Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by colonia_boyKao prvo treba krenuti od toga šta je za koga prostakluk, tačnije koliki je čiji prag tolerancije. Po mom mišljenju Olja jeste povremeno bezobrazna, ali ne i glupa i prosta.
zasto vam recimo smeta Tijaniceva glupost i bezobrazluk a Oljina ne???
Originally posted by Galateja pod nepristrasna sam mislila da se nikada nije JAVNO politički deklarisala, što mnoge javne ličnosti jesu.mnoge javne ličnosti jesu, ali mnoge javne ličnosti koje se bave novinarstvom baš i nisu, što ih nije činilo ništa manjim poltronima i neobjektivnim novinarima/novinarkama. olja bećković uopšte nije nepristrasna, ali je specifična utoliko što se nikad ne zna na čiju će vodenicu da potera vodu. sa izuzetkom perioda referenduma i odvajanja crne gore, kada je dosledno iz emisije u emisiju dobijala histerične napade na teme kao što je poseta (ne znam da li stvarnoj ili hipotetičkoj) babi u cg, koju je (posetu, ne babu) odjednom silno ugrozilo proglašenje nezavisnosti. tada sam definitivno digla ruke od praćenja njene emisije, jer je delovala previše neuračunljivo za podneti. a gledala sam je, kao što neko reče, zato što mi se dopadao koncept sumiranja nedeljnih događaja, vrlo često sam tako uspevala da upratim stvari koje bi mi inače promakle. s tim što sam onaj deo s telefonskim uključenjima uglavnom preskakala, not my kind of s/m play.
Originally posted by Lepa KrepaOlja je sve samo ne poltron.Originally posted by Galateja pod nepristrasna sam mislila da se nikada nije JAVNO politički deklarisala, što mnoge javne ličnosti jesu.mnoge javne ličnosti jesu, ali mnoge javne ličnosti koje se bave novinarstvom baš i nisu, što ih nije činilo ništa manjim poltronima i neobjektivnim novinarima/novinarkama. olja bećković uopšte nije nepristrasna, ali je specifična utoliko što se nikad ne zna na čiju će vodenicu da potera vodu.
Originally posted by 2Q2Bstr8A ako jedan fudbalski tim traži da igra utakmicu sa timom koji ima 11 igrača i da je iz iste lige onda je to fer plej.
ako dovoljno usko postaviš uslove, uvek možeš naći primere da potkrepe svaku tvrdnju.
Originally posted by GalatejaOriginally posted by Lepa KrepaOlja je sve samo ne poltron.Originally posted by Galateja pod nepristrasna sam mislila da se nikada nije JAVNO politički deklarisala, što mnoge javne ličnosti jesu.mnoge javne ličnosti jesu, ali mnoge javne ličnosti koje se bave novinarstvom baš i nisu, što ih nije činilo ništa manjim poltronima i neobjektivnim novinarima/novinarkama. olja bećković uopšte nije nepristrasna, ali je specifična utoliko što se nikad ne zna na čiju će vodenicu da potera vodu.
Umetnost je dovesti različite goste, a izbeći da emisija liči na cirkus.
Ok je Poligraf, ali kratko traje, uvek je jedan gost i ta dva razloga daju olakšice realizatorima.
Ako uzmemo srpsku političku tv novinarsku scenu ko je bolji i trajniji od Olje? Naravno, uslov je da emisija traje više od sat vremena i da ide uživo.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!