Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

niko još nije okačio ivančićev txt? :shok: da ispravim to odmah:

Dajte mi još
Viktor Ivančić napisao:Dajte mi Gotovinu i Markača intravenozno. Utrljajte mi ih u kožu kao kremu. Dajte mi ih u tabletama i kapsulama. Prepišite mi recept da mogu uzimati Gotovinu i Markača prije i poslije svakog izdisaja. Uštrcajte mi ih direktno u mozak. Lobotomirajte me s Gotovinom i Markačem.
:love:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2477223#p2477223]Stripi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476995#p2476995]mean95 napisao:[/url]Bas me vise briga da li je nevin ili nije, nikako vise da se okrenemo buducnosti, svi oni da mogu bi nas lincovali momentalno...msm stvarno smor su vise te teme koje se bave svim i svacim samo ne time kako da se poboljsa nesto
E upravo tako. Rat je počeo prije 21 godinu, završio prije 17 a mi još uvijek drvimo o ratu. Njemci u u tom razdoblju već imali izgrađenu i zemlju i ekonomiju. Mi imamo samo mitove i junake.
'vako neshto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2477267#p2477267]Misfit napisao:[/url]niko još nije okačio ivančićev txt? :shok: da ispravim to odmah:

Dajte mi još
Viktor Ivančić napisao:Dajte mi Gotovinu i Markača intravenozno. Utrljajte mi ih u kožu kao kremu. Dajte mi ih u tabletama i kapsulama. Prepišite mi recept da mogu uzimati Gotovinu i Markača prije i poslije svakog izdisaja. Uštrcajte mi ih direktno u mozak. Lobotomirajte me s Gotovinom i Markačem.
Bivsi feralovci nisu razocarali.

Heni Erceg - Hrvatski vremeplov

I onda je Hrvatska eksplodirala u potpunom nacionalističkom ludilu. Koje traje već danima u zajedničkoj režiji vlasti, medija i crkve, tri snažne propagandističke poluge koje se glasaju isključivim porukama kako je tek sada rat konačno završen, te kako su haške presude konačni dokaz da je Hrvatska vodila „pravedan i častan rat, bez ijedne mrlje“. Ta, po širu regiju opasna i neodgovorna službena propaganda, doslovce prekopirana iz ratnih devedesetih, ne samo da ne ostavlja ni centimetra prostora za neki drugi, disonantni ton, nego štoviše omogućava Hrvatskoj televiziji, na primjer, da danima vrijeđa i razapinje one rijetke pojedince koji godinama upozoravaju na notorne činjenice, one s druge strane nevinosti generala Gotovine. A one govore o više od 600 ubijenih srpskih civila, skoro 20.000 spaljenih kuća i progonu više od dvjesto tisuća Srba s područja kojim je u akciji Oluja zapovjedao upravo general Gotovina.

Masovno nacionalističko orgijanje s Gotovinom kao Mesijom koji hoda od grada do grada, probija se kroz masu egzaltiranih obožavatelja, pirotehnike, zastava, uniformi… dokinulo je, čini se, svaki spomen na pojedinačnu, a kamoli kolektivnu odgovornost za ono barbarsko, osvetničko razdoblje iz 1995., doba masovne pljačke, ubojstava i potpunog bezakonja.
Tko je dakle ubijao srpske civile? Tko je odgovoran za masovno etničko čišćenje srpskog stanovništva? Odgovore na ta pitanja Hrvatima je servirao upravo Haški sud, kojega su do jučer kolektivno proklinjali, svojom presudom o tome kako zločina, budući da nije bio sistemski, zapravo nije ni bilo.

Nego je srpsko stanovništvo otišlo iz hira, a ubijanje civila lakonski se proglasilo neminovnošću svakoga rata. Bijedu pak ovoga sirovog nacionalizma potencira upravo vlast koja mirno promatra novi val kolektivne mržnje prema Srbima i pojedincima koji su upozoravali na važnost suočavanja s istinom o Tuđmanovom režimu koji jest imao cilj etnički očistiti Hrvatsku, a paljenjem kuća onemogućiti povratak srpskom stanovništvu. Negiranju činjenica pribjegla je, bez ostatka, sva institucionalna Hrvatska, pa predsjednik države, lišen svake državničke obaveze, na pitanje kako komentira reakcije službene Srbije na oslobađajuće presude, odgovara: „Nije važno što oni misle!“.

Slika Hrvatske zato je već danima slika kolektivističkog drogiranja likom i djelom generala Gotovine, čiji mit danima redizajniraju mediji, a Jutarnji list – koji je ranije Gotovinu nazivao sitnim lopovom, u Francuskoj suđenom za oružanu pljačku i napad – sada izlazi omotan u veliki poster s njegovim likom i laudama nevinom heroju, novome vođi, tako potrebnom onemoćaloj, frustriranoj naciji.

A žrtve? Sorry, o njima nećemo ovom prilikom, ako ih je uopće bilo, ili kako bi rekao sam Gotovina, ponavljajući te dvije rečenice kao neku svetačku mantru, od koje mediji i nacija padaju u ekstazu: „Prošlost je iza nas, okrenimo se budućnosti!“ Ili, mir, mir, nitko nije kriv…
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2477267#p2477267]Misfit napisao:[/url]niko još nije okačio ivančićev txt? :shok: da ispravim to odmah:

Dajte mi još
Karajte me karirano. :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
veruj mi, ja samo lovim trenutak u RL kada ću da upotrebim tu rečenicu.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Virujen. Momentalno mi ulazi u repertoar šaputanja na jastuku.
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2477134#p2477134]Laerem napisao:[/url]Tuziteljka misli da su optuzeni krivi. What a fucking surprise! :wow: Sto je slijedece? Odvjetnik koji misli da je njegov klijent nevin?

da...ili stalno ponavljanje izjava dvojice sudija koji su bili protiv oslobadjajuce presude sa sve njihovim impresivnim biografijama :wow: Mislim, kakve koristi od toga, trojica sudija su bili za tu odluku i oni imaju jos impresivnije biografije :hiphip:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476705#p2476705]2kune napisao:[/url]Možda bi bilo oportunije Gotovinu kao profesionalnog vojnika s međunarodnom karijerom angažirati na problemu Kosova nego tražiti od njega da se prilagodi optužnici pisanoj za Tuđmana. :merlinka:

Slika
odnosno za američke generale, ako je verovati Lazanskom:

„Oluju” su planirali i vodili penzionisani američki generali iz organizacije MPRI, pre svega generali Čarls Vuono i Krozbi Sent.

:neznam:
Ako je istina da su gospoda Irinej i Dačić kreatori srpske politike, onda je Gotovina nakon vojnog poraza u Oluji sada nanio Srbiji još teži politički i strateški poraz te je potpuno dokusurio lansiravši je u okrilje majčice Rusije i statusa europske Sjeverne Koreje a da nije makao ni malim prstom. Vaistinu nadaren general... :giggle:
nikolić totalno puko :lood:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/niko ... 49064.aspx" target="_blank

SRPSKI predsjednik Tomislav Nikolić u najnovijem je intervjuu još jednom komentirao oslobađajuću presudu generalima Gotovini i Markaču, ali i Gotovininu izjavu za Kurir u kojoj je pozvao Srbe da se vrate u svoje domove u Hrvatsku.

"To je cinično! Što hoće - da se okupe i da ih još jednom protjera i pobije, da završi taj posao? Da više ne traže ni imovinu. Usuđujem se kazati - to vam je shvaćanje i istine i Boga i pravde u dva naroda - u srpskom i u hrvatskom. Kada je podignuta optužnica protiv Ratka Mladića za Srebrenicu, nismo čekali ni da bude osuđen, donijeli smo rezoluciju u Skupštini o osudi zločina. Naša vlada je uhitila Mladića i odvela ga u Haag. Znam, to je bio zločin i nikada neću reći da nije. Hrvati znaju da je zločin počinjen u Oluji strašan, da će ih gristi dok su živi, ali slave što nitko nije kažnjen za to. To je narod na pogrešnom putu, narod koji bi sada možda strijeljao svoje pojedince koji mu kažu - stanite, ljudi, pa to je bio zločin", kazao je Nikolić za Kurir.

:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Stripi
ja samo znam da sam već lud i od Gotovine i od Nikolića i od Dačića. Nek se već jednom nađu svi skupa u istom hotelu i pojebu pošteno ko ljudi.
meni je jako teško iščitati političke ciljeve koje predsjednik nikolić želi ostvariti ovakvim izjavama. jer jedan ozbiljan predsjednik jedne ozbiljne države sigurno ne bi samo tako blebetao u medijima bez konkretnog cilja, da eto malo izbaci neke frustracije iz sebe. :zid:
pa, Popisha, u proljece/ljeto ove godine si sasvim drugachije govorio o tom istom nikolicu. zajedno s Stripijem. govorili ste u smislu da je taj isti nikolic demokratski luchonosha Srbije koji ce giljotinirati grozomornog autokratu diktatora Tadica i uspostaviti demokraCiju u Srbiji itd.....
shta sad bi? :zev:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478057#p2478057]Vel boy napisao:[/url]pa, Popisha, u proljece/ljeto ove godine si sasvim drugachije govorio o tom istom nikolicu. zajedno s Stripijem. govorili ste u smislu da je taj isti nikolic demokratski luchonosha Srbije koji ce giljotinirati grozomornog autokratu diktatora Tadica i uspostaviti demokraCiju u Srbiji itd.....
shta sad bi? :zev:
Ovo naprosto nije točno.
Ono što sam ja govorio jest da Tadić nije demokrat i da se ne ponaša demokratski i da su se ljudi umorili od lažnih demokrata i da imaju pravo da izaberu nekog drugog na izborima.

Šta bi ti?
Da se ljudima izbor suzi na jednu osobu koja se tebi u Americi dopada?
Zanimljivo viđenje demokracije.
I već viđeno.
Al u Sjevernoj Koreji.
Korisnikov avatar
By Laerem
optuzilo me da sam četnik! :rida:

"viktore cetnicka podrepino znam dasi srbin drugi ovako nebi napisali prosto toje dokaz dasi protiv svega stoje posteno nemoj se ti brinuti za hrvatsku cuvaj svoj pasaluk KOSOVO otislo VOJVPDINA na putu a sumadiju niko nece"

http://www.jutarnji.hr/foto-gotovina-u- ... #f3952cbaf" target="_blank
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!