Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li cete izaci na glasanje na predsednickim izborima?

Da
25
71%
Ne
10
29%
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786778#p2786778]ZlatnaPtica napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786770#p2786770]Sixto napisao:[/url]
Problem opozicije nije naci nacin kako da se dodvori novim glasacima vec kako da motivise stare. Njeni glasaci sede kuci. To je sustina procesa koji ne razumes ti, ali sto je najcrnje ni te vodje opozicije i pokusavaju da na isti nacin urade stvari vec godinama ne shvatajuci da ne ide i da nesto mora da se menja.

Drugi deo posta ti je urnebesno smesan. Biraci opozicije imaju internet, biraci vlasti hodaju pokretnim stepenicama unatraske. Prestanite vise patetisati i pozivati se na Milosevica. On je rahmetli vec ihahaj. Dnevnik sluzi za birace vlasti, ne opozicije... cak je to i Vucicu jasno. Aman ljudi on ne obraca paznju na opozicionog biraca, on se obraca babi koja ljubi sliku i kaze da ga voli vise nego sina. On je fokusiran na svoj posao i svoje stado.

Dobro doduse indirektno je lepo bacio patku pa su se svi ti koji misle da su iznad cele price, izbora, Srbije, manipulacije, lazi upecali na Preletacevica. Disperzija paznje birackog tela, svoje lepo potkovao padanjima u nesvest i de ces bolje.

Rezime celog problema je sto opozicija ima vise lajkova nego dupeta po plocnicima na tim protestima. Svi znaju za problem, svi ga identifikuju, ali malo je onih koji imaju volju da se angazuju. Bilo da glasaju ili nesto cak vise tipa protesta ili kompleksnijeg drustvenog angazmana. Nije valjda da mislis da ce sad na proteste da izadje veci broj ljudi od onog koliko je opozicija dobila na izborima. Pa za protest treba setati, mrznuti guzicu, trositi vreme... biraliste je 15min sa licnom kartom pa ni to im se nije dalo.

Problem opozicije nije Vucic, vec ona sama sebi.
Ako ti stvarno pored svih navedenih malverzacija, medijskih manipulacija, obmana, nepravde, zloupotrebe sile, izborne krađe, kriminalnih radnji itd. koju čini vlast i dalje misliš da je ponašanje opozicije glavni (čak, jedini) problem, ja stvarno nemam šta da dodam. Ispada da jedan Sixto u Australiji bolje razume "suštinu procesa" i političku situaciju od celokupne opozicije u Srbiji, i glasača i samih kandidata. Agree to disagree.
Apsolutno... jer Vucicev lopovluk ne sprecava potencijalnog opozicionog glasaca da glasa. Sprecava ga upravo opcija kojoj pripada, a koja ga je izneverila i prokockala momentum oktobarskih promena. Ti si mlad pa dosta tog nisi ispratio, ali neka mladost tvojih godina za vreme promena je danas sredovecna populacija. Ti ljudi ne podnose Vucica i bio njegov lopovluk mali ili veliki njima je svejedno. Na zalost isto tako im je svejedno sta radi njihova opcija jer je usrala sve zivo i poverenje koje im je poklonjeno.

Brkas grandmas and frogs... zanosis se da postoji interakcija izmedju dva politicka bloka, a ona je u stvari izuzetno minimalna sa izuzetkom par sofisticiranih patki. Unutar blokova se odrzavaju odredjene stvari koje ljudi ne kapiraju. Desni blok je vrlo konsolidovan i radi posao bez greske, dok je onaj prodemokratski razjedinjen, rasutih borbenih redova sa puno 'ratnih profitera' koji se motaju po tim borbenim redovima. Vojska tog demokratskog bloka dezertira, jer joj se ne dopada ko vodi borbu i na koji nacin.

Oni prekoputa bojnog polja nemaju nista s tim. Oni cekaju mrak da padne, da viknu juris i da ih pokolju na spavanju.

Boze sto sam ovo dobro srocio, pa Game of Thrones produkcija da me uzme u radni odnos... nema druge...

PS. Sixtovu Australiju nema potrebe da pominjes jer zna o ovom svemu isto koliko i ti jer prati situaciju i ima porodicu i imovinu u Srbiji. Jedina razlika je sto fizicki nisam prisutan.

Calm down guuuurl....
Korisnikov avatar
By Blady
Treba mi ta lutka.

Lepo ja kazem bager.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ono kad Jelena Karleuša pouzdanije izveštava s protesta od skoro svih medija.

Bilo nas je desetine hiljada, razgrupisali smo se po različitim delovima grada, ljudi su se spontano masovno pridruživali, voleo bih da postoje neki helikopterski ili satelitski snimci protesta.

So far so good...
Korisnikov avatar
By *deni*
Znači, desetine hiljada vas je bilo.... Da li su o tome izvestili goneći mediji ?
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786839#p2786839]ZlatnaPtica napisao:[/url]Ono kad Jelena Karleuša pouzdanije izveštava s protesta od skoro svih medija.

Bilo nas je desetine hiljada, razgrupisali smo se po različitim delovima grada, ljudi su se spontano masovno pridruživali, voleo bih da postoje neki helikopterski ili satelitski snimci protesta.

So far so good...
Karla je izveštavala kako bi u prvi plan stavila fotografiju NEĆEMO CECU i NANOGICA DEKRA koje su se provukle čak i na ovom protestu mrzi me da tražim.
By Sixto
Jel ovo? :lol:

Slika

Jok tebe cemo za ministarku kulture mesto nje. Hohstaplerko raspala...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786844#p2786844]Speculum Columbae napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786839#p2786839]ZlatnaPtica napisao:[/url]Ono kad Jelena Karleuša pouzdanije izveštava s protesta od skoro svih medija.

So far so good...
Karla je izveštavala kako bi u prvi plan stavila fotografiju NEĆEMO CECU i NANOGICA DEKRA koje su se provukle čak i na ovom protestu mrzi me da tražim.
Ne vidim kako je ta fotka diskredituje, međ gomilom fotki, video snimaka i objava? Ide joj u prilog, recimo, to da, ali i dalje je njena stranica u ovom trenutku pouzdaniji izvor informacija o protestu od većine medija. Bukvalno. Pa čak i nekih opevanih 'opozicionarskih' koji su (barem do kraja jučerašnjeg dana) izveštavali samo sa početka protesta, a protest je iz sata u sat postajao sve masovniji.

P.S. Ne kujem je u zvezde, ovo više ide u prilog sunovratu novinarstva kod nas.
Srklet napisao:@ptica: ne trebaju ni helikopteri ni ateliti, potreban je samo dron.
Da. Zaboravio sam na dronove. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Što bi čuvena Mira M. rekla : '' Neko je toj omladini što mitinguje i demonstrira isprao mozak, davao drogu... '' Pa sigurno... Da je Mira tu, istog dana bi bili priređeni i kontramitinzi i nemiri praćeni nasiljem, koje bi moralo da se zaustavi uz pomoć policije ( ako treba i vojske ) radi očuvanja mira i bezbednosti i sprečavanja izbijanja građanskog rata.
Korisnikov avatar
By Blady
^ I ta Mira M je pobegla da ne bi dobila preko picke.
Jebo je otac.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali, Blady, ona je iz zemlje prognana, mimo svakog morala. :gotika:
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786860#p2786860]ZlatnaPtica napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786844#p2786844]Speculum Columbae napisao:[/url]

So far so good...
Ne vidim kako je ta fotka diskredituje, međ gomilom fotki, video snimaka i objava? Ide joj u prilog, recimo, to da, ali i dalje je njena stranica u ovom trenutku pouzdaniji izvor informacija o protestu od većine medija. Bukvalno. Pa čak i nekih opevanih 'opozicionarskih' koji su (barem do kraja jučerašnjeg dana) izveštavali samo sa početka protesta, a protest je iz sata u sat postajao sve masovniji.

P.S. Ne kujem je u zvezde, ovo više ide u prilog sunovratu novinarstva kod nas.
nisam diskreditovao karly, naprosto sam joj se podsmevao jer svetlana nikada biti neće, ma koliko je to više nego vidno peklo.

nego, dodao bih još nešto na temu

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1488685" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786838#p2786838]Zvonki napisao:[/url]Subota, 8.april u 12 sati, ispred skupstine, BG. Protest vojske i policije.
"Reprezentativni Policijski sindikat Srbije i Vojni sindikat Srbije najavili su danas da će zbog lošeg položaja i standarda zaposlenih 8. aprila protestovati ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu."

Meni ovo mirise na zabranu protesta jer nisu prijavljeni, a da ce se ovaj omoguciti jer ce biti uredno sproveden jer je na kraju krajeva iz potpuno drugih pobuda. Oni dizu glas zbog niskih primanja, ne zbog izborne kradje...
Korisnikov avatar
By 2kune
ko je ukrao izbore? zar nije Pičkousti pošteno dobio? bolje bilo da je dobio neko drugi? Šeši možda?
zašto fino ne kažu da su protiv svih političara i ovog njihovog sistema? zašto otvoreno ne kažu da je the krađa problem a ne izborna krađa? zašto jednostavno ne povješaju lopove?
previše bi ličilo na arapsko proljeće? :evil:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786838#p2786838]Zvonki napisao:[/url]Subota, 8.april u 12 sati, ispred skupstine, BG. Protest vojske i policije.
^
ovo je bitno.
(ako ih ne smire do tada)

@2kune

koga briga dal je ukrao? .)

prvo,.... ako uspemo da dokazemo da jeste, bas me briga dal je ukrao .D

drugo, neregularnosti, ucenjenih u drzavnim firmama, mrtvih ljudi, izbeglica s glasacim pravom, nepostojecih debata & medijskog mraka je previse (vise no dokazivo) itd.

ukradena je predizborna trka....

..

(mozda je kasno, al mozda i nesto uspe...)
Ma cak i ako ne uspe nije bitno koliko cinjenica da se ljudi malo osveste i postanu osetljiviji na neke stvari.
Ne dozivljavam ove proteste nuzno kao pokusaj nipodastavanja izbora ili obaranja vlasti koliko kao cinjenicu da je (mladim) ljudima dokurcilo vise. Ono kao, muka im je / nam je vise i od Vucica, i od Dacica, i od Vulina, i od Tadica, i od Palme, i od Velje, i od Cede i svih ostalih koji jasu godinama po istom sistemu.
Prekurcila im/nam vise i lazna obecanja i ulazak u EU za 5 godina i prosecna plata od 500€ i otvaranje novih radnih mesta i neresena ubistva i vrsnjacko nasilje i ljudska prava i javni servis i parada ponosa i imovinske karte i lazne diplome ... Itd

Izbori i Vucic, odnosno cinjenica da se nista ne menja su samo dobar povod.

Bar ja tako razmisljam.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786905#p2786905]Kragi napisao:[/url]Ma cak i ako ne uspe nije bitno koliko cinjenica da se ljudi malo osveste i postanu osetljiviji na neke stvari.
Ne dozivljavam ove proteste nuzno kao pokusaj nipodastavanja izbora ili obaranja vlasti koliko kao cinjenicu da je (mladim) ljudima dokurcilo vise. Ono kao, muka im je / nam je vise i od Vucica, i od Dacica, i od Vulina, i od Tadica, i od Palme, i od Velje, i od Cede i svih ostalih koji jasu godinama po istom sistemu.
Prekurcila im/nam vise i lazna obecanja i ulazak u EU za 5 godina i prosecna plata od 500€ i otvaranje novih radnih mesta i neresena ubistva i vrsnjacko nasilje i ljudska prava i javni servis i parada ponosa i imovinske karte i lazne diplome ... Itd

Izbori i Vucic, odnosno cinjenica da se nista ne menja su samo dobar povod.

Bar ja tako razmisljam.

a i ovo .)
Korisnikov avatar
By svejedno
a zamisli, kragi, mi matori (posebno u srbiji) smo vec preprepreprekaljeni demonstranti itd... bili na hiljadu, u pm...

klincima je sve ovo novo... prvi put ,)

potencijal je tu....
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786917#p2786917]svejedno napisao:[/url]a zamisli, kragi, mi matori (posebno u srbiji) smo vec preprepreprekaljeni demonstranti itd... bili na hiljadu, u pm...

klincima je sve ovo novo... prvi put ,)

potencijal je tu....

Bas.
Ja kada sam saznao da su se neki klinci i u KG-u organizovali zbog protesta nisam imao nikakvu dilemu da odem juce i to podrzim.
Bio sam blago skeptican ali sam se zesce zajebao. Sve neka fina i kulturna deca, bez ijednog incidenta.
I podrska (nas) starijih "sa strane" sto kao deo skupa, sto kroz aplauz sa terasa, sa vrata lokala ili iz automobila.
Svaka im cast, stvarno.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!