Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By corto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616873#p2616873]Pipin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616814#p2616814]corto napisao:[/url]pa, srecan im 6. oktobar valjda ce im biti srecniji nego nama :probably not:
Teško. Mi smo na izborima pobedili Miloševića i imali smo legitimitet za preuzimanje vlasti. Prosto, imali smo narod iza sebe. Ovi u Kijevu to nemaju. Na poslednjim izborima pobedio je Januković. I mandat mu traje sve do sledećeg proleća, a tad ponovo izbori. Pobedu su mu svi normalno priznali, EU se sretala s njim, sve bilo cmok-cmok dok god su mislili da će potpisati onaj dokument kojim pušta njihove kompanije na ukrajinsko tržište (ili šta već). Nakon što je to odbio, odjednom je preko noći postao diktator i ubica svog sopstvenog naroda. Da je ovo zaista bio spontani ustanak naroda, onda ona tri klovna ne bi imali šta da traže svaki čas u Berlinu. Narodu je dosta lopovluka i eventualno žele da smene lopovsku vlast. Problem je samo što nemaju s kim da ga zamene, jer je Julija verovatno još veća lopina od njega. Julkica hapa sebi još od narandžaste revolucije i hapala je sve dok je ovaj nije spapučao u bajbokanu.. No, Januković je taj koji je sve vreme bio na vlasti, tako da su sve oči uprte u njega. I sad će se verovatno zameniti. Pošto su oboje javno za EU, demokratiju, smanjenje korupcije itd, a iza ispunjavaju svaku željicu Moskve (Julka je zbog toga i bila iza rešetaka), jasno je zašto se Rusi ne mešaju u sve ovo. Veća im je briga hokejaška utakmica protiv Amera, nego Kijev. Njima je svejedno ko će pobediti na izborima. A ovi koji su izgubili izbore, sad su isterali vladu iz Kijeva i upravo su formirali svoju. Pošto su zaseli bez izbora, ne znam kako su se međusobno raspodelili, kome koliko mesta. Biće interesantno videti šta će se događati.
upravo to. mozda se nisam dobro izrazio hteo sam reci dzaba su krecili. svejedno ovo sada mi deluje kao zatisje pred buru.
Korisnikov avatar
By Pipin
@srklet Ne znam kakva je razlika u tim stilovima, no lopovski dilovi su skoro svi bili u poslovanju sa Rusima. Prosto, tu se vrtela najveća lova. Sama Julija je završila iza rešetaka upravo zbog poslovanja sa Rusima. Nije htela da potpiše dok se nije dobrano ugradila. Sve vreme je okretala oči javnosti od sebe ka Rusima tvrdeći da su oni ti zbog kojih se ne može doći do dogovora. I dok je pola Ukrajine zaslepljeno mrzelo i proklinjalo Moskvu, ispostavilo se da je ona na taj način samo vršila pritisak na Ruse za svoju sopstvenu korist. Kad su to u Kijevu iščačkali, već je bilo gotovo, a raji je i do toga već bio pun kurac lopovluka Julije i njenih partijskih pajtaša. Na osnovu tog skandala, Janukovič je i dobio izbore u kojima mu je Julija bila glavni protivkandidat. I sad je narod očekivao da novi predsednik preduzme nešto po pitanju tog skandala. I tako je Julija završila iza brave. S obzirom da mu je ona bila jedini ozbiljniji protivkandidat (opozicija), sve je dobilo i drugu dimenziju. I tako je Janukovič zauzeo njeno mesto. Pa i po pitanju lopovluka.
Korisnikov avatar
By 2kune
tjah... trla baba lan... kad god je Januškin ministar unutrašnjih poslova (a i onaj vanjskih) došao na razgovor s ajmeričkim ambasadorom fašisti su bili mirni... kada bi odbili doći fašisti su napadali policiju a Kličkec i ekipica zbunjeno gledali što se događa oko njih ako već ne bi popili štagod boje ili kakvo jaje...
Januška sigurno ne bi bježao da mu braća rusi nisu dali značajan mig i garancije... berkuti su ga slušali, mogo je dovući i vojsku... nije to situacija za bježanje...
a onda, kao čarolijom, odjednom sve ide demokratski, parlamentarno... princezu puštaju i njeni odrađuju parlament... i gle čuda, fašisti miruju... kao da je u parlament došo sam ajmerički ambasador...
elem, jasno je da su se Obamička i Plotin dogovorili da vrate status quo jer je obojici rizik prevelik... morali bi se značajno sukobiti... možda čak i vojno... ameri su pokušali... Putin je dao do znanja da su pretjerali... za sada su se nekako nagodili... da očekujemo između ostalog i smekšavanje antigay zakona u majčici Rusiji? neee, to bi ipak bilo previše... Obama je već dobio nobelovu za mir...
a princeza? pa ona odgovara svakome... politički upire pogled ka zapadu a ekonomski ka istoku... da nije u pokojnog Tileta bila na školovanju kao pionirka?
i sad smo opet na početku... pa da se podsjetimo, sve je počelo događanjem naroda... sad nam je slušati što veli narod... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Pipin
fajt oko ukrajine je zapravo fajt za gas i gasne instalacije. U takvoj konstelaciji interesa i snaga, narod nikakve veze s tim nema. On služi za raskusurivanje.
Korisnikov avatar
By 2kune
nije za ajmeriku... za rusiju i EU da... ali ovdje je sukob amera i rusa a oni se glože oko geostrateških dugoročnih pozicija... upravo zato princeza i odgovara jednima i drugima... rusiji plin i upotreba istoka zemlje za poneku bazu i prisutnost u regiji sada, a amerima obećan ulazak u NATO i političko okruživanje rusije... i amerima najvažnije od svega - ulazak ukrajine u neoliberalnu ekonomiju... ajmeri imaju jako dugoročne i jako sustavne ciljeve iako izgleda da taktički pobjeđuje Putin... ali zakurac sav ruski plin i instalacije kad ukrajina postane samo još jedna regija u planetarnom sistemu bildeberške financijske globalizacije... hardver igra sve manju i manju ulogu... nuklearne bombe više ničemu ne služe... strateško oružje današnjice su ulične bande fašista...
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616973#p2616973]Srklet napisao:[/url]meni se cini da je kljucna razlika između janukovića i timošenko što on krade ruski a ona europski. stvar stila.
Manje-više to je to, oboje su lopovi a uzgred budi receno Timošenko je osudjena za sklapanje štetnog posla i uzimanje provizije baš sa ruskim Gazprom :waldorf: Nekada (dok sam još bio pubertetlija) mi je smetalo kada stariji ljudi kazu "svi su oni(politicari) isti" , verovao sam da se razlikuju ali sam odavno shvatio da medju njima nema razlike, stvar je stila što rece Srklet , kao i kojom se pricom pokrivaš - nacionalnom, gradjanskom, liberalnom, socijalistickom, patriotskom, ljudskim pravima, tradicijom etc...sve isti kurac, palac da izvinete na izrazu :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mislim da pipin ima pravo. besides, sve kao da ide po nekom scenariju (možda je ono kao sasvim suvišno), počevši od nemira koji su krenuli baš za vreme trajanja zimskih olimpijskih u Sočiju... najžalije mi je jadnog naroda, stradalih a i ovih što će preživeti (a posle intervencija ostati u ruševinama). oni su samo pijuni dok dve velesile odmeravaju snage. teško je reći šta bi bio izlaz iz ove situacije, želim im što manje žrtava koliko god je to moguće, što manje razrušavanja i uništavanja, i neka manje zlo pobedi.
Korisnikov avatar
By Denni85
Ako je Amerika mogla da izvrsi agresiju na Irak (a sve sa laznim i cinicnim izgovorom o posedavanju nuklearnog oruzja) , zasto ne bi Rusija mogla da zastiti svoj narod u Ukrajini?
Korisnikov avatar
By antibiotic
zato sto je to rat, duh
omiljena igra heteroseksualnih muskaraca.

imam utisak da ljudi bas prizeljkuju ovaj rat.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sto su svi u fazonu "ako mogu amerikanci , mogu i rusi"?
Kao da to Putinu daje neki legitimitet da zapocne rat sa zemljom sa kojom imaju najvise slicnosti.

Meni ova situacija vise lici na Srbiju i Hrvatsku devedesetih, nego na SAD i Irak.
Korisnikov avatar
By Denni85
Pa cuj, amerikanci su prvi i najglasniji u osudi "ruske agresije" a ova izjava Kerry-a je ne samo licemerna nego i totalni bezobrazluk, John Kerry kaze " Jednostavno se ne možete u 21. stoljeću ponašati u stilu 19. stoljeća, napadajući drugu zemlju iz potpuno fabriciranih razloga "

Ono, oni su isto uradili u Iraku i sada se nadju prvi da drugome drze lekcije :badangel: :zavera:
Korisnikov avatar
By 2kune
well, sic transit gloria mundi... nekoć su mećali atomske rakete amerima u dvorište (remember Cuba?) a sada je velika pobjeda Putina nad amerima sačuvati Krim? :lol:
nije li to već 1774. Rusija napravila? tako je i počela svoju karijeru prvo regionalne sile pa onda velike sile pa globalne sile pa supersile... a sad smo se vratili ponovo na početak 18. stoljeća gdje je problem izlazak Rusije na nezaleđeno more... eh, Pjotr, Pjotr, da se u grobu okreneš...
elem, Putinova mirnoća i šutnja prvo su me zavarali pa sam mislio da se dogovorio s Obamuškom... a on šutio samo zbog Sočija... tako mi i treba kad ne pratim sport...
ali sad se vidi da su ameri ovaj put zabili maestralno! imaju ruralne fašiste ukrajince kojima samo treba doturati oružje da Putinu nametnu drugi (još gori) Afganistan... ako ne prihvati borbu ode mu crnomorska flota, a ako prihvati ode mu flota nakon par godina + bankrot države koja se jedva oporavila i stala na noge nakon Jelcina... vojna intervencija na Krim najveći je poraz Putina do sada a ne nikakva pobjeda... uspjeh bi bio da je predvidio situaciju i reagirao uništavanjem fašista prije nego su ojačali... ali vrana vrani oči ne kopa... jedan fašist ne može prepoznati drugog fašista kao opasnost... da je kupio sva 4 ukrajinska oligarhijska klana a ne samo jednog također bi uspio... ali apsolutni autokrat ne prepoznaje strateškog partnera ni da mu na glavu padne... osim ako se pogleda u ogledalo, naravno...

ne bih se složio da situacija sliči na Srbiju i Hrvatsku... odnosno, sliči samo na prvi pogled...
naime, Srbija nikada nije imala ikakvog načina da iskoristi Knin niti on za nju ima ikakvo realno značenje... mafijaške oligarhije Srbije i Hrvatske nikada nisu bile sukobljene već su vazda divno surađivale... Ukrajina i Rusija nemaju nikakvu BiH između sebe da je dijele kao jedini pravi zajednički cilj...
ova situacija mnogo je sličnija Srbiji i Crnoj Gori u trenutku razdvajanja... zapravo, od svih zemalja ex Yu Srbiji je definitivno najkorisnija CG... slično je i pitanje bitnog izlaza na more... a bogme je i sličan sukob mafijaških crkvenopolitičkih oligarhija... samo je NATO bio i jeste jebeno preblizu a sva se municija već ispucala 90tih...

ameri si mogu priuštiti blaženo moraliziranje jer je njihov pothvat u potpunosti uspio... fašisti ostaju fašisti a Putin ispada kreten ma što da napravi... oni samo trebaju tajno poslati dovoljno oružja... najjeftinija i najučinkovitija opcija...
Korisnikov avatar
By Denni85
I ko je na kraju pucao snajperima na ljude u Ukrajini...

Snajperiste doveli lideri Majdana?

Moskva -- Snajperiste koji su pucali na demonstrante i policiju u Kijevu verovatno su angažovali lideri sa Majdana, navodi se u razgovoru dvoje evropskih zvaničnika

vise na b92

Vec oprobani recept, tako su i Turci u Bosni pucali i bacali granate na ljude u Sarajevu, pa onda optuzivali Srbe...
Korisnikov avatar
By spliff
^
junacki nema sta
pomazu jaceg
srpska posla
Korisnikov avatar
By 2kune
pa ti snajperisti su demokratski pucali na obje strane u sukobu... do sada to nije bio slučaj... :giggle:
Korisnikov avatar
By Denni85
Najmilije mi je da se sve vise u progresivnom i slobodnom svetu cuju glasovi i razmisljanja tipa "ako je moglo Kosovo, moze i Krim" :) i gledajuci sve one bezobrazne licemere koji u nedostatku pravog odgovora, pocnu da odgovaraju sa "svaki slucaj je poseban..." :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako Crna Gora ne reši problem, niko neće... Rusi moraju regulisati međunarodne odnose do leta, inače nema letovanja!
Korisnikov avatar
By Denni85
Nakon sto je Krim postao deo Rusije, penzioneri ulaze u ruski penzioni sistem, a to u praksi znaci da im penzije budu duplo vece, a ukrajinski vojnici koji udju u rusku vojsku dobivaju duplo vece plate nego do sada. Pa ti vidi gde je bolje, he ;)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!