Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Incest - da ili ne?

1. Protiv sam incesta
63
54%
2. Treba ga dozvoliti
32
28%
3. Neodlučan sam, ne zanima me...
21
18%
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Popeye napisao:abortus bebe začete incestom - da ili ne? :lol:
Не знам. Сива зона!
Иако сам у нашој расправи навео инцест као оправдан разлог за абортус, ипак бих дозволио рађање генетски "неоштећеног" детета ако мајка инсистира да дете задржи.

Строга казна за то и даље стоји...
Korisnikov avatar
By Srklet
pa ja mislim da se barem u slucaju incesta majku moze natjerati da rodi dijete, kao kaznu za svoj seksualni nemoral. :D

nakon toga dijete naravno dati drzavi na brigu, mogla bi se napraviti dječija sela s incest-siročadi! :pinknaocari:

which brings me to my next question: a sto mislimo o incestu brata i sestre koji su nastali incestom? :party:
dakle, brat i sestra dobiju sina i kćerku, koji se onda pocnu jebati. da li se onda incest poništava, kao što dva minusa daju plus or something? :nerd:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Popeye napisao: nije da sam ikad ekšli bio u loznici, ali da me netko pita mislim li da u njoj ima dosta prvih rođaka koji su u ljubavno-seksualnoj vezi, rekao bih - da. :lol:

loznica i zvuči nekako kao onaj američki white trash jug, u kojem se nevinost gubi u traileru ili pick upu s rođakom billyjem bobom. :party:
O da :lol:

Samo pogledaj sta sam stavio pod lokaciju na forumu i sve ce ti biti jasno :lol:

Off: Al simpatican je gradic, ima svasta da se obidje i tako... steta sto ljudi u njemu nisu ni priblizno simpaticni. Da mentalitet ljudi nije srednjovekovni, mozda bih i ostao ovde da zivim, a ovako - picim za Bg prvom prilikom. Ili u inostranstvo. Gdegod. :srbin:
Korisnikov avatar
By Laerem
S obzirom da moras proci kroz majcinu picku da bi dosao na ovaj svijet, ne bi rekao da ce doci do nekih apokalipticnih reperkusija ako ta ista majka izdrka svom sinu kurac. Jedini razlog zasto sam nacelno protiv toga, barem dok je osoba jos nezrela i podredjena svojim starateljima, je sto tu postoji cvrsto strukturiran odnos moci u kome ce dijete uvijek izvuci tanji kraj.

Ovo braca sestre rodjaci bake necaci - nema se tu sto drzava mijesati. Cak stovise, treba im se pod hitno legalizirati brak, bar dok jednom zauvijek ne izbrisemo tu besmislenu i inherentno diskriminirajucu kategoriju iz slova zakona.
Korisnikov avatar
By Galadriel
ZlatnaPtica napisao:
Popeye napisao: nije da sam ikad ekšli bio u loznici, ali da me netko pita mislim li da u njoj ima dosta prvih rođaka koji su u ljubavno-seksualnoj vezi, rekao bih - da. :lol:

loznica i zvuči nekako kao onaj američki white trash jug, u kojem se nevinost gubi u traileru ili pick upu s rođakom billyjem bobom. :party:
Meni tako zvuči Zagreb. :D
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ne vidim nikakvu razliku između LGBT-ovaca koji ovde pričaju da je incest bolestan i srpskih homofoba koji pričaju da je homoseksualnost bolest.

Hajde neko da se javi da ih treba pobiti :D
Korisnikov avatar
By bern
AbortiraniTerorista napisao:Ne vidim nikakvu razliku između LGBT-ovaca koji ovde pričaju da je incest bolestan i srpskih homofoba koji pričaju da je homoseksualnost bolest.
Da, baš je "isto"!?

Nemam želudac jutros za ovu temu... vidimo se neki drugi put.
Korisnikov avatar
By Misfit
evo kako zakon postavlja te granice: :party:

Krvno srodstvo

Član 19.

Brak ne mogu sklopiti krvni srodnici u pravoj liniji, a od srodnika u pobočnoj liniji brak ne mogu sklopiti: rođeni brat i sestra, brat i sestra po ocu ili majci, stric i sinovica, ujak i sestričina, tetka i bratanac, tetka i sestrić, deca rođene braće i sestara, te deca braće i sestara po ocu ili majci.

Tazbinsko srodstvo

Član 21.

(1) Brak ne mogu sklopiti tazbinski srodnici u prvom stepenu prave linije: svekar i snaha, zet i tašta, očuh i pastorka te maćeha i pastorak.

(2) Sud može, iz opravdanih razloga, dozvoliti sklapanje braka između tazbinskih srodnika iz stava 1. ovog člana.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Galadriel napisao:
ZlatnaPtica napisao:

Meni tako zvuči Zagreb. :D
bliza je Tuzla Loznici. :D

@Pedja, kontraproduktivni meshetaru! :mad:
Korisnikov avatar
By Mars
A i stvarno je glupav onaj koncept o "dve odrasle osobe...koje dobrovoljno stupaju u odnose...ne ugrozavajuci druge"
Korisnikov avatar
By Zoey
ZlatnaPtica napisao:^ :lol:

A da je sestra u pitanju? :evil:

Ne, jbt! Kakvo pitanje...
Korisnikov avatar
By Tungi
Homoseksualci se jelte pozivaju često na taj koncept.
Kakvo licemerje. :regan:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Sta se zgrazavate :lol:

Meni je to bljak takodje :barf:

Ali ono - one man's vulgarity is another man's poetry.

Meni je bas savrsen taj koncept - dve odrasle osobe i ne smetaju drugima.
Sva ostala ogranicenja su plod nekih predrasuda, ukusa, misljenja, ubedjenja i sl.
Korisnikov avatar
By Mars
...a onda odatle rese da podvlace neke crte, postavljaju granice iza kojih se, ipak, ne sme ici, lepe se dijagnoze..

Ne kazem ni DA ni NE sto se konkretnog tice (kao ni za mnoge druge teme) samo mi eto pada u oci...pa da, licemerje.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
A koju ces vise granicu?

Odrasle osobe - zato sto deca nisu psihicki dovoljno napredna da budu u vezi i da imaju seksualne odnose itd itd...

Da nikom ne smetaju - jasno samo po sebi.

Ne mozes pomerati granicu vise a da ne ugrozis necija osnovna ljudska prava. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
btw, gledam ovu temu i zapitah se otkud da se sheytan zanima za forumsko misljenje o incestu.

onda odem na poceti post, vidim ovo:
Sheytan napisao:Hrvatska legalizuje incest?
i sve odjednom postane jasno. :lol:
Korisnikov avatar
By Zoey
E, sad vidis....ja sam imala 2 "slucaja" incestuoznih odnosa:moja CAK 2 drugara su polno opstila sa rodjakama i UOPSTE mi nije smetalo. Podrzavah ih cak...

A ja? Meni se ne svidja ideja...valjda jer mi je rodbina neprivlacna :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Hahahaha, da, mozda je to i glavni razlog sto se i meni gadi incest, nemam lepih rodjaka :lol:
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Ma kakav incest? Postoji vrlo bitan razlog zašto ne bi trebalo da dolazi do inbreed-a.
Za mene su kraljevske porodice dovoljan razlog, jebuckaju se međusobno pa op op pa hemofilija.
Veća genska raznovrsnost- zdravije dete (ima veću verovatnoću da ima razliite gene za ona HLA sranja)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!