Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
Mladić izgleda kao senilni starac, nesposoban da čita i razmišljja. Stvarno treba staviti prst na čelo i zapitati se kako je on sakrivao ovoliko.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by bern

Mladić izgleda kao senilni starac, nesposoban da čita i razmišljja. Stvarno treba staviti prst na čelo i zapitati se kako je on sakrivao ovoliko.
Meni bas i nije delovao tako. Stavise, za svojih 70 godina izgleda prilicno svesno i zdravo. Obavesten je, vidim, sasvim dobro, pominje Libiju, zna gde je i zbog cega, ali pokusava da glumi ludilo. Demagogija kak sada on brani svoj narod je odvratna.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Wilhelmina

Meni bas i nije delovao tako. Stavise, za svojih 70 godina izgleda prilicno svesno i zdravo. Obavesten je, vidim, sasvim dobro, pominje Libiju, zna gde je i zbog cega, ali pokusava da glumi ludilo. Demagogija kak sada on brani svoj narod je odvratna.
Imao sam u glavi i tu rečenicu da možda glumi, ali nekako sam je zaboravio napisati :D

Ali fizički je vrlo spor i trom. Teško mi je povjerovati da je mobilan toliko da je bez ičije pomoći toliko bježao od... raspisane nagrade, ako ništa drugo.

A to da brani svoj narod, izlišno pričati o tome.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja se bejah ushokirala i neverovala!

Taman kad pomislih da vise necemo cuti za njega, kad ono, visegodisnji sudski proces. :shrug:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by unic0rn

Taman kad pomislih da vise necemo cuti za njega, kad ono, visegodisnji sudski proces. :shrug:
sad kužiš Obamu... metak u čelo na licu mjesta i gotovo... :angel:
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je ipak bio najbolniji dio kad se rasplakao pred Bosiljkom. Da sam ja na mjestu tužitelja odmah bih ga pustio. A ona minsitrica pravde je takva kučka zato što je odmah nakon toga potpisala putni nalog za Haag. Kako je samo mogla?
Korisnikov avatar
By Nikodim
Gradom kruži fora da je sledeći uslov za EU da izaberemo Rušku Jakić za mis Srbije, da održavamo dve parade ponosa dnevno, kao i da nas na Evroviziji predstavlja Tompson.
Korisnikov avatar
By Srklet
ah, trebao bi sudac orie donijeti ratku čokoladicu i uvjeravati ga da će sve biti u redu. :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!