- 03 Apr 2017, 10:06
Citiram:"Dakle...
Vučić je ubedljivo pobedio. Nema tu šta više da se doda. On je pobedio, svi ostali su izgubili. Pri tom ne mislim samo na protivkandidate. Mislim konkretno na sve građane Srbije: na one koji su glasali protiv Vučka, na one koji nisu imali vremena ili volje da izađu na glasanje i posebno na one koji nisu svesni da su svojim glasom dali ovlaštenje JEDNOM JEDINOM čoveku da nam svima određuje sudbinu i još najmanje pet godina hrani svoj nezajažljivi ego. Još pet godina zamajavanja, svakodnevnih laži, rečenog pa poreknutog...
"Reformi"... Lepšeg izraza za guljenje kože običnom narodu...
Ali nema veze. Ljudi poput mene takvima nikad nisu ni verovali, pa nemamo zbog čega da se razočaramo. Ali oni koji mu veruju tek će imati kad da se razočaraju. A odavno je poznato da niko kao mi ne zna da skenja sopstvene idole...
A dotle...
Radite za 20000 "obučeni" u poslednji model Pampersa za odrasle. Plaćajte lekarske preglede i sve lekove. Naravno, ako stignete na pregled koji je zakazan za dve godine...
Naravno, uvek možete honorarno da se vozikate autobusima za tu čuvenu "crvenu"..
Ali to je vaš izbor i radujte mu se i uživajte u svojoj "sreći"...
I još nešto;
Nemamo razloga za depresiju mi koji se sa ovim rezultatom ne slažemo. Živeli smo dosad, živećemo i odsad. Ja sam sám sebi pobednik, jer ne nosim oglav kao oni što se pravdaju da su "morali"...
I, molim vas, bez pominjanja "ulice"! Kakva ulica, kakvi bakrači! 'Ajte, molim vas...
Pa narodu je bilo teško i na glasanje da izađe i jednim potezom olovke izrazi svoj stav!
Sve u svemu, jedan pobednik, a toliko poraženih..."