Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Deklaracija Hrvatske o zločinima nad Srbima?

1. Da, Hrvatska će usvojiti dekleraciju o osudi zločina nad Srbima
Nema glasova
0%
2. Možda će Hrvati usvojiti tu dekleraciju jednog dana, ali u skoroj budućnosti sigurno neće
6
18%
3. Ne, Hrvatska takvu dekleraciju neće nikada usvojiti
12
36%
4. Niko više neće usvajati takve dekleracije na prostoru ex-yu
4
12%
5. Ne znam, ne zanima me ...
11
33%
Korisnikov avatar
By Stripi
Tebe uvjeravati u nešto? Pa to može direktno Boris Tadić i niko drugi :lol:
Dušo, nisam ja kriv što si ti jedan obični nusprodukt fašizma devedesetih pa ne moš jasno razmišljati svojom glavom, nego samo moš ponavljat ono što ti dojave ili iz centrale ili iz "Politike".
A i brate, naučio si da lažeš od njih. Svjecki. Samo što ti više ne vjeruje ni tvoja pudla a nekmoli neko drugi.
Korisnikov avatar
By 2kune
A kako se naziva čovjek koji govori za sve hrvate da su ustaše? :trep:
I koliko je mišljenje takva čovjeka uopće ljudsko mišljenje? Nije li to ipak govor mržnje? :pilence:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by 2kune

A kako se naziva čovjek koji govori za sve hrvate da su ustaše? :trep:
I koliko je mišljenje takva čovjeka uopće ljudsko mišljenje? Nije li to ipak govor mržnje? :pilence:
Opet lažeš i podmećeš.

Sem ako ne misliš da Stripi i ti vredite koliko svi hrvati.

Ja mrzim ustaše, a ti ako ih voliš ja tu ne mogu ništa.

Već sam ovde citirao vaše ankete o stavopvima hrvata. To što većina i dalje brani odredjene stavove i postupke, koje su sprovodile NDH ustaše, ti možeš smatrati da su proevropski, ja smatram da su proustaški.

Ti ne možeš nametati svoja gledišta drugome. Ja moja uvek potkrepljujem činjenicama, podacima. Baš zbog tebe i takvih kao što si ti koji jeftinim trikovima pokušavaju neistomišljenicima prišiti fašizam, nacizam, mržnju, šovinizam...
Korisnikov avatar
By Sheytan
Umesto Dekleracije o zločinima nad Srbima

Rijeka: Oštećen automobil srpske porodice

Nepoznati počinioci u subotu su u naselju Kantrida u Rijeci oštetili automobil porodice Potkonjak iz Novog Sada, javio je "Novi list".

Na automobilu je potpuno razbijeno prednje staklo, oštećen branik i skinute registarske tablice.

Dubravka Potkonjak, koja je rođena Riječanka i već 16 godina letuje u tom hrvatskom gradu kod svoje sestre bez problema, izjavila je da je šokirana napadom koji se dogodio tek četiri sata pošto je doputovala s porodicom.

Kamera na obližnjoj pošti usmerena je prema mestu gde je bio parkiran automobil porodice Potkonjak, tako da postoji mogućnost da su vandali snimljeni, piše "Novi list".
Korisnikov avatar
By Stripi
Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Natjecateljica showa "Operacija trijumf" ne želi vjerovati da joj je netko razbio staklo na automobilu samo zato što ima dubrovačke tablice

Pjevačica ujedno i sudionica showa "Operacija trijumf", Ana Bebić ostala je prilično iznenađena kada se vratila na jedno beogradsko parkiralište gdje je ostavila automobil, narančasti Fiat Punto.

Pjevačici je naime razbijeno staklo, a kako javljaju srpski mediji uzrok incidenta do daljnjeg ostaje nepoznanica.

"Beograd je slobodan i otvoren grad i ne želim vjerovati da mi je netko razbio staklo samo zato što ima dubrovačke tablice", kazala je Ana Bebić za srpski Press i dodala kako joj je u pomoć prvi priskočio dečko, srpski skladatelj Filip Miletić.

Inače, osim u "Operaciji trijumf" pjevačica je sudjelovala i u srpskom "Big Brotheru", međutim u kući je boravila samo tjedan dana.

Oćel neko izdat neku deklaraciju na ovo?
Mamu im ustašku.
Korisnikov avatar
By 2kune
A možda da je Narodna skupština Srbije poslušala deklaraciju Sabora od 17. travnja 1991. do svega ovoga ne bi ni došlo... :balon:
Korisnikov avatar
By erkondisn
a sta s onim kanuistom sto bacaše pepeljare na njega :lol:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by Stripi

Topnički dnevnici više nisu bitni
Šta si hteo cenjeni moderatore i "pravedniče medju narodima" sa ovim u ovoj temi - da kažeš da ni izvinjenje Hrvatske zbog zločina nad Srbima više nije bitno!?
Korisnikov avatar
By Stripi
ne, nego da tpnički dnevnici nisu bitni. Piše ti u naslovu koji si citirao :yes:
Korisnikov avatar
By Sheytan

ne, nego da tpnički dnevnici nisu bitni. Piše ti u naslovu koji si citirao :yes:
Da, ali to teško da može u ovoj temi biti od značaja, sem da time ne želiš reći ono što sam te pitao. No, dobro odgovorio si. OK.

Medjutim, kako se danas Hrvatska odnosi prema Srbima, može se na najbolji način videti iz sledeće informacije. Na jednoj strani pokušaji Josipovića da oda dužnu pažnju učešću Srba u antifašističkoj borbi u Hrvatskoj, i na drugoj - veteranie domovbinskog rata devedesetih i predstavnika nekih desničarskih partija.

Uvrede Josipoviću, Srbima i antifašistima na proslavi Dana ustanka u Hrvatskoj

Veterani i predstavnici desničarskih partija izvređali su hrvatskog predsednika Iva Josipovića na današnjoj proslavi 69. godišnjice ustanka u Hrvatskoj u Drugom svetskom ratu.

Josipović je na skupu u Srbu otkrio obnovljeni spomenik, rad vajara Vanje Raduša, povodom 69. godišnjice ustanka, a dočekali su ga protesti i pogrdne parole poput "Ovo je Hrvatska", "Bando crvena", "Četnici" "Vukovar".

Otkrivanje spomenika, pod pokroviteljstvom predsednika Sabora Luke Bebića, organizovalo je Srpsko narodno veće, u saradnji sa Savezom antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske, kao i opštinom Gračac.

Nekoliko desnih stranaka i braniteljskih udruženja protive se obeležavanju godišnjice i povezuju je sa velikosrpskom ideologijom, javljaju hrvatski mediji.

Par stotina demonstranata su nosili hrvatske zastave, uzvikivali pogrdne parole i nosili transparente: "Komunistički zločin nije antifašizam", "Stop ponižavanju Hrvatske", "Agresija na Hrvatsku nije građanski rat".

Jake policijske snage su postavile ograde od gvozdenih šipki oko parka u kome se održava proslava, kako bi sprečili demonstrante da priđu.

Oni su organizovali kontramiting, jer tvrde da u Srbu nije bio partizanski, već četnički ustanak, uz pokolj nad Hrvatima.

Skupu je prisustvovao i Mlađan Đorđević, izaslanik predsednika Srbije Borisa Tadića, kao i ambasador Srbije u Hrvatskoj Stanimir Vukićević.

U obraćanju prisutnima, predsednik Josipović je naglasio da je spomenik dokaz da svako zlo mora biti pobeđeno i da je obnova spomenika dokaz da vlada drži do antifašističkih tradicija.

"Svim državama regiona zajednička je borba za ulazak u Evropsku uniju, jer nam je samo tako moguć trajni mir", rekao je Josipović i dodao da će Hrvatska, koja će prva ući u Uniju, dati podršku svim državama regiona, kako zbog sebe, tako i zbog bezbednosti Evrope i ovog njenog dela.

Predsednik Srpskog narodnog veća Milorad Pupovac naglasio je da antifašizam bez Srba i bez priznavanja Srba kao dela antifašističke tradicije nije potpun.

"Srbi u Hrvatskoj dali su nemerljiv doprinos antifašističkoj borbi, ali mnogi to ne znaju i ne vrednuju Srbe po onom što je bilo 40-tih, već po onom što je bilo 90-tih godina, kada su neki Srbi pokušali uništiti bratstvo i veru dva naroda. Sa takvima mi nemamo ništa zajedničkog", rekao je Pupovac.

On je podsetio da je to poruka svima koji misle da se, kako je naveo, okupljamo po tradicijama koje nam ne pripadaju.

Vicepremijer Slobodan Uzelac izjavio je da nema demokratske vlade koja se ne bi ponosila tim činom i da je spomenik u Srbu simbol dobra i slobode.

"Ovo je spomenik jednom od najvažnijih događaja u istoriji Srba i Hrvata", naglasila je Čulinović-Konstantinvić.

Ona je poručila da je dok god ima profašističkih ekscesa, potrebno čuvati jednakost, poštovanje i snošljivost.

Prisutnima su se obratili i predstavnik sekcije Šeste ličke divizije u Beogradu Slavica Todorić i načelnik opštine Gračac Goran Đekić, koji ih je upoznao sa teškim položajem opštine.

Na platou oko spomenika okupilo oko 2.500 ljudi.

Obnovu je organizovala i, sa oko 415.000 evra, finansirala hrvatska vlada, na inicijativu Srpskog narodnog veća.

U saradnji sa kabinetom predsednika Srbije i Zavičajnim udruženjem Ličana i Srba, kod dela udruženja u Srbiji, prikupljeno je oko 90.000 evra, koji su iskorišćeni za kupovinu i obradu kamena za visoki stub spomenika.

Zbog toga su prisutni aplauzom zahvalili i Milki Forcan zbog doprinosa u prikupljanju sredstava, s obzirom na da je ona bila na čelu organizacionog komiteta.

Samostalna demokratska srpska stranka je, kao deo koalicionog sporazuma sa vladom, 2007. godine uvrstila spomenik u Srbu na listu pet velikih spomeničkih celina za koje traži obnovu, a dužnost praćenja obnove spomenika preuzelo je SNV, čiji predsednik Pupovac u brojnim prilikama naglašava da nema hrvatskog antifašizma bez Srba.

Posle niza ustaških zločina po Lici i bosanskoj Krajini, ustanak pod vođstvom Komunističke partije Jugoslavije, dignut je 27. jula 1941. godine, kada su oslobođeni Srb i Drvar.

Pre rata se taj datum slavio kao Dan ustanka u Hrvatskoj i BiH.

Spomenik je postavljen 1951. godine, a srušen je paljbom iz hrvatskih tenkova nakon "Oluje", u avgustu 1995, kada je ceo Srb spaljen i srušen, iako tamo nije bilo borbenih dejstava.
Korisnikov avatar
By erkondisn
danas sam bas razmisljao da je doslo do toga da, kad cujem ili citam neku vijest, kategoriziram je u 'e, ovo bi bas seki mogao ctrl-v-ati' kategoriju :yes:

i bidu ctrl-veane vijesti :D
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sheytan
Spomenik je postavljen 1951. godine, a srušen je paljbom iz hrvatskih tenkova nakon "Oluje", u avgustu 1995, kada je ceo Srb spaljen i srušen, iako tamo nije bilo borbenih dejstava.
Šta je sad ustaška praksa? Što je srušen ili što je obnovljen?
Korisnikov avatar
By Sheytan

Šta je sad ustaška praksa? Što je srušen ili što je obnovljen?
Da si samo malo pažčjivije pročitao informaciju i moj uvod, sigurno je da bi i tebi bio jasan odgovor na dilemu koju postavljaš.

Ja se, ipak, ne bi previše hvalio obnovom, jer ju je organizovala i, sa oko 415.000 evra, finansirala hrvatska vlada, ali na inicijativu Srpskog narodnog veća.

Jbg, valjda koalicioni partner vredi toliko para, posebno što su hrvatski Srbi izbegli u Beogradn u saradnji sa kabinetom predsednika Srbije i Zavičajnim udruženjem Ličana i Srba, kod dela udruženja u Srbiji, prikupili oko 90.000 evra, koji su iskorišćeni za kupovinu i obradu kamena za visoki stub spomenika.

Na terenu u Hrvatskoj, medjutim, umesto izvinjenja zbog zločina nad Srbima lokalni organi vlasti više vole da se zahvaljuju "ocu nacije", ratnom zločincu, dr Franji Tudjmanu:

I posle Tuđmana, Tuđman

Salu Skupštine opštine u Trogiru, koja se koristi i za venčanja, "krase" krst i slika Franje Tuđmana. Mladenci protestuju. Ateistima ili pripadnicima druge vere, smeta krst u službenoj prostoriji. Nekima smeta slika bivšeg predsednika.

Mladenci iz Trogira venčavaju se u sali koja se koristi za više namena, osim ostalog i za sednice Skupštine opštine, a "ukrašena" je krstom i slikom Franje Tuđmana, piše Slobodna Dalmacija.

"Kad sam nedavno bila na svadbi u Trogiru i ugledala te "ukase", ostala sam zapanjena, jer smatram da im u svetovnoj dvorani za venčanja nije mesto. Ako neko želi venčanje u crkvi, onda će se tamo i venčati, a ovako ateisti, agnostici ili građani drugih vera nailaze na krst i Tuđmanovu sliku u državnoj ustanovi, u kojoj ima mesta samo za državni grb", požalila se listu jedna čitateljka.

Novinari su saznali da su mnogi mladenci i svatovi bili nezadovoljni scenografijom u opštinskoj sali za venčavanja, jer smatraju da je povređeno njihovo pravo na slobodan izbor, a neku su čak i insistirali da se večanje obavi u nekoj drugoj prostoriji, ili van zgrade Opštine.
Korisnikov avatar
By Stripi
Šta bih ja trebao čitati tvoju informaciju (a inače kopirana vijest, :lol: ), kad sam već to danas pročitao?
I veliš, nije problem ko je dao pare, nego čija je inicijatica.
E ako si nam rekao :smeh:

A kad će ti hrvatski projerani Srbe da se nama ispričaju što su nas čitavih pet godina prije toga svoj vrijeme terorizirali? Đe deklaracija?
Korisnikov avatar
By Sheytan

Šta bih ja trebao čitati tvoju informaciju (a inače kopirana vijest, :lol: ), kad sam već to danas pročitao?
I veliš, nije problem ko je dao pare, nego čija je inicijatica.
Poenta je sasvim druga, ali ti ne želiš da je uočiš - radite to samo kada morate, da li zbog koalicionog (srpskog) partnera ili približavanja EU, manje je ovde bitno...

Pare su, inače, dali i hrvatski Srbi koji žive u Srbiji, kao i prva dama srpske privrede - Milka Forcan, koja je danas nagradjena aplauzom u Srbu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ček, pa otkad Milka Forcan i hrvatski Srbi koji žive u Srbiji, sjede u hrvatskoj Vladi :puzzle:

Ja se, ipak, ne bi previše hvalio obnovom, jer ju je organizovala i, sa oko 415.000 evra, finansirala hrvatska vlada, ali na inicijativu Srpskog narodnog veća.
Ma da, Milka Forcan, obzirom na zadnja događanja sa malverzcijama u Delta Holdingu baš ko da je ravnopravni član rvacke Vlade :lol:
Korisnikov avatar
By Sheytan

Ček, pa otkad Milka Forcan i hrvatski Srbi koji žive u Srbiji, sjede u hrvatskoj Vladi :puzzle:

Ma da, Milka Forcan, obzirom na zadnja događanja sa malverzcijama u Delta Holdingu baš ko da je ravnopravni član rvacke Vlade :lol:
Bože mili koliko pomanjkanje informisanosti i pameti za osnovna zaključivanja.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ajde micek, moreš ti to i bolje. Pa citirao sam tebe. Nije valjda da si ti neinformisan? :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally registered by media

....... i na drugoj - veteranie domovbinskog rata devedesetih i predstavnika nekih desničarskih partija.

Uvrede Josipoviću, Srbima i antifašistima na proslavi Dana ustanka u Hrvatskoj

Veterani i predstavnici desničarskih partija izvređali su hrvatskog predsednika Iva Josipovića na današnjoj proslavi 69. godišnjice ustanka u Hrvatskoj u Drugom svetskom ratu.

Josipović je na skupu u Srbu otkrio obnovljeni spomenik, rad vajara Vanje Raduša, povodom 69. godišnjice ustanka, a dočekali su ga protesti i pogrdne parole poput "Ovo je Hrvatska", "Bando crvena", "Četnici" "Vukovar".

Otkrivanje spomenika, pod pokroviteljstvom predsednika Sabora Luke Bebića, organizovalo je Srpsko narodno veće, u saradnji sa Savezom antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske, kao i opštinom Gračac.

Nekoliko desnih stranaka i braniteljskih udruženja protive se obeležavanju godišnjice i povezuju je sa velikosrpskom ideologijom, javljaju hrvatski mediji.

Par stotina demonstranata su nosili hrvatske zastave, uzvikivali pogrdne parole i nosili transparente: "Komunistički zločin nije antifašizam", "Stop ponižavanju Hrvatske", "Agresija na Hrvatsku nije građanski rat".

Jake policijske snage su postavile ograde od gvozdenih šipki oko parka u kome se održava proslava, kako bi sprečili demonstrante da priđu.

Oni su organizovali kontramiting, jer tvrde da u Srbu nije bio partizanski, već četnički ustanak, uz pokolj nad Hrvatima.

.......
e, sad, meni jedino josh uvek nije jasno kako to da vlasti BiH entiteta RS tj. Dodik, Rajko Vasic itd..... (kao onomad rkaradzic, mladic shto su bili odabrali za saveznika ustashu mbobana) biraju za saveznike od Hrvata upravo ove ustashoide koji su urlali i besneli protiv antifashistichkohg ustanka u Srbu, Hrvatska.....
Korisnikov avatar
By erkondisn
ruka ruku mije :)

pa uvijek je mile jedan od jacih zagovaratelja rvackog entiteta u bih :) vole ercegovci njega jako :yes:

(a kuja ne laje radi sela ;) )
Korisnikov avatar
By Vel boy
yep..... i to je to shto "nash" vrli sheytan uvijek voli da preshutkuje. dok govori o potrebi Hrvatske da se izvine Srbima zbog endehazije, on slavi republikosrpskansko prijateljevanje sa upravo onim od Hrvata koji ili jesu chinili generalno antisrpske zlochine ili su potomci i nastavljachi takvih ili su i sada najveca smetnja normalizaciji srpsko-hrvatskih odnosa.

paradoksi koje samo sijelo.com, uz sheytana, slavi.......
Korisnikov avatar
By erkondisn
jeste, bas zato bi u BiH, da se mene pita, najradje ukinuo entitete, razdijelio zemlju u kantone u kojem ce u svakom od njih biti sva 3 konstitutivna naroda... i...
kiss to make up :cuddle:
Korisnikov avatar
By Vel boy
da, to je jedno od rjeshenja.
samo ne shvatam shta to vecinski hrvatski dio entiteta FBiH nema (i nije imao) a shto ima (je imao) vecinski srpski entitet RS i obratno? ne znam zashto jadikuju hadezeovci i njima supripadajuci hrvatski desnichari kada je vecinski hrvatski dio entiteta FBiH upravo bio i ostao hrvatska verzija Republike Srpske iovako?
By sony1234
Dušo, nisam ja kriv što si ti jedan obični nusprodukt fašizma devedesetih pa ne moš jasno razmišljati svojom glavom, nego samo moš ponavljat ono što ti dojave ili iz centrale ili iz "Politike".
On možda jeste nusprodukt fašizma devedesetih, a ti si nusprodukt fašizma četrdesetih. Što je svakako gore i odvratnije.

A u list Politika se razumeš kao Pavelić u folklor južne Srbije.

Ako ćemo o novinama, da se Politika nalazi u Hrvatskoj bila bi najliberalniji medij. Porediti Politiku sa klerofašističkim Jutarnjim listom ili ultranacionalističkom Slobodnom Dalmacijom je kao porediti B92 i RTS iz devedesetih.

Narodna skupština Republike Srbije izražava očekivanje da će i najviši organi drugih država s teritorije bivše Jugoslavije na ovaj način osuditi zločine izvršene protiv pripadnika srpskog naroda.
Zločini nad Srbima se jesu dešavali, neki su čak bili i naređeni, dakle nisu bili spontani (Kravica, Medački Džep), za to neko mora snositi odgovornost.

Srbija jeste pokrenula rat i počinila najviše zločina, ali to nije razlog da se prema srpskim civilnim žrtvama odnosi kao prema đubretu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by sony1234
On možda jeste nusprodukt fašizma devedesetih, a ti si nusprodukt fašizma četrdesetih. Što je svakako gore i odvratnije.
Oh vidi, stigo odvjetnik :love:
Enihau, ja definitivno ne mogu, za razliku od Sheytana, biti nusprodukt fašizma četrdesetih, jer za razliku od njega i, valjda, tebe, tada nisam bio niti rođen. A niti moji roditelji.
To, što je vama, sitnim kokošarskim kvazi nacionalistima, svaki rvat koji ne misli ko Vojislav Šešelj ustaša je problem vašeg nacionalizma. Stoga, nemojte sve mane projicirati na druge. Nije zdravo.
A u list Politika se razumeš kao Pavelić u folklor južne Srbije.
Stvarno ne mogu povezati ovu malo zbrkanu misao. Ajd, "Politika" i Pavelić još i nekako idu u istu rečenicu, misllim, zbog fašizma i manipulacije ljudima putem medija, no folklor južne Srbije je tu ubačen, kako bi, možda, ispao duhovit.

Ako ćemo o novinama, da se Politika nalazi u Hrvatskoj bila bi najliberalniji medij. Porediti Politiku sa klerofašističkim Jutarnjim listom ili ultranacionalističkom Slobodnom Dalmacijom je kao porediti B92 i RTS iz devedesetih.
Ima čitav feljton o pisanju "Politike" tokom početka i sredine devedesetih na portalu e-novina, tako da su tekstovi ipak spašeni od zaborava :love: Mislim da bi se "Politika" sasvim fino uklopila. Obzirom da su mediji u Hrvatskoj bili zaraženi fašizmom usred ratnog vremena a "Politika" je pisala tako kako je i pisala a da nju nije ispaljen niti metak.

Srbija jeste pokrenula rat i počinila najviše zločina, ali to nije razlog da se prema srpskim civilnim žrtvama odnosi kao prema đubretu.
Ajd da se u nečemu i slžim sa tobom. Ma da, tvoj branjenik se defiivno neće složiti sa prvom polovicom citiranog.
Korisnikov avatar
By Sheytan

To, što je vama, sitnim kokošarskim kvazi nacionalistima, svaki rvat koji ne misli ko Vojislav Šešelj ustaša je problem vašeg nacionalizma. Stoga, nemojte sve mane projicirati na druge. Nije zdravo.

Skandalozno: Josipović izjednačio četnike i ustaške krvnike!

Hrvatski predsednik Ivo Josipović potpuno je izjednačio ustaše i četnike na jučerašnjoj svečanosti povodom Dana ustanka protiv fašizma, koja je održana u ličkoj varošici Srb, u Hrvatskoj.

Reč je o događaju koji je organizovalo Srpsko narodno veće u saradnji sa Savezom antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske.

- Ustaše i četnici su služili zajedničkom gazdi, a partizani su nosili slobodu i demokratiju - poručio je Josipović na svečanosti na kojoj je otvoren obnovljeni spomenik palim borcima iz Drugog svetskog rata, porušen posle „Oluje" 1995. godine.

Obnovu spomenika finansirala je hrvatska vlada sa 415.000 evra, a 90.000 evra prikupilo je, u saradnji sa kabinetom predsednika Srbije, Zavičajno udruženje Ličana i Srba, zbog čega su prisutni aplauzom zahvalili Milki Forcan, koja je bila na čelu organizacionog komiteta.

Izgradnju su pomogli i „Telekom Srbija", Banka Inteza, „Jugohemija", „Apatinska pivara", „Voda Vrnjci" i „MPC Holding".

Danica Drašković ocenjuje skandaloznom izjavu Ive Josipovića, kojom je izjednačio četnike i partizane.

- To je skandalozna izjava, jer potiče iz neznanja ili iz bahatosti. Josipović bi trebalo da zna da je Draža Mihailović odlikovan od strane američkog predsednika Harija Trumana i francuskog predsednika Šarla de Gola. Takvom izjavom Josipović je uvredio i Srbiju, čija je Skupština donela zakon o izjednačavanju pripadnika Ravnogorskog pokreta sa partizanima. Srpski četnici nemaju nikakve veze sa ustašama, niti su imali koncentracione logore - kaže Draškovićeva.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!