Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Heartkiller

Ja se samo pitam da li zaista misle da će bilo kakvim mitingom moći bilo šta da postignu?
:hamlet:
Pa... misle.
Tj. ocekuju nekakvo dogadjanje naroda, kao 5. oktobra.
Al' uzaludno.
By Speculum Columbae
Ta okupljena rulja (žao mi je što ih tako zovem, ali to su) je kloaka ovog društva.
Ne mogu da verujem da je najgori talog države opet okupljen oko neke ideje i na jednom mestu...to je tako demorališuće.
Pre neko veče su me opet napali na ulici i krenuli da me udaraju pesnicama u glavu.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja ne verujem da ih puštaju da prave ovakav haos po gradu. :alikako:
Korisnikov avatar
By Stripi
otprilike je bio na ratištu koliko i ova žena.
By Hans
Originally posted by spliff

ne
zashto pitash?
Zanimalo me. Puka radoznalost. A ne znam čemu se konkretno smeješ, nisi ništa lepši od nje. Da li si se zapitao da je i njeno dete preklao neki mudžahedin u srednjoj Bosni i da li ti je prošlo kroz glavu da je Orić slobodan kao ptica na grani? Da li si se zapitao zašto je ona tu? Nagurao si tolike godine u pozadinu a rezonuješ kao neki pubertetlija. Nisam video da je iko na ovom mestu napravio temu o Oriću gde se sa strašću i žestinom govori o tome. . Iskreno, ne vredi ni žaliti neke ljude ovde. Sami ćete.

A propos ovih snimaka, ne znam šta ste očekivali? Hvalospeve u čast hapšenja?
Zahvaljujući tom čoveku je mnogo ljudi živo prešlo Drinu i došlo ovamo i to su verovatno ti koji mirno protestuju a oni nisu krivi za početak rata. Bio je rat. I nisu samo Srbi klali. Klali su i Srbe. Svi treba da plate ali ne vidim da iko agituje za nas. Naravno, to ne umanjuje Mladićevu krivicu za sve zlo koje se desilo tamo ali...želeo bih da znam da li su i Bošnjaci ovako kritični po pitanju sopstvenog naroda kao što ste vi.

Jako je mirno prošla ovde čitava priča o hrvatskim generalima. To vas nije preterano potreslo. Ne vredi čišćenje sopstvenog dvorišta ako okolna smrde na leševe. Da, na leševe.

Narod. Znate šta je to? Kultura, istorija, pismo, poštovanje sopstvenog naroda? Toga nema u brošurama nevladinih organizacija, hm? Nema? :drama:

Ali znate u čemu je najveći problem?

Što u tom trenutku odjednom svi postajete građani sveta. I zaboravljate ko ste i šta ste. Tada vam nije bitno a bitno vam je kada pljujete sve i svašta oko sebe i sve vam smeta. Glavno je da ste gay i dalje. A to vas, dragi moji, nikako ne determiniše kao ljude. Varate se.

Ne valja to. :no:
Korisnikov avatar
By 2kune
Da Mladić nije 'branio' srpski narod još bi i dan danas živjeli u Jugi kao u zajednici konfederalnih država... :odbij:
A koliko je bio dobar u toj 'obrani' najbolje svjedoče njegovi mnogobrojni vojni uspjesi... :giggle:
By Hans
Originally posted by 2kune

Da Mladić nije 'branio' srpski narod još bi i dan danas živjeli u Jugi kao u zajednici konfederalnih država... :odbij:
A koliko je bio dobar u toj 'obrani' najbolje svjedoče njegovi mnogobrojni vojni uspjesi... :giggle:
Da je bilo pravde, fašizam u Hrvatskoj bi umro 1945. i nikada se ne bi povampirio.

Hrvatski Nirnberg? Da li se to ikada desilo? Nije?
Mora da su neki drugi narodi uticali na to, zar ne, 2kune? Ko vam je tada bio kriv?
By Hans
Originally posted by 2kune

Mladić je samo pratio naređenja onih koji su bili u Beogradu i diktirali trend po kome je Srbija -Jugoslavija. Nije on započeo rat. Započeli su ga tvoji 'domobranitelji' tamo i 'patriote' ovde.

I onda takođe ne razumem neke odavde kojima su devedesete bile dobre. DOBRE?
By Speculum Columbae
Originally posted by Hans

Narod. Znate šta je to? Kultura, istorija, pismo, poštovanje sopstvenog naroda? Toga nema u brošurama nevladinih organizacija, hm? Nema? :drama:
Hm, ne znam za druge, ali ja dobro znam šta je sve to.
Ne vidim samo zašto mora da bude tako striktno.

Meni se više sviđa ovo:

"Ja sam građanin, ne Atine ili Grčke, ja sam građanin sveta" ( Sokrat )
By Hans
Originally posted by ultraviolet

Slika
To ako ti gutaš čitav spektar ICN Galenike jer si 'previše pametna i neshvaćena u svetu srpskih paora pa zato papaš bendžije' ne mora da znači da i ja to moram da krckam u blenderu. Ok?
By Hans
Originally posted by Dante

Meni se više sviđa ovo:

"Ja sam građanin, ne Atine ili Grčke, ja sam građanin sveta" ( Sokrat )
Kako je na faksu?
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Originally posted by spliff

ne
zashto pitash?
Zanimalo me. Puka radoznalost. A ne znam čemu se konkretno smeješ, nisi ništa lepši od nje. Da li si se zapitao da je i njeno dete preklao neki mudžahedin u srednjoj Bosni i da li ti je prošlo kroz glavu da je Orić slobodan kao ptica na grani? Da li si se zapitao zašto je ona tu? Nagurao si tolike godine u pozadinu a rezonuješ kao neki pubertetlija. Nisam video da je iko na ovom mestu napravio temu o Oriću gde se sa strašću i žestinom govori o tome. . Iskreno, ne vredi ni žaliti neke ljude ovde. Sami ćete.

A propos ovih snimaka, ne znam šta ste očekivali? Hvalospeve u čast hapšenja?
Zahvaljujući tom čoveku je mnogo ljudi živo prešlo Drinu i došlo ovamo i to su verovatno ti koji mirno protestuju a oni nisu krivi za početak rata. Bio je rat. I nisu samo Srbi klali. Klali su i Srbe. Svi treba da plate ali ne vidim da iko agituje za nas. Naravno, to ne umanjuje Mladićevu krivicu za sve zlo koje se desilo tamo ali...želeo bih da znam da li su i Bošnjaci ovako kritični po pitanju sopstvenog naroda kao što ste vi.

Jako je mirno prošla ovde čitava priča o hrvatskim generalima. To vas nije preterano potreslo. Ne vredi čišćenje sopstvenog dvorišta ako okolna smrde na leševe. Da, na leševe.

Ali znate u čemu je najveći problem?

Što u tom trenutku odjednom svi postajete građani sveta. I zaboravljate ko ste i šta ste. Tada vam nije bitno a bitno vam je kada pljujete sve i svašta oko sebe i sve vam smeta. Glavno je da ste gay i dalje. A to vas, dragi moji, nikako ne determiniše kao ljude. Varate se.

Ne valja to. :no:
Hanse, koja je tebi fašistička vrana mozak popila?
By Hans
:roflmao:

Stereo pravda je za tebe fašizam?

Pred ogledalo i prst na čelo! Aber gleich!
Korisnikov avatar
By 2kune

Da je bilo pravde, fašizam u Hrvatskoj bi umro 1945. i nikada se ne bi povampirio.

Hrvatski Nirnberg? Da li se to ikada desilo? Nije?
Mora da su neki drugi narodi uticali na to, zar ne, 2kune? Ko vam je tada bio kriv?
Umro je fašizam 45. i u Hrvatskoj i u Srbiji. U Hrvatskoj od hrvatske partizanske ruke. A od čije u Srbiji? :lukavi:
Elem, i Hrvatska i Srbija imale su svoj Nirnberg ali su obje to zaboravile. Srećom, Hrvatska opet manje od Srbije. Naime, ovdje su ustaše ipak protuzakonite. ;)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!