Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dugi ... 49299.aspx" target="_blank

S VREMENA na vrijeme, Srbija omogući Hrvatskoj da se osjeća dobro.

Dovoljno je baciti samo jedan pogled preko granice, prenijeti samo jedan intervju, jednu izjavu, jednu naslovnicu ili još bolje vijest o nekakvom incidentu, pa da hrvatsko društvo iznova samo sebe uvjeri da je ljepše, pristojnije i naprednije od srpskog.

A ponekad, Srbija podsjeti Hrvatsku da joj opasno sliči.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478492#p2478492]Laerem napisao:[/url]optuzilo me da sam četnik! :rida:

"viktore cetnicka podrepino znam dasi srbin drugi ovako nebi napisali prosto toje dokaz dasi protiv svega stoje posteno nemoj se ti brinuti za hrvatsku cuvaj svoj pasaluk KOSOVO otislo VOJVPDINA na putu a sumadiju niko nece"

http://www.jutarnji.hr/foto-gotovina-u- ... #f3952cbaf" target="_blank
:wow: :pucaodsmeha:

uz toliku gomilu brzopoteznih ustasha, vama (pseudo) liberalima Hrvatima zaista nije lako u Hrvatskoj i pogotovo bivshoj-nebivshoj HR Herceg-Bosna.
seriously, ima li moderacije po komentarima hrvatskih glasila? bar onakve kakve ima na B92?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478082#p2478082]Vel boy napisao:[/url]ma, pisali ste posredne hvalospjeve tomi diplomi, ne da mi se sad cheprkati po temama DiP-a iz ranijeg dijela ove godine..... pusti ti mene i shta bih ja U AMERICI (kad vec naglashavash....) htio......
aj baš kopaj, ja znam šta sam pisao.
Ne aglašavam ja šta bi ti htio, nego si ti svima ovdje dopizdio sam naglašavajući šta bi ti htio.
Korisnikov avatar
By Stripi
jedino što znam i vidim ovdje jest tvoja ograničenost.
Jedan kroz jedan.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478737#p2478737]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478678#p2478678]Vel boy napisao:[/url]
seriously, ima li moderacije po komentarima hrvatskih glasila? bar onakve kakve ima na B92?
vecinom ne. ili uopce ne. valjda se nikome ne da placat admine :nesiguran:
ovo mi ne ulazi u glavu. :ozbiljan: ima li u Hrvatskoj neshto poput Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. ?
mora se care-ati o minimumima pristojnosti i politichke korektnosti u javnom diskursu! pogotovo u zemlji koja povjesno-chinjenichno vuche hipoteku nacifashizma kao shto je Hrvatska zbog endehazije (ali i Srbija zbog ljotic-nedicevshtine) te Njemachka, Italija, Japan, Madjarska, Bugarska i sl. razlozi takodjer poznati. !!! :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By toba
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476994#p2476994]Stripi napisao:[/url]a šta će biti sa građanima Hrvatske koji su terorizirani 4 godine? Da i oni traže odštetu, bez obzira što možda nisu svi Srbi?
Po istom principu kao i Srbi.
Veoma je bitno da se barata sa istinom da bi zaista bilo pomirenja.
Ne mozes nekoga pljunuti u lice i pruzati mu ruku.Ne moze Ante Gotovina iz svega ovoga izadji kao mirotvorac i govoriti da gledamo svi u buducnost kada je unistio buducnost stotine hiljada ljudi.Vecina tih ljudi ni posle 17 godina nema svoj krov nad glavom, nece ga imati ni njihova deca.Unistene su generacije ljudi.
Da bi bilo buducnosti mora se jasno oznaciti proslost.
Srbija ne sme ovoga puta napraviti gresku kao sto je napravila posle II svetskog rata i po svaku cenu treba insistirati na jasnom i nedvosmislenom obelezavanju proslosti kako svoje tako i ostalih subjekata u ratu 90tih.
Potpuno isti stav treba da bude prema Srbima sa Kosova i Srbima proteranim iz Hrvatske.Srbija treba insistirati na povracaju Srba na te prostore, lobirati na nacin da onemoguci bilo kakav napredak onih zemalja koje su etnicki ocistile svoju zemlju od Srba.Blokirati njihov pristup EU.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2477078#p2477078]Laerem napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476957#p2476957]toba napisao: Ovakva presuda je ocekivana obzirom da Hrvatska treba uci u EU.
Ovo svi ponavljate kao papige bez bukvalno ijednog dokaza. Tipicne nacionalisticke paranoidne konstrukcije.
.......
Ali opet, taj totalni medjunarodni simbolicki poraz je minimalna kazna za sve pizdarije koje ste izveli u zadnjih 20 godina.
Navedi mi te pizdarije.
Navedi mi cinjenicno stanje na danasnji dan.
Ja cu navesti proslost.
Posle Drugog svetskog rata Hrvati su izašli kao gubitnici a proširili svoju teritoriju za Istru i Baranju.Posle rata iz Istre su Hrvati proterali 350 hiljada Italijana, a tokom Drugog svetskog rata pobili su više od 700 hiljada Srba.
Oluja je samo nastavak onoga sto je zapocelo u Zagrebu na kongresu Katolika 1900 godine.Pavelic, Tito i Tudjman su tvorci Hrvatske kakvu danas poznajemo.
Tvoja eventualna prica o velikoj Srbiji(koja je sve manja) o sirenju Srpstva(Srba sve manje) mozes plasirati nekome ko nikada nije procitao ni jedno stivo sa ovih prostora.Coveku sa minimalnom pameti.
Inace ovih dana koju kod radio stanicu da upalis u Hrvatskoj isijava Tudjmanovo Hrvatstvo.
Jesi li znao da vi jos upotrebljavate izraz velikosrpskaagresija u informativnim vestima.
Bilo bi zanimljivo kada bi RTS u svojim vestima najavio oslobadjanje Gotovine kao pobeda fasizma u 21 veku.(Hrvati su ipak bili fasisti pre-dokazano)
Ovaj moj post nema nameru da obezvredi Hrvata vec da zastiti negiranje postojanja drugoga zivota, zivota Srba kojih je mnogo oduzeto da bi se doslo do danasnje Slobodarske, Demokratske i Evropske Hrvatske.
a, taman tema pochela da se usredsredjuje na realno- ako nisu gotovina i markach krivi- KO jesu i KADA ce ti hrvatski zlochinci odgovarati, te o fenomenu ochitog nepostojanja pristojnosti i politichke korektnosti u javnom diskursu tj. komentarima po glasilima Hrvatske.....
kad eto opet nekog srdito ostrashcenog Srbende s "istorijsko-nastavljenim" prepucavanjima od dana kongresa katolika 1900-e naovamo..... :drama:

toba, slazem se da mora biti povracaja Srba u Hrvatsku i na Kosovo, apsolutno! ali, tomina Srbija da ce "lobirati na nacin da onemoguci bilo kakav napredak onih zemalja koje su etnicki ocistile svoju zemlju od Srba.Blokirati njihov pristup EU."- :pokazuje: :pucaodsmeha:
Slovenija je mnogo puta kocila priblizavanje Hrvatske EU.Grcka isto radi Makedoniji.Ne postoji jedinstvena politika EU, to je vec svima jasno.
Sve je moguce ako jasno oznacis cilj, problem je sto Srbi nemaju cilj.
Srbi kao nacija su raskomadani i podeljeni.Cak i da se postavi odredjeni cilj po nekom pravilu metu neko zatrese.Evropska unija u toj citavoj prici je nuzno zlo za Srbe.
Ocito je da nekome odgovaraju ovakvi Srbi.
Lakse je sa njima vladati.
Korisnikov avatar
By Stripi
toba napisao:
Navedi mi te pizdarije.
evo, samo za Osijek, 28.11.1991.

OSIJEK

- JNA i teroristi izvršili su žestog artiljerijski napad na grad u kojem je poginulo 19 osoba, a 24 je ranjeno. Četnici iz Tenje gađali su grad iz VBR-a i tenkova, a oni iz Baranje gađali su bolnički kompleks. Jedna tenkovska granata pogodila je Odjel za plućne bolesti i ubila je 4, a teško ranila 3 pacijenta.
@toba, tomina Srbija se ne moze porediti ni s Slovenijom ni s Grchkom.
u vezi razdeljenosti Srba, da ti pravo kazem, draze mi je shto pripadam politichki heterogenom nego nekom homogenom narodu kome je zivotni vrhunac ekstaza u oslobadjanju dvoje uniformisanih ljudusina i probisveta.
volim ja homoseksualnu seksualnost ali ne volim politichku homogenost. :)

a za zadnje dve rechenice ti, mozesh elaborisati?
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... o-na-njega" target="_blank

Deprimirana desnica! Trusić: Gotovina nas je izdao, više ne računamo na njega

GLAVNE ZAMJERKE GOTOVINI:

» zahvaljuje se državnim institucijama

» ne spominje ni Tuđmana ni Šuška

» nije išao u Vukovar

» proglašava rat završenim dok još ima branitelja koji su izvrgnuti progonu

» poziva na povratak čak i Srbe koji devedesetih nisu prihvatili hrvatsko državljanstvo

» okružio se bivšim klevetnicima koji su sada generalovi laskavci

» oduševio je ljevicu za koju je do 16. studenog bio okrutan ratni zločinac

» nakon smrti Šuška i Tuđmana počeo je izmišljati da nije član HDZ-a i da je po uvjerenju liberal

:lol:
Korisnikov avatar
By Laerem
Ovo je genijalno, Tito i Hitler su se udružili da poraze velikog Dražu Mihajlovića! hHAhahHAHAHhHAHAhahahahahHAHHA :lol:

Cekaj jebote, pa sta je ovaj tip profesor na nekom fakultetu ili sta? :krizase:
Korisnikov avatar
By Laerem
btw. gotovina je službeno postao the Other.

Slika
Korisnikov avatar
By Misfit
da, predaje filmsku i tv dramaturgiju. :giggle:
Korisnikov avatar
By toba
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2479192#p2479192]Stripi napisao:[/url]
toba napisao:
Navedi mi te pizdarije.
evo, samo za Osijek, 28.11.1991.

OSIJEK

- JNA i teroristi izvršili su žestog artiljerijski napad na grad u kojem je poginulo 19 osoba, a 24 je ranjeno. Četnici iz Tenje gađali su grad iz VBR-a i tenkova, a oni iz Baranje gađali su bolnički kompleks. Jedna tenkovska granata pogodila je Odjel za plućne bolesti i ubila je 4, a teško ranila 3 pacijenta.
I zbog toga ste proterali 250.000 Srba i na hiljade pobili iz sasvim drugoga dela Hrvatske?
A zasto nisi naveo koliko je Srba napustilo Osijek?
Zasto nisi naveo koliko je Srba zivelo na podrucju Baranje, Slavonije i Zapadnog Srema?
Da li ti znas da su granate iz Hrvatske padale i na Vojvodjansku stranu Dunava?
Kada bi Meksiko poslao jednu granatu preko granice SAD povratna reakcija bi bila rat.
I opet mi izbegavas cinjenicno stanje u Hrvatskoj na danasnji dan.
Koliko je Hrvatska imala Srba pre 90tih i koji je bio njihov status u Hrvatskoj i koliko ih ima danas 2012 i koji je njihov status.
I jako je bitno navesti koliko je Hrvata zivelo u Srbiji do 90te a koliko ih zivi danas.

I na kraju mali savet, ako ikada padnes u iskusenje da siris Hrvatsku propagandu o agresoru iz Velike Srbije koji je okupirao teritoriju Hrvatske seti se sta su Hrvati radili po BiH.Kako bi nazvao delovanje Hrvata na tudjem teritoriju?Jesu li oni bili agresori u BiH sa ciljem da okupiraju deo teritorije i pripoje maticnoj Hrvatskoj?
Zasto Hrvati u BiH nisu sedeli u kucama novonastale drzave BiH?

Koliko licemerja je u svemu ovome i licemera.
Korisnikov avatar
By Stripi
toba napisao: I zbog toga ste proterali 250.000 Srba i na hiljade pobili iz sasvim drugoga dela Hrvatske?
A zasto nisi naveo koliko je Srba napustilo Osijek?
Zasto nisi naveo koliko je Srba zivelo na podrucju Baranje, Slavonije i Zapadnog Srema?
Da li ti znas da su granate iz Hrvatske padale i na Vojvodjansku stranu Dunava?
Kada bi Meksiko poslao jednu granatu preko granice SAD povratna reakcija bi bila rat.
I opet mi izbegavas cinjenicno stanje u Hrvatskoj na danasnji dan.
Koliko je Hrvatska imala Srba pre 90tih i koji je bio njihov status u Hrvatskoj i koliko ih ima danas 2012 i koji je njihov status.
I jako je bitno navesti koliko je Hrvata zivelo u Srbiji do 90te a koliko ih zivi danas.

I na kraju mali savet, ako ikada padnes u iskusenje da siris Hrvatsku propagandu o agresoru iz Velike Srbije koji je okupirao teritoriju Hrvatske seti se sta su Hrvati radili po BiH.Kako bi nazvao delovanje Hrvata na tudjem teritoriju?Jesu li oni bili agresori u BiH sa ciljem da okupiraju deo teritorije i pripoje maticnoj Hrvatskoj?
Zasto Hrvati u BiH nisu sedeli u kucama novonastale drzave BiH?

Koliko licemerja je u svemu ovome i licemera.
Prvo i odnovno da ustanovimo - ti baš nisi pri sebi.
Ti si tražio da ti kažemo šta se dogodilo na taj dan. Ja našao podatak i rekao ti - ti mene pitaš zašto sam ja protjerao 250 000 Srba? Imaš gadan poremećaj sa kojim se treba žešće pozabaviti.
Dakle, to je samo jedan dan u 1991. godini - prije toga se događa čitava pobuna, okupacija trećine zemlje, raznorazne pogibije prije početka bilo kakvih ratnih operacija. Da ne spominjemo da je 11 dana prije toga pao Vukovar nakon tromjesečne opsade u kojoj je bezrazložno poginulo bezbroj civila. I prije navedenog dana i nakon navedenog dana traje opsada Dubrovnika, zaštićenog spomenika kulture u kojem, također, gine bezbroj civila. U tim danima se događa i masakr u Škabrnji, tu se nekako ruši i Cavtat i okolica i tako to. A ti mene pitaš zašto sam ja protjerao 250 000 Srba, jer pretpostavljam da u ono "vi ste protjerali" 250 000 Srba spadam i ja.
E, pa retardu, da ti vako ja nešto kažem, nisam JA nikog protjerivao, niti mi je padalo na pamet da nekog protjerujem ali mi isto tako nije palo na pamet da proglašavam rvacku autonomnu oblast na području jedne Srbije i da sa te iste HAO protjerujem nervacko stanovništvo i pomažnjavam mu svo pokućstvo usput a nekog i ubijem i masakriram, što je, recimo, na pamet palo ekipi iz tadašnje "RSK"-a.
I kad im je sve došlo na naplatu onda su im drugi krivi.
Aj fak of.
A što se tiče rvacke agresije na Bosnu i Hercegovinu - tu su Rvati, isto kao i Srbi u Hrvatsko jplatili svoju cijenu - nemaju ništa. I ne trebaju da imaju ništa jer su napali vlastitu zemlju pokušavajući se sjediniti sa susjednom zemljom koja im nije ništa. I iskreno - tako im i treba.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2480145#p2480145]Popeye napisao:[/url]http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... o-na-njega

Deprimirana desnica! Trusić: Gotovina nas je izdao, više ne računamo na njega

GLAVNE ZAMJERKE GOTOVINI:

» zahvaljuje se državnim institucijama

» ne spominje ni Tuđmana ni Šuška

» nije išao u Vukovar

» proglašava rat završenim dok još ima branitelja koji su izvrgnuti progonu

» poziva na povratak čak i Srbe koji devedesetih nisu prihvatili hrvatsko državljanstvo

» okružio se bivšim klevetnicima koji su sada generalovi laskavci

» oduševio je ljevicu za koju je do 16. studenog bio okrutan ratni zločinac

» nakon smrti Šuška i Tuđmana počeo je izmišljati da nije član HDZ-a i da je po uvjerenju liberal

:lol:

ako gotovina sada ne poklekne pred ustashama i zaista ostane dosljedan liberalnijim stavovima, pochet cu mu pravopisno ispravno pisati velikim pochetnim slovom ime i prezime. :eu:
Korisnikov avatar
By Stripi
koliko tebi malo treba da promijeniš čvrste stavove.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!