Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621987#p2621987]dharmox napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621970#p2621970]antibiotic napisao:[/url]pa sta ako je histericna? ako je to histerija onda se meni dopada ta njena histerija, takav karakter je deo njene priorde, a i od dramaturga se to donekle i ocekuje. ne znam za cije babe zdravlje treba da glumi mirnu i stalozenu zenu (kontrolisanu od ....) kako bi se dopale siroj publici kad je njen duh drugaciji?

ne volim da je pljujem, jer je to popularno medju idiotima (nista licno marse i ostali), a ja ne bih sa njima da stojim rame uz rame, pa makar mi onoliko isla na zivce, prosto zbog toga sto je sama i sto je laka meta.
Od dramaturga?
Ona je dramaturg koliko i Isidora Bjelica. Sitno smeće bez talenta.

Kritika nije pljuvanje, a to da li je sama i laka meta ne pripada ovoj temi.

.
Da, kritika je reci da je sitno smece bez taleta, histericna zena, Isidora Bjelica... naravno da pripada temi to da li je laka meta...

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621995#p2621995]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621970#p2621970]antibiotic napisao:[/url]pa sta ako je histericna? ako je to histerija onda se meni dopada ta njena histerija, takav karakter je deo njene priorde, a i od dramaturga se to donekle i ocekuje. ne znam za cije babe zdravlje treba da glumi mirnu i stalozenu zenu (kontrolisanu od ....) kako bi se dopale siroj publici kad je njen duh drugaciji?

ne volim da je pljujem, jer je to popularno medju idiotima (nista licno marse i ostali), a ja ne bih sa njima da stojim rame uz rame, pa makar mi onoliko isla na zivce, prosto zbog toga sto je sama i sto je laka meta.
Niti je ona sama, niti njoj imalo SMETA što je meta. VOLI to, ide okolo i prosto MOLI da to bude.
I onda u tome uživa.

Što se histerije tiče-naravno da je tvoje pravo da je voliš i ceniš kao pojavu, kao što je moje da je ne volim.
Znaci sama je trazila drolja :djavo:

Bas me briga kakva je B.S "pojava", (mada mislim da je izuzetno lepa), niti je bitno da li je volim, bitno mi je sta prica, a pored ovog nebitnog tvita rekla je mnogo stvari koje neki ne bi izgovorili javno ni da imaju vojsku da ih cuva. To su stvari koje cenim kod ljudi, jeftino da pljuje moze svako.

Ne mogu da zamislim borca za ljudska prava i pravdu u Srbiji , a da ne bude histerican,
eno ga Saric uhapsen, savrseno je smiren i stalozen. Histerija je hajka na vesticu biljanu, a ne njeno ponasanje.
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622068#p2622068]bas bleu napisao:[/url]dva najcesca nacina da se neka zena diskvalifikuje jeste da joj se komentarise izgled i da joj se spocitava histericnost.
b.s. se skroz bezveze ponela but you lot ^ are no better.

Jeste, i kako si mogla primijetiti mrzim pravdanje i pojasnjavanje, ali cu ovdje napravit iznimku.

Ono sto sam citirao i sa cim sam se slozio, u mom slucaju, se odnosilo na ljude uopceno, ne na B.S., cije izjave i nastupe ne pratim toliko da bih mogao da procijenim da li je histericna ili ne.

Eto.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622108#p2622108]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622084#p2622084]Galadriel napisao:[/url]wiki:

previously in July 2007 went after basketball player Milan Gurović, referring to him as "that tattooed idiot"

:wcsolja:
A jel negde pogrešila u ovom slučaju? :puzzle:

To mi je irelevantno. Ako su joj sredstva za postizanje samo ona zna čega vređanje ljudskog dostojanstva, udarci isključivo ispod pojasa, besna, isfrustrirana i puna taštine, gordosti i ogorčenja verbalna obrušivanja koja su totalno emotivno i često subjektivo obojena i potpuno neodgovorna prema odjecima u javnosti, onda bi bilo bi lepo da ostane u svojoj branši u kojoj se dokazala(?), podobijala nagrade i ima karijeru. Kao političar i učesnik u pokušaju u kreiranju javnog mnjenja je promašena prostakuša.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622068#p2622068]bas bleu napisao:[/url]dva najcesca nacina da se neka zena diskvalifikuje jeste da joj se komentarise izgled i da joj se spocitava histericnost.
b.s. se skroz bezveze ponela but you lot ^ are no better.
:up:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622160#p2622160]Galadriel napisao:[/url]

To mi je irelevantno. Ako su joj sredstva za postizanje samo ona zna čega vređanje ljudskog dostojanstva, udarci isključivo ispod pojasa, besna, isfrustrirana i puna taštine, gordosti i ogorčenja verbalna obrušivanja koja su totalno emotivno i često subjektivo obojena i potpuno neodgovorna prema odjecima u javnosti, onda bi bilo bi lepo da ostane u svojoj branši u kojoj se dokazala(?), podobijala nagrade i ima karijeru. Kao političar i učesnik u pokušaju u kreiranju javnog mnjenja je promašena prostakuša.
Premda razumem prednosti politički korektnog govora, nisam siguran da ga je potrebno uvek i bez izuzetka koristiti. Gurović je nacionalista i četnik. On nema dostojanstvo, iz dva ideološka razloga navedena u prethodnoj rečenici i ne vidim zašto bi se neko prema njemu odnosio kao da zaslužuje poštovanje.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Slažem se u vezi toga kako si opisao Gurovića.
By avgust
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621991#p2621991]scout_finch napisao:[/url]biljana srbljanovic, meni deluje, kao da uvek pozira samoj sebi. jedna od onih ljudi koji vole da slusaju sopstveni glas dok pricaju, i misle da je sve sto kazu jako bitno, i do tog trenutka necuveno. a zapravo topla voda. i sve te standarde ponasanja koje ocekuje da drugi ispunjavaju uvek joj nekako izmaknu. jer ako zelis da budes moralna vertikala u drustvu ne smes sebi da dozvolis autogol, i da nakon toga budes najlaksa moguca meta. a to je ona uradila time sto je kupovala kokain na sred ulice. ako vec toliko moralises i obajsnjavas masama u cemu grese i kako se treba ponasati, onda cuvaj sebe od toga da ti se postavi meta na ledja. jbg, ja ne mislim da je koriscenje kokaina ne znam kakav problem, svako moze da se igra kako zeli, ali ako vec poznajes sredinu u kojoj si nemoj da dozvolis sebi nesto toliko glupo.

ovo sto je komentrisala npvinarku joj nije prvi put, mislim da je i sa dimitrijem vojnovim imala slican spor jer je komentarisala neciji fizicki izgled. to ne radi neko ko je stariji od 5. osnovne, ako ima imalo mozga. i empatije. ai malo je to nespojivo sa borbom za ljudska prava.

tako da je ne cenim previse.
bravo
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ako postoji momenat u kojem je čovek sa pravom politički nekorektan (naročito u javnosti) onda politička korektnost uopšte ne bi trebalo da postoji.
koliko sam upratio, đorđe vukadinović je vrlo staložena osoba i pristojan komunikator (nije žena da je histeričan, jel :lol: ). doduše, ništa od toga njegove stavove ne čini manje monstruoznim, ali im osigurava mogućnost građanstva.

basically, kod mene se računa jel netko u pravu i jel netko hrabar. srbljanović u obje kategorije nadmašuje nekih sedam milijuna građana srbije. ^^
Korisnikov avatar
By Trilian
ja nju generalno gotivim...

toliko od mene
By Ханс
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598286#p2598286]Stripi napisao:[/url]Nisam čitao cijelu temu.
Zanima me samo da li je Dušan Maljković još jednom napisao da je Biljana Srbljanović tokom devedesetih pisala tekst(ove) za neki četnički časopis?
Pisala je. Taj časopis se zvao 'Pogledi' i bio je izrazito desničarski orijentisan. Tu je sarađivala i sa Isidorom Bjelicom, ali danas kritikuje njen rad vrlo negativno na Twitteru.
Mislim da Srbljanović to posmatra kao Karleuša svoju ranu neofolk fazu. Volela bi da je izbriše, ali juče.
Ono što sam negde pročitao tiče se prve gay žurke u Beogradu, 1991. i mislim da je ona zajedno sa Lunom Lu i Jovanom Ćirilovim tada bila u organizaciji toga. Možda sam loše sanjao.Ne znam.

Svako ko danas kaže bilo koju u korist manjina, invalida i sl. može se smatrati borcem za ljudska prava. Oni kojima je to posao postaju žrtve do korena tabloidizovane Srbije i nazivaju sebe novinarima, voditeljima i sl.

Srbljanović dira nerv duboko bolesnog srpskog društva. Ona je ta koju pljuju priučeni novinari Blica jer je ironična, a ironiju mogu da shvate ljudi natprosečnog intelekta.
Nikada ne pišu o njenim veoma ozbiljnim uspesima, uglavnom je pomenu kao spisateljicu (?) i onda se uhvate onoga što je rekla, što je pripadnicima duboko bolesnog društva prst u oko. I onda oni tako razjareni krenu da laju o kokainu, drogama i Biljani koja se 'puca u zube' kako sama šaljivo kaže.

Da, Biljana jeste aktivista. :sladoled:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622164#p2622164]antibiotic napisao:[/url]u ovom nastavku teme nesto mi je skroz poremeceno, ne mogu da ukapiram sta je problem.
kakva se to ruzna zverka budi?

evo vam jos malo histerije bs oko mlade lude bosne i ljudskih prava za hejtovanje

https://www.youtube.com/watch?v=U2r76ShUqVE#t=1401" target="_blank
Biljana Srbljanović (histerično): "Gavrilo Princip još ima svoju ulicu, a ubio je prestolonaslednika i trudnu ženu i praktično započeo veliki svetski rat. On još ima svoju ulicu u Beogradu, a Zmaj-Jovi su oduzeli pola ulice."

Ne tako davna 2007. godina, ko misli da je istrgnuto iz konteksta celo izlaganje je ovde klik (nb: danas joj je Princip... znamo svi šta, a JJ3 bedno netalentovano piskaralo i još pedofil)

Ok. Pepole grow, people change...

Ovo što si ti okačio juče sa naksija je jedna njena strana, kada razgovara sa apsolutnim istomišljenicima (poštovaocima, obožavateljima ili snishodljivim neinteligentnim voditeljima kao ovaj gore). Kad se iz te ISTE GRUPE (znači ne desničari, ne treća srbija, ne zen smireni darko šarić i idiot gurović) nađe neko da joj kaže da se ne slaže sa njom - ta količina neprijatnosti koju ona osuje po čoveku eksponencijalno probija nebo (dokaz za to ujedno i posledica takvog ponašanja ti je činjenica da se posvađala sa apsolutno svakim sa kim je bila bliska na političkoj sceni). A ako joj se još ukaže na neku njenu ličnu nedoslednost ili kontradiktornost, onda nastaje i ta čuvena histerija (ne znam zašto zatvarati oči pred tom činjenicom ili vaditi dalje implikacije: nista vise (diskvalifikacija), ali nista ni manje-histerija)... Viđeno ONOLIKO puta, Drakče.

A pitaš šta je problem... Problem je što smo na istoj strani, ali nisam ovca pa da idem protiv sebe i ne vidim koje ona sama greške pravi. Potpuno isto što se dešavalo i sa DS svih godina dok su bili na vlasti i dok smo ih kritikovali-ne zato što ih mrzimo i imamo nešto protiv njih, već zato što su previše ZNAČAJNI i što nas premalo ima da bi sebi dozvolili neko ponašanje nama na štetu, i da, na kraju priče, ovi SADA ne bi došli na vlast.
By Ханс
Slažem se za histeriju, to mora da menja kod sebe. I smatram da je ona ipak desničarka, koja ima tu nesreću da kod nas ne prolazi toliko ta fasada domobrana geja, pa je odabrala da bude na strani levičara, pa makar je koitirali u mozak svaki put na tviteru. ;)
@marse dobro jutro ;)

Ok. ocito je promenila misljenje , na to ima pravo svako, gde ces i ti da se slozis, ali ne mislim da je u tome licemrna (kao srpski politicari, vec da je sela i ozbiljno se pozabavila temom, dobila drugaciju impresiju/okrvir cele price. Ona nije politicar (probala, ne ide joj najbolje) , vec slobodni umetnik, sto znaci da sebi moze svasta nesto da dozvoli, cak i ako nije u skladu sa principima od pre neku godinu, a i nema neku svoju kliku/udruzenje/pratiju kojoj mora da polaze racuna za svoje izjave/ponasanje, sem, eto, nama ljudima koji je 'razumemo'.

Pratim sve njene intervjue, nisam bas primetio da toliko napada "istomisljenike", ne znam na sta konkretno msilis... ali jesam da , recimo, jedva spominje vucica i sns i ostale koji zapravo imaju sve konce u vlasti (sem dacica, on joj je omiljeni, to je ostalo nesto jos od milosevica), sto svakako ne znaci da podrzava njih i desnicare, vec da je opoziciji i istomisljenicima sada najvise potrebna kritika, a za ove se vec zna sta su.

Ne gleda ko je u opoziciji, a ko u poziciji, prva, druga, treca Srbija... vec krece od nekog principa koji ona smatra univerzalnim i koji vazi za sve, pogotovu za opoziciju s kojom ona, a ni mi ostali, nismo zadovoljni.
(To bi zapravo znacilo da kada je branimo mi joj u neku ruku odmazemo :lol:

Mislim da dosta ljudi imaju pogresnu percepiju toga kakva bi ona trebala da bude da bi bila idealna.
Biljana Srbljanović (histerično): "Gavrilo Princip još ima svoju ulicu, a ubio je prestolonaslednika i trudnu ženu i praktično započeo veliki svetski rat. On još ima svoju ulicu u Beogradu, a Zmaj-Jovi su oduzeli pola ulice."
A sto ona toliko kenja i jel ona svesna da je gavrilo princip osoba koaj je usla u istoriju bas sbo tog antentata ako i jova jopvanovic zmaj,meni je vise muka ljudi danas koji se busaju u prsa sa gavrilom i sa teslom i sa svim istorijskim licnostima,tipa Nikola Tesla je bio veliki srbin,i ne razumem je odakle joj pravo da ona njih pominje u kontekstu njenog proseravanja
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622177#p2622177]Galadriel napisao:[/url]Ako postoji momenat u kojem je čovek sa pravom politički nekorektan (naročito u javnosti) onda politička korektnost uopšte ne bi trebalo da postoji.
To je možda tako u nekom vrednosno neutralnom, divnom svetu, a to nije ovaj svet. Svaka strategija ima svoje optimalno područje primene, pa tako i politička korektnost. (Duži odgovor bi podrazumevao pozivanje na Popera i gomilu drugih autora, a za to nemam energije.)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
jeste.
kao i svaki umetnik (nezavisno od stepena njene upucenosti na medijsku otvorenost) ona individualisticki, nezavisno pristupa toj ,,borbi za ljudska prava''.
borba za ljudska prava ne moze da bude institucionalizovana i kodifikovana.
zato, ma koliko se ne radila biljaninom gradjanskom pricom, ne mogu da joj odreknem tu borbu.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Meni sve ovo deluje kao attenton whoring od strane kreatora teme koji nije Aktivista vec novinar. hvala
Korisnikov avatar
By Dirrty
Poentirala svakom rečenicom... a da li iko sluša, sumnjam.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!