Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SimorTi se shalish, a ja jadna u panici !Originally posted by DaliborkaNišta se ne brinite tetka Daco! Sve će biti u redu! Vi znate da je Rusima draža Srbija sa Kosovom i Metohijom kao njenim neodvojivim delom više nego išta. Tamo nekakve hortijevske Mađarske, ustaške Hrvatske ili džamahirijske Turske će da trpe dok se bivša braća u Staljinu ne dogovore šta je ekonomska cena, a mi ćemo da dobijemo gas duhovnim linkom Moskovska patrijaršija - Gračanica - Hram Svetog Save i da zgrejemo naše tople slovenske duše.
A sutra ce, kazu, biti i do - 15 stepeni. Jadan ovaj narod ! Jadni mi ! Kuku !
Neće nas braća Rusi, braća Putin i Medvedev, pustiti da se smrzavamo. Nikada! Oni su sprečili ekonomske sankcije, neopravdane i ničim izazvane dakako, oni su sprečili NATO bombardovanje, tu strašnu agresiju u trenutku kada smo Albancima pružali nadevropske standarde, oni su nam ponudili vanekonomsku cenu za NIS, pa daće nama baćuške i gasa!
Uostalom, uvek ostaje badnjak koji ćemo da palimo... Koliko iskrica, toliko grejanja...
Originally posted by kal zakathzato što Srbija nema skladište gasa koje bi se koristilo u ovakvim situacijama. to je trebalo da bude onaj Banatski dvor, ali i za to je trebalo da se obavežu braća Rusi da ga napave kada dobiju NIS. tako da sada to skladište em nije napravljeno, em ga ni Rusi neće praviti.
OK zajeb ko zajeb. Ono što meni nije jasno je, kako su državne rezerve dovoljne samo za nekoliko sati.
Originally posted by dungollOriginally posted by hlaefdigema ne mi, već ukrajinci, rusi hoće da im naplaćuju ekonomsku cenu, a onda ukrajinci hoće da isto ekonomsku cenu naplate za tranzit. a rusi neće i tako. vrzino kolo.
a mi se to cenkamo sa rusima koliko gas kosta, a?
Originally posted by emo_haos_ma bas me briga, ja imam svoj "elektroenergetski sistem"
uzas, samo da nam sad ne pukne citav elektroenergetski sistem
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!