[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794066#p2794066]Zvonki napisao:[/url][url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794060#p2794060]Vel boy napisao:[/url]ja bih te progutao, sažvakao i ispljunuo 
Ok,care da ti objasnim nešto,ovako ja se ovde zajebavam dok sam u relanom životu drugačiji,apsolutno drugačiji,tako da.............................ne seruckaj po forumu,jer tvoje pisanije nemaju nikakvu težinu,tvoje izlučevine iz tvog mozga mogu ići samo u wc šolju i pustiš vodu....Koliko vidim ti nisi ni svestan šta pišeš,samo prdiš o nacionalnosti,a sam napadaš druge ljude koji su drugačije nacionalnosti od tebe,sam sebi skačeš u stomak,ili si zaista šizofrena osoba.Pazi ovo ti pričam samo iz moje vizure i onako kako tebe ja vidim.
Mene bi bilo sramota da tražim ili zahtevam od nekoga poštovanje a da pri tome ga vređam na osnovu nacionalnosti ili da ga nazivam lažovom,a pošto vidim da nemaš blage veze o sramu,kako ono beše budala se ponosi onim čega se pametan stidi?
zašto misliš da mene kurac ikako boli kakav si ti u realnom životu? ja sam tebe davno pročitao i znam da si luzer u svakom pogledu.
čuj, ti ćeš meni reći šta ću ja reći i pisati na forumu, a prvi se umećeš gde ti nije mesto i prvi pokušavaš mene vređati i pitati pitanja na šta ja samo odgovaram.
ja sam vrlo svestan šta čitam na ovom forumu i vrlo svestan kada i kome na šta reagujem.
uopšte ne napadam ljude po nacionalnosti već po njihovom izboru nacionalizma i dajem im do znanja da ih se ne bojim niti ću se bojati ikada. seljanka je meni tipično ustaški pominjala Drvar, zamalo pa Jasenovac, grad etnički očišćen od moje nacije a pripao je njenoj. i još da se kao trebam stiditi Titove pećine, znači vrlo je očito da je ustaških sentimenata.
isto tako, pružam otpor i nacionalizmu svih drugih nacija.
dakle, to što ti pišeš o meni iznad u tvom citiranom je kako me jedan šizofreničar koji se ne leči vidi iz njegove tj. tvoje vizure. znači, netačno i nezdravo.
od koga sam ja tražio poštovanje a pri tom vređao po nacionalnoj osnovi?
ja sam rekao, možete me mrziti svi ako hoćete, vaš izbor, ali me morate poštovati kao ravnopravnog forumaša, u suprotnom --- zaobilaziti me u širokom luku. ja nikad neću zbog vaše harange prema meni sam napustiti ovaj forum, baš namerno!
ja samo odbijam intimidacije a što je vrsta mobbing šikaniranja tj. ovo što vas troje radite, a ne da nemam osećaj srama. btw., šta sam to ja učinio i rekao pa da bih se trebao sramiti? a to što ste vi navikli da se vaša bolest uzima vama kao olakšavajuća okolnost te što očekujete od mene da vam popustim kad me šikanirate i flejmujete, to je vaš problem, taj film popuštanja vama nećete gledati od mene!