Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
Njega sam letos upoznao, bio je na power tripu posle VBa i pomalo uvredjen poshto ga nisam prepoznao ko je kad sam mu se obratio prvi put, tako da uopshte nisam odushevljen njime, a ona mi je bila simpa, ali totalno weird pojava, tako da... jebem li ga...
Korisnikov avatar
By Loni
Iako nije tema moram da kažem da Winter priča gluposti.

Ne postoji nijedan snimak na kome Đinđić apeluje na bombardovanje.
Postojao je samo snimak gde se Đinđić vidi u pozadini, a glas komentarora u dnevniku (Slobin lažljivi RTS-priča o tome).

I Đinđić nije pobegao u Nemačku jer je bio neka kukavica već zato što su mu se javili telefonom i rekli: - Ostaneš li završićeš kao Ćuruvija. Vanredno je stanje i za to niko neće odgovarati.
By LeDeNa_
Sto se mene licno tice, potresnija mi je tragedija ljudi na Haitiju.Ali...

"Kazu"-Ne mozes zaliti onoga koga ne poznajes.Pa opet, zalim svim srcem njih.Da.Zalim za one sa Hitija, rekoh vec...Tek vise o toga koliko da shvatim surovost-ne zivota-vec ljudi.O tome sam vec, NAZALOST, "naucena"...a svega mi, ne zelim biti.

Strasno je to.

Strasno je kolika je mrznja i prezir potreban da bi usmrtio drugog coveka.I to iz-pistolja.Brate mili...

Prema izvestaju policije, kojoj je "valjda" za verovati-dakle, "kazu" lesevi su nadjeni u stanu u Niksickoj, smrt je nastupila iz vatrenog oruzja.Mrznja i prezir,a sta ce drugo biti...

Zamisljam, o kako strasna ta mrznja je.Toliko je strasna i nadasve-ogavna, meni za sedam zivota nepoznata, i, tako mi Boga zelim da mi nepoznata bude.

Da li se iko zapitao koji je to PORIV, koji je to "MOTIV" u coveku da bi tako nesto monstrouzno uradio?.

Slusam, citam..."Kazu" da su se cesto svadjali.Da me nece naterati da pomislim da je zlocin pocinjen iz ljubavi ili strasti???
Kakva zabluda.

Usudicu se reci da mislim da su bili, a ako nista drugo, a ono-glupi.Glupom, drugo ime je nesazreo.Nesazreo jednako je nestvareno.Pa mi zao.

Ko je imalo citao Psihologiju kao nauku, i ko je ako ne-citao o Policijskim uvidjajima, a ono bar gledao filmove na tu temu zna neka osnovna "Pravila".

hmm...Na mestu udesa, tragedije, ubistva...nebitno..najbitniji je prvi susret sa "scenom".Policija danas ima jako dobre Strucnjake.kako u Svetu, tako i kod nas.Ti intelig Inspektori (neee panduri, inspektori...panduri su nam ionako "prirodni neprijatelji"), svojim iskustvom i znanjem pokusavaju sagledati ono sto se kasnije zove "MOTIV" ubistva i koji ce biti predmet istrage.

Takodje znamo da i zvucace okrutno ako kazem da zlocini pocinjeni iz strasti a strast je posledica Ljubavi ipak "odisu" cistijim ljudima nego ovima punim MRZNJE.Znamo i da su tela osoba koji su pocinile zlocin iz stasti uvek blizu jenda drugoj a u 75% slucajeva krajni ishod je-davljenje.

No, po psiholog i krimin najcesce se radi o ljubavnicima, nebitno koje seks orjentacije i tu za pitanje motiva mesta nema.

Zlocini pocinjeni hladnim oruzjem kao sto je noz a jos gore sekira, satara i njima sl alatke, po mom misljenu a i onome sto zna, o gore navedenim naukama, su zlocini patoloski bolesnih ljudi, Profila-sizofrenika, poremecaja vis licnosti...a cesto i alkoh, nark, i njima slicnim.Pa mi nekako zao.Ne opravdam ni njih.Moras se VALJDA, JEBOTE, UZDIGNUTI, iznad svih tih PORIVA...Da.

Zlocine pocinjenje pistoljem je najteze rasvetliti..tu se uvek trazi motiv.Tu forez. vrse glavni posao a potom i pat.No, nebitno.Nekako mi se cini da su oni zapravo jednako monstruozni kao svi navedeni ali jebote nikako mi nije jasno ZASTO?
:::::::::::::::::::::::::::::::
No, naravno mogu mrznju povezati sa sve Mesecom a nisam htela pre lol da bi ste moj tekst citali ozbiljno, sto NIKAKO ne znaci da tek sad nije ozbiljan, o smrtno jeste...

Slusaj sad,ajmo prvo sa cinjenicama..Prvo,lol , Mesec je prethodne veceri u 22 usao u svoju I fazu.Kazu, to je nekakva mladina.Pocepala sam se od smeha na idiot naziv.OK,OK...Osetim ja da nesto nije u redu.I pre nego sto su mi rekli za Mesec.Mesec je ionako Zenski Princip.Kako najvise utice na nivo vode u org shvatim ja Mesec i po tome sto mi se nije pilo vode, a volim vodu lol.I sta meni ima koji kurac da prica kad je mladina, kaze mi telo samo.A jos nesto, i nesto mi bilo zima, a i boleli su me jajnici.. pa mi tek onda nista nije bilo jasno lol...al dobro ajde...Mesec iz jebene mladine izasao sutradan tj sinoc oko 21h.Ne znam sad tacno, al zaklela bi se da sam vest cula ranije.Mnogo sam citala o tome da su se najmonstr. zlocini odvili pod dejstvom punog Meseca al moralo je biti da sve ima svoju dvojnu stranu.Jer, sve je ionako DVA....

Uf, ja se izvinjavam...
Korisnikov avatar
By Sheytan
U pitanju je najverovatnije ljubomora, a ne mržnja!
By LeDeNa_
Originally posted by Sheytan

Onaj koji se usudi da tako nesto uradi...Mrznja, sorry...

Taj je pun mrznje, svoje...Bol, svoj...Pucati nekom u glavu???....UZAS...

GAD!!!

Necu vise...sorry
Korisnikov avatar
By Sheytan
Pošto je posle ubistva izvršio samoubistvo, nisam baš najsigurniji da je reč mržnja najprikladniji.

To je kažu bila velika ljubav.

Istina, od ljubavi do mržnje nekada nas ne deli puno toga, ali obično tada biva da - najčešće - muškarac iz ljubomore ubije ženu. Ali, kada odluči da ubije i nju i sebe, onda je to velika nesreća, bolest, trenutak pomućenog razuma koji se tragično završava po oboje. Da li zbog ljubavi, ljubomore ili mržnje - ne znam. Samo mi se čini da je tu najmanje prikladan izraz mržnja...
By LeDeNa_

Pošto je posle ubistva izvršio samoubistvo, nisam baš najsigurniji da je reč mržnja najprikladniji.

Istina, od ljubavi do mržnje nekada nas ne deli puno toga, ali obično tada biva da - najčešće - muškarac iz ljubomore ubije ženu. Ali, kada odluči da ubije i nju i sebe, onda je to velika nesreća, bolest, trenutak pomućenog razuma koji se tragično završava po oboje. Da li zbog ljubavi, ljubomore ili mržnje - ne znam. Samo mi se čini da je tu najmanje prikladan izraz mržnja...
Ok...

Ljubomora je postojala svakako ali se na kraju pretvorila u mrznju...Toliku da ubijes COVEKA!!!...Ishod...motiv???...uff...

Ne znam...
Pozdrav tebi:)

Rekla sam svoje gore....

Jing-Jang nemam pojma... :) )
Korisnikov avatar
By Dina

Moze samo da bude bolesna ljubomora. A ljubav nije sigurno. Voljeno bice se ne ubija... da je ubio samo sebe pa i nekako. Nego su to druge sile - ljubomora, posesivnost, sebicnost, sujetnost itd a sve to nema veze sa ljubavlju...
By mythe
da, pre svega sebicnost i sujeta i iznad svega pshipat sa razmisljanjem - ako je ja vec ne mogu imati za sebe, nece je ni drugi imati.
Korisnikov avatar
By dungoll
jbte, kako je ovo zabavno, za dva dana ispisali ste 9 stranica forumskog teksta o dvoje debila (jeste, debili su bili, debili su bili... - kod mene nema o pokojniku sve najbolje, ako ih nisam nešto voleo, iako, da šteta je da iko tako okonča, ali kako živiš, tako ti se desi).
Korisnikov avatar
By deran
na košavi je emisija gde je zadnji put gostovala...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Najiskrenije, ne mogu da zamislim kakav monstrum moras da budes da bi nekome koga bar malo volis ili si makar indiferentan prema njemu/njoj pucao u glavu!
Nema tu ni lj od ljubavi, to je cista patologija sa izgovorom. Svako od nas je makar jednom voleo i makar jednom preziveo raskid, pa nismo otisli da pobijemo bivse.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dina

Moze samo da bude bolesna ljubomora. A ljubav nije sigurno. Voljeno bice se ne ubija... da je ubio samo sebe pa i nekako. Nego su to druge sile - ljubomora, posesivnost, sebicnost, sujetnost itd a sve to nema veze sa ljubavlju...
Upravo tako.
Slažem se.
Ubij, brate, sebe, prospi sebi mozak, ako nisi u stanju više da podneseš život, a ne da se ubiješ tek kad prethodno prosviraš mozak drugoj osobi kojom si bio opsednut i koju nisi mogao da privoliš da radi ono što ti hoćeš, pa si odlučio metkom da je zaustaviš.
Pajčinova jeste bila lucprda, ali pozitivna lucprda i ipak je imala kakvu takvu višegodišnju postojanu karijeru, a ovaj mamlaz ko zna šta je od nje hteo, pa kad se ova pobunila, uzeo pa je ubio, a potom ubio i sebe, da bi izbegao suočavanje sa posledicama svog gnusnog dela.
Tako ja trenutno gledam na celu situaciju.
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by Wilhelmina

Najiskrenije, ne mogu da zamislim kakav monstrum moras da budes da bi nekome koga bar malo volis ili si makar indiferentan prema njemu/njoj pucao u glavu!
Nema tu ni lj od ljubavi, to je cista patologija sa izgovorom. Svako od nas je makar jednom voleo i makar jednom preziveo raskid, pa nismo otisli da pobijemo bivse.
psihopata,videlo se da je bio poremecen :(
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by deran
Originally posted by Vel boy

...meni je njeno ime jako poznato,...
urličić,spikerka...
Ne. Urlichicka je bila spikerka, voditeljica..., ne glumica, a ni prezime joj nije ni slichno.
Vec mozda neka Ksenija Pajic. Postoji li glumica Ksenija Pajic?

edit: post napisan pre nego videh Stripijev razjashnjujuci post.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Stripi
Originally posted by Vel boy

meni je njeno ime jako poznato, ali sam mislio da se radilo o nekoj malo starijoj glumici ( njeno ime mi zvuichi kao da sam ga sreo negde pomenutog chitajuci neke 20 + godina stare ex-Yu estradne chasopise.....)
Vjerojatno si mislio na glumicu Kseniju Pajić. Ona je živa & zdrava.
E, da. Upravo.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Wilhelmina

:up: Mina
Korisnikov avatar
By confinatti
izmedju ljubavi i mrznje tanka je crta pogotovo kad je od kokaina i kad je kurva de lux u pitanju...
filip je ipak bio samo klinac koji je verovao da se jede sve sto leti...
Korisnikov avatar
By Vel boy
filip je bio nakurcheni klinac. bio sam i ja klinac pa nisam bio nakurchen k'o on.
filip bio zgodan, lep, zao mi ga, qq, .... ma, bezi bre, ludo stvorenje.
Korisnikov avatar
By Srklet
filip je zapravo bio previse romantican. :drama:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!