Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Dear Lucy napisao:ne zanima me..u Srbiji, ako ne grešim, niko "ne ide u zatvor" ako su oboje punoletni / što se tiče uvodnog posta, brat i sestra nisu u pravoj liniji krvnog srodstva. sklapanje braka je već druga priča. e sad, krivično delo ako je rođak maloletan - skroz diskutabilno rešenje. po meni, i tu bi trebalo ostati u sferi opštih pravila, pa kao obljubu predvideti seks sa detetom (ispod 14 godina). okolnost što su rođaci ne bi trebalo tu ništa da menja. zaštita javnog morala, rodosrkvnuće? gde je onda ta zaštita kad se seksaju punoletni srodnici? bzvz..Znas sta meni jos nije jasno, ovaj primer koji je tradicija u Srbiji.
barni011 napisao:Ne, to je samo kult Muškog Polnog Ograna. I nisi napravio dobru analogiju - ako se otac ponosito ophodi prema sinovljevoj piši, onda bi majka trebalo da se diči ćerkinim genitalijama koje su tako slatke i majušne poput njenih. Pritom ih razbaruši i zadovoljno se nasmeje.
Odevede muz zenu u porodiliste, ona se porodi, jave ocu da je sin, on ode u porodiliste dovede zenu i sina kuci, onda ga kupaju, i onda tata kaze sinu "vidi tatinog kuronje pa mu sve sa prstom dodirne pisu".I to je normalno.Tome cak prisustvuje cesto uza rodbina, tetke, strine![]()
A zanima me kako onda ta situacija nije normalna kad je u pitanju zensko dete.Zasto tata onda ne kaze, vidi tatinu pickicu, pa je prstom dodirne.
Nije li ovo prvo vec najava incesta ili pedofilije, ali je opravdano jer se radi o muskom detetu?
barni011 napisao:shta ti mislish shta je to?Dear Lucy napisao:ne zanima me..u Srbiji, ako ne grešim, niko "ne ide u zatvor" ako su oboje punoletni / što se tiče uvodnog posta, brat i sestra nisu u pravoj liniji krvnog srodstva. sklapanje braka je već druga priča. e sad, krivično delo ako je rođak maloletan - skroz diskutabilno rešenje. po meni, i tu bi trebalo ostati u sferi opštih pravila, pa kao obljubu predvideti seks sa detetom (ispod 14 godina). okolnost što su rođaci ne bi trebalo tu ništa da menja. zaštita javnog morala, rodosrkvnuće? gde je onda ta zaštita kad se seksaju punoletni srodnici? bzvz..Znas sta meni jos nije jasno, ovaj primer koji je tradicija u Srbiji.
Odevede muz zenu u porodiliste, ona se porodi, jave ocu da je sin, on ode u porodiliste dovede zenu i sina kuci, onda ga kupaju, i onda tata kaze sinu "vidi tatinog kuronje pa mu sve sa prstom dodirne pisu".I to je normalno.Tome cak prisustvuje cesto uza rodbina, tetke, strine![]()
A zanima me kako onda ta situacija nije normalna kad je u pitanju zensko dete.Zasto tata onda ne kaze, vidi tatinu pickicu, pa je prstom dodirne.
Nije li ovo prvo vec najava incesta ili pedofilije, ali je opravdano jer se radi o muskom detetu?
Sta ti mislis o tome?
Unapred se izvinjavam zbog upotrebljenih reci ali nemoguce je drugacije predstaviti ovu situaciju.
...Sitnicava... napisao:Da, fama oko penisa je cudo, bogledaj blentin avatarbarni011 napisao:Ne, to je samo kult Muškog Polnog Ograna. I nisi napravio dobru analogiju - ako se otac ponosito ophodi prema sinovljevoj piši, onda bi majka trebalo da se diči ćerkinim genitalijama koje su tako slatke i majušne poput njenih. Pritom ih razbaruši i zadovoljno se nasmeje.
Dakle, to što si naveo, po meni, nije nikakav inicijalni incest, već suvišna fama oko penisa. Pored toga, žene ne dobijaju nikakve ekstra bodove za izgled (da ne govorim o veličini) svog polnog organa, što nije slučaj sa muškarcima kod kojih veliki broj stiče svoju samouverenost po tom osnovu. Zbog kulta i navodne važnosti veličine muškog polnog organa postoji sindrom koji se naveo. Ne sumnjam da neke očeve loži svakodnevno navlačenje mališine kožice, no o patologiji ne bih.
Vel boy napisao: ja mislim nishta drugo do kombinacija ovoga u drushtvu: hetero mushkarci, pogotovo ako su ochevi i muzevi, mogu sve, pa i raditi one stvari koje bi se inache smatrale naginanje incestu, pedofiliji, seks. zloupotrebi dece, silovanju.... bitno je da su "pravi" mushkarci, ochevi i muzevi, pozeljno rodoljubi, patriJote, tradicionalnih vrednosti, veeeeernici, pravi Srbi pravoslavci, poshtuju crkvu i vladike..... sve drugo je daleko manje vazno.Stoji sve sto si napisao
mizoginija, zar treba objashnjavati.....
kao i manifestacije potisnutog homo-eroticizma koji kod mnogih heteroseksualnih mushkaraca se manifestuje chesto ili upravo na opisani nachin ili na izvesne nachine u choporima mushkih grupnih ambijenata kao npr. sportski timovi, navijachke grupe, vojska, policija, mushka deca tj. sinovi, uchenici, shticenici, masa koja sledi..... i ostali iskljuchivo mushki ili umalo pa iskljuchivo mushki ambijenti.
edit: sliku jedino udopunjuje to shto ovo nije samo tradicija medju Srbima i u Srbiji vec manje-vishe ista ili slichna i kod drugih naroda na svetu, uklj. i zapadne. to nije opravdanje za Srbe ili bilo koga vec se radi o GLOBALNOJ potrebi pruzanja otpora takvoj tradiciji bila ona srpska ili bilo chija druga-isto sranje drugo pakovanje-ska
p.s. btw., mogao si pitati i popove shta oni misle i imaju reci za tu tradiciju u Srbiji......
Tungi napisao:Ja ne znam da je iko ovde spominjao 'nasilni incest' koji bi se mogao ( jeb'o vas koš) svrstati uz pedofiliju.Incest je incest, pedofilija je pedofilija ja to nisam izjednacio.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!