nećemo samo mi - već i EU :) zbog njih je veće sranje, samo što oni za razliku od nas imaju skladišta, a mi nemamo! :shamar:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
uzas, samo da nam sad ne pukne citav elektroenergetski sistem
Korisnikov avatar
By dungoll
pa, sutra će biti kritično, dok se mazut ne dopremi svim potrošačima koji moraju da ga imaju. a potrošnja struje će svakako da poraste. retki su oni koji su imali backup za gas. :nokti:
By superfly
rekoše da su pregovori između ukrajinaca i rusa u tijeku, i da ja načinjen mali pomak
pa se odvrtanje slavina očekuje sutra.

:fuckbed:
Korisnikov avatar
By dungoll
njima ja ne verujem ništa. oni nikad srbiji (državi, a tek narodu) nisu ništa dobro doneli.

ne verujem ni kad nose poklone.

govna su to.

ej. istočni sloveni. izrodi. :neto:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by emo_haos_
uzas, samo da nam sad ne pukne citav elektroenergetski sistem
ma bas me briga, ja imam svoj "elektroenergetski sistem" :fuckbed:
Korisnikov avatar
By deran
...i tako ćemo jednog dana pričati svojim bližnjima "Sećate se one strašne zime dveiljadedevete..." :deda:

Slažem se sa Dungollijem (pošto nemam drva):srbin:
Korisnikov avatar
By dungoll
a derane, je li iko od tvojih iz porodice (neko od maminih ili tatinih, ili mama i tata?) došljak iz srbije ?

bez ikakve uvrede, rekao bih da nije :)

jer vojvođani koji su došljaci, ili imaju nekoga iz srbije :) obično imaju i gas i drva, to je nepoverljivo , do zla boga :) znam ove moje rođake!!! prijatelje!!! dečkove roditelje!!! :D svi imaju nekoga srbijanca, pa svi imaju backup! :D :srbin:
Korisnikov avatar
By deran
Jok-moji su osmofanzivci-pola Kordun,pola Cazin...

A što bez uvrede:puzzle:
Korisnikov avatar
By dungoll
pa , reko bez uvrede, ovih dana sam ja na tapetu da sam vulgaran, ovakav ili onakav, pa reko, eto ajde možda sam ja , pa sad preterujem, sad sam pa mnogo fin :) :deda:
Korisnikov avatar
By deran
Pa kad slušaš Wagnera,oće to...:lol:
Korisnikov avatar
By dungoll
:)
ali ja i inače slušam wagnera, to nema veze a mi odosmo u off, sad će opet jajare (čitati prema ranijim uputstvima o slengu) da nas opominju. ;)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
jer vojvođani koji su došljaci, ili imaju nekoga iz srbije :) obično imaju i gas i drva, to je nepoverljivo , do zla boga :) [/quote]
ja imam i gas, i drva, i ugalj, i struju. a nisam "došljak". ;) ne valja ti teorija.
Korisnikov avatar
By dungoll
owh, bummer! i oćeš reći da su svi baš svi tvoji (poslednje tri generacije) rođeni i živeli u vojvodini ? :alexis:
Korisnikov avatar
By deran
Nemojte se ljudi zajebavati,evo prošla ponoć,i ja sad svaki čas bacam pogled ka peći (Kikindu su pomenuli i na TV-u,da je jedan od gradova koji ima najmanje gasa)... :lol:

A vlada "apeluje"... :cowboy:

Ostanite tokom noći uz Nas,izveštavaji direktno sa terena...

Vaš dežurni reporeter Deran:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!