Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
samo da mi je znati što to rusi mogu destruktivno učiniti protiv amera a da nije na crveno dugme... :hamlet:
Korisnikov avatar
By Denni85
Nista posebno, kao sto ni Ameri i njihove sluge u EU ne mogu protiv Rusije nista posebno destruktivno uciniti. Na kraju ce na sve leci prasina, nesto slicno nakon sovjetske intervencije u bivsoj Cehoslovackoj ili americke agresije na Irak, prihvatice se rezultati politike svrsenog cina.
Korisnikov avatar
By 2kune
ali dušo, ameri rusima upravo uzimaju ukrajinu a doskora i ostale rubne zemlje i tjeraju rusiju iz europskog geopolitićkog bazena po jednom starom ali mudrom planu jednog pokojnog ali mudrog poljskog maršala... što je za majčicu rusiju najdestruktivnija stvar što joj se ikada dogodila... maršal Pilsudsky znao je rusiju u dušu...
By urke145
Rusi polako pucaju po svim savovima. Ukrajinu su izgubili. Dobili su Krim, a izgubili onoliku Ukrajinu. Nikada slabiji nisu bili. Sledeca je Belorusija kroz koju godinu tako da se krug polako zatvara.
Ruska ekonomija je smesna. 85% njihovog izvoza cini izvoz sirovina. Tolika zemlja ima ekonomiju koja je u rangu jedne Holandije. Pa ima li sta porazavajuce. Tako lako mogu da popucaju po svim savovima da je to neverovatno. Mi ovde slusamo bajke o moskovskim platama od 1000 evra i dzipovima. Super ali neka ode neko u bilo koji provincijski grad ili na selo pa da vidi kako je to bedan zivot. Kakva je to razvalina od drzave. Srbija je za Rusiju neverovatno uredjena zemlja. Iako se ovde forsira prica kako je tamo sve super, kako je Putinova cvrsta ruka zavela red... itd. Mislim da kada bi vecina Srba videla kako izgleda jedan prosecan ruski grad u provinciji da bi pobegli odatle glavom bez obzira... da ne pricam za selo. Uostalom uporedite neki nemacki gradic i neki ruski pa je jasno odmah sta je bolje.

Samo u celoj prici su fascinantni nasi sugradjani koji naravno navijaju za Rusiju i koji kao da su zedni krvi prizeljkuju da bukne rat, da dve pravoslavne zemlje ratuju. Kao da nam nije bilo dosta krvi koja je kod nas prolivena. Ali sta da se radi ovde je ljudima u genima mrznja prema svemu sto dolazi sa zapada (osim dojce maraka), a ogromna nicim izazvana ljubav prema Rusiji za koju mnogi ti rusofili ne znajuci da kazu koju su to dobru stvar oni nama uradili pa da ih toliko volimo kazu "pa dobro oni nas barem nisu nikada bombardovali". Tuzno.
Korisnikov avatar
By Denni85
Upravo sam procitao vest da je Rusija podigla Ukrajini cenu za gasa za 80 posto i slatko se nasmejao :) :hiphip: Eto im sada njihovih "evropskih prijatelja" , lepo su im Rusi nudili 15 milijardi eura + jeftin gas ali bande stranih placenika i terorista su doveli satelite i marionete na vlast pa neka izvole "europsku slobodu i demokratiju" sa sve "pravnom drzavnom gde su principi iznad profita" lol Sedece sledece zime u hladnom , mozda ih ugreje pomisao da "napreduju na njihovom europskom putu" ili da "grade pravnu drzavu" lol
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624477#p2624477]Denni85 napisao:[/url]Upravo sam procitao vest da je Rusija podigla Ukrajini cenu za gasa za 80 posto i slatko se nasmejao :) :hiphip: Eto im sada njihovih "evropskih prijatelja" , lepo su im Rusi nudili 15 milijardi eura + jeftin gas ali bande stranih placenika i terorista su doveli satelite i marionete na vlast pa neka izvole "europsku slobodu i demokratiju" sa sve "pravnom drzavnom gde su principi iznad profita" lol Sedece sledece zime u hladnom , mozda ih ugreje pomisao da "napreduju na njihovom europskom putu" ili da "grade pravnu drzavu" lol

Moj pragmatični komšija isključuje slušni aparat kad god neko počne da priča gluposti. Molim lepo. Ja ću skidati naočare (koje nosim tek 6 meseci :lol: ) kad god ova budala nešto napiše. :cut:
Korisnikov avatar
By Pipin
@urke145
Gde si ti to bio u Rusiji kad tako znalački i uvereno pišeš o tome? Poprilično sam iznenađen takvim tvojim iskustvom u Rusiji, jer sam ja evo već drugi put išao tamo na jednu privatnu gay-turneju :giggle: i to baš po unutrašnjosti najviše. I ono što sam video je u najmanju ruku izuzetno drugačije od ovoga u šta ti ovde ubeđuješ ljude.
Korisnikov avatar
By 2kune
uskoro očekujemo masovnu bežaniju stanovništva njemačke, francuske, ajmerike i engleske u unutrašnjost rusije trbuhom za kruhom... ili za gay uzbuđenja koja su na trulom zapadu odavno nepoznata...
Korisnikov avatar
By Pipin
Nema šta da beže tamo, kad je u Rusiji gore nego kod njih. Rusija je daleko od sjajne zemlje, ali reći da tamo sve puca po šavovima, da smo mi "neverovatno uređena" zemlja spram njih ili da tamo ljudi u unutrašnjosti valjda umiru od gladi ili šta već... zaista može reći samo neko ko je umesto u tu rusku provinciju, otišao u svoju stranačku perionicu mozga.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!