Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa, ako setanje trans cure smatras kao zrelost onda te defitivno ne bih slusao :lol:

Moja prica nije ni malo neverovatna, zapravo je poprilicno dosadna.

I ne potenciram svoju zrelost. Zrelost je relativna, ja nisam apsolutno zreo vec sam zreliji u odnosu na autohomofobiju jer sam kroz istu prosao, poznajem i prepoznajem je vrlo dobro.

Da, ima ljudi zrelijih od mene i mladjih i sa tezim pricama, evo tipa laerem. Sa poslednjom recenicom se slazem.

Ali kad neko ima skoro tri banke u dupetu a i dalje ima stav koji ga koci u sreci i ne zeli da se promeni vec krivi ostatak sveta - to je propast za njega.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591622#p2591622]barni napisao:[/url]
sta ako sam ja iskusiji od tebe i recimo sa 17 godina setao Knezom trans curu?
ti si odista vrlo posebna osoba, niko nikada nigde se ne bi usudio da učini tako hrabar poduhvat (ne znam šta je tu smelije što je žena ili što je trans)
zbilja ti treba dodeliti Nobelovu nagradu za mir, književnost i hemiju.
#ne

posebno zato što si autovan HEHEHE EHEHEH HEHEHEH HEH HAH ^^

i uopšte nisi primitivna, neobrazovana, gorda, fašistička lenčuga.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591626#p2591626]Anhedonie napisao:[/url]Pa, ako setanje trans cure smatras kao zrelost onda te defitivno ne bih slusao :lol:

Moja prica nije ni malo neverovatna, zapravo je poprilicno dosadna.

I ne potenciram svoju zrelost. Zrelost je relativna, ja nisam apsolutno zreo vec sam zreliji u odnosu na autohomofobiju jer sam kroz istu prosao, poznajem i prepoznajem je vrlo dobro.

Da, ima ljudi zrelijih od mene i mladjih i sa tezim pricama, evo tipa laerem. Sa poslednjom recenicom se slazem.

Ali kad neko ima skoro tri banke u dupetu a i dalje ima stav koji ga koci u sreci i ne zeli da se promeni vec krivi ostatak sveta - to je propast za njega.
2001 godine moja drugarica je imala goscu iz Nemacke, bila je to trans cura i to se videlo na ulici, nije ona to ni krila.Nisam to naveo da bih istakao svoju zrelost vec nesto drugo...ti neretko navodis sebe kao rani primer autovanja nazivajuci druge kukavicama, a zapravo ti ni ne znas price drugih ljudi, samo svoju pricas.

@grofe danken

iskustvo mi govori da ljudi poput tebe su virtuelno jedno a uzivo drugo, i ja sam sasvim uveren da si ti jedna pickica od coveka :)
rekao sam ti vec da si i snob, mislim da su to i drugi uvideli
i sasvim je prirodno da ti imas problem samnom jer ja sam sve suprotno tebi, i ti to vrlo dobro znas....potpuno je deplasirano da stalno podvlacis razliku izmedju tvog obrazovanja i mog obrazovanja jer ja te po tome ni ne cenim,
Korisnikov avatar
By designer
ANHEDONIE, odakle tebi to da sam ja nesrecan? Sasvim mi je super... nije da ne bih mogao biti srecniji, ali isto tako bih mogao biti i puuuno nesrecniji! Dakle, ovako mi je sasvim dobro!
To o zrelosti i spoznajama je relativna stvar Iz mog ugla ti izgledas isti kakvim mene opisujes. Ali posto se ja ne bavim tobom, to javno ne iznosim. Ako mi budes nekada bio tema, u šta sumnjam da ce se desiti, ja cu ti to i obrazloziti!
I prestani vise da hvalis sebe! Pusti druge da to rade (ako imaju razloga za to).
I sjasi mi vise sa dupeta! Prestani vise da pricas i mastas o njemu! :flaming:
Korisnikov avatar
By Neutron
barni napisao: sta ako sam ja iskusiji od tebe i recimo sa 17 godina setao Knezom trans curu?
Jel na koznom povodcu? Sta je ona pas pa da je setas? :blentavi:
i tako.... korisnik barni iznosi primer trans TURISTKINJE koja kao inostrani turista sigurno da će i hipotetski i praktično bar malo zaštićenija biti od npr. srpske trans cure, naročito tamo 2001-e u Srbiji koja je tek izranjala iz međunarodne izolacije, a korisnik designer je srećan jer, a kako i ne bi bio, ubira plodove, kakve takve, agresivnih liberalnih pedera, jelte, koji mu omogućiše da može i da pomišlja na biranje najpederskijeg dela Beograda i da bude "među svojima" sve sa nacrtanim instrukcijama........
Korisnikov avatar
By Anhedonie
@barni: ne prica se ovde o outovanju, ali kad si vec krenuo, ja sam bio uzasna kukavica i jedini razlog zbog kojeg sam bio u ormaru je strah. Siguran sam da osoba koja nikom nije rekla to radi iz straha => kukavica je. Ne moras svima ali sigurno postoji osoba u necijem zivotu kojoj mozes reci da si gej. A ako ne smes jer te je sramota toga sto si gej onda je tu i autohomofobija, koja je najveci uzrocnik ormarluka.

@designer: ti si meni apsolutno nebitan, ti si propali slucaj, ali puno zbunjenih ljudi cita ovaj forum i zbog njih necu da tolerisem sranja poput tvojih. Uostalom, ti si odlican primer kako neko sa 30 godina ne treba da izgleda.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591704#p2591704]Anhedonie napisao:[/url]@barni: ne prica se ovde o outovanju, ali kad si vec krenuo, ja sam bio uzasna kukavica i jedini razlog zbog kojeg sam bio u ormaru je strah. Siguran sam da osoba koja nikom nije rekla to radi iz straha => kukavica je. Ne moras svima ali sigurno postoji osoba u necijem zivotu kojoj mozes reci da si gej. A ako ne smes jer te je sramota toga sto si gej onda je tu i autohomofobija, koja je najveci uzrocnik ormarluka.
.
a sto ti mislis da svi prolaze kroz tvoj problem tj, kukavicluk kako si rekao, koji si imao pre autovanja?

i dalje ne kapiram sto ti gledas druge kroz sebe i neku svoju pricu i prema sebi osudjujes druge

moram jos napomenuti da BITI HRABAR ne odredjuje samo delo ili postupak koji si uradio vec i cinjenica jesi li OSTAO COVEK u svome delu.
Najveca hrabrost je sacuvati druge od sebe, tj suociti se sa samim sobom pre nego sebe ponudis drugima.

pisao sam vec o tome u nekoj temi o autovanju ali malo ko je to razumeo
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A sta si to TI? I sta znaci ostati covek? Nisam postao krava posle outovanja svakako.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591768#p2591768]Anhedonie napisao:[/url]A sta si to TI? I sta znaci ostati covek? Nisam postao krava posle outovanja svakako.
jednom sam ga vec citirao ovde,

Biti čovek, rođen bez svoga znanja i bez svoje volje, bačen u okean postojanja. Morati plivati. Postojati. Nositi identitet. Izdržati atmosferski pritisak svega oko sebe, sve sudare, nepredvidljive i nepredviđene postupke, svoje i tuđe, koji ponajčešće nisu po meri naših snaga. A povrh svega, treba još izdržati i svoju misao o svemu tome. Ukratko: biti čovek

Ivo Andric
Korisnikov avatar
By Dark Walker
^
Činjenica da si u stanju da pogrešno razumeš i najosnovnije stvari je stvarno za poštovanje. Nije svako u stanju da bude TOLIKI idiot.
Neko stvarno treba da te priključi na poligraf i da ti da da tumačiš Roršahov test u isto vreme. To je izgleda jedini način da završiš ili u Zoološkom vrtu ili u cirkusu. ^^
Korisnikov avatar
By designer
VEL BOY, pocinjes da mi se svidjas ne neki uvrnut nacin! :P

ANHEDONIE, ako su zbunjeni pali na to da im ti, kao "prosvetljeni autohomofob" otvaras oci i prosirujes vidike, onda su u potpunosti "ugasili". I nemam 30, imam 27 godina! :P
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591802#p2591802]Dark Walker napisao:[/url]^
Činjenica da si u stanju da pogrešno razumeš i najosnovnije stvari je stvarno za poštovanje. Nije svako u stanju da bude TOLIKI idiot.
Neko stvarno treba da te priključi na poligraf i da ti da da tumačiš Roršahov test u isto vreme. To je izgleda jedini način da završiš ili u Zoološkom vrtu ili u cirkusu. ^^
dosadna si kao musica

eto, idi procitaj svojih poslednjih 20 postova i videces koliko dosadjujes ljudima kroz razne teme,..
nisam jos na ovom forumu naleteo ni na jedan tvoj zanimljiv post

zapitaj se onda ko si ti ako ti to idiot kaze cije postove ti citas
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ju, baš sam se potresla zbog činjenice da nisam zanimljiva mizoginoj, autohomofobnoj, psihički poremećenoj i agresivnoj spodobi poput tebe. Verovatno je tvoj promašeni život mnogo zanimljiviji, pa su samim tim i tvoje procene vrlo merodavne... ^^ Tvoji postovi pak mogu poslužiti psihijatriskom izučavanju prvoklasnih budaletina, pošto su riznice besmislenih baljezgarija nervno rastrojenog i psihotičnog nesrećnika. Hvala.
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590834#p2590834]Anhedonie napisao:[/url]Patriotizam nije fasizam ali patriotizam u srbiji skoro uvek vodi ka tome. Imao sam x prijatelja koji su bili skroz gay-supportive prema meni, onda je jedan upisao istoriju, postao patriota, kljukao ostale patriotizmom, i evo ih sad svi pricaju kako sam gresan i kako biti gej nije srpska tradicija i kako nemaju nista protiv mene koknkretno vec protiv lgbt populacije, sto je jos gore. Patriotizam postane fasizam, upravo zato sto je ta famozna tradicija fasisticka.
Naravno.

Ma centralni problem svih tih nacionalistickih drama kad su u pitanju gay ljudi jeste taj sto zive u paranoji da jedan Hrvat i jedan Srbin koji su gay, vide sebe kroz taj identitet i tako prevazilaze te nacionalne razlike na kojima oni grade svoju "razlicitost". Sto bi u osnovi bilo mnogo bolje, da je to tako. Neki hibrid gay nacionalizma. :lupam:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591892#p2591892]Dark Walker napisao:[/url]Ju, baš sam se potresla zbog činjenice da nisam zanimljiva mizoginoj, autohomofobnoj, psihički poremećenoj i agresivnoj spodobi poput tebe. Verovatno je tvoj promašeni život mnogo zanimljiviji, pa su samim tim i tvoje procene vrlo merodavne... ^^ Tvoji postovi pak mogu poslužiti psihijatriskom izučavanju prvoklasnih budaletina, pošto su riznice besmislenih baljezgarija nervno rastrojenog i psihotičnog nesrećnika. Hvala.

a kako objasnjavate vasu potrebu da korisnika Barnija stavite u centar vaseg bitisanja na raznim temama?

:novinar:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kad me već pitaš: niko tebe ne stavlja u prvi plan, već se šegači sa tim što si glup i ograničen a nisi toga svestan niti imaš nameru da to sakriješ od bilo koga.
Mislim da je krajnje vreme da ti neko objasni da si toliko zanimljiv da se niko ne bi počešao po mudima ni kada bi te... zgazio kamion na nekom pešačkom prelazu! ^^ Stoga: pričaj te priče nekom drugom, nas poštedi svoje patologije! Ja lično ne bih mogla da živim u tvojoj blizini, čak ni kad bi bila reč o prečniku od dvesta kilometara! :bljak: Čim bih te opazila pozvala bih šintere da te 'vataju uspavljujućim mecima! :bljak:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592075#p2592075]Dark Walker napisao:[/url]Kad me već pitaš: niko tebe ne stavlja u prvi plan, već se šegači sa tim što si glup i ograničen a nisi toga svestan niti imaš nameru da to sakriješ od bilo koga.
Mislim da je krajnje vreme da ti neko objasni da si toliko zanimljiv da se niko ne bi počešao po mudima ni kada bi te... zgazio kamion na nekom pešačkom prelazu! ^^ Stoga: pričaj te priče nekom drugom, nas poštedi svoje patologije! Ja lično ne bih mogla da živim u tvojoj blizini, čak ni kad bi bila reč o prečniku od dvesta kilometara! :bljak: Čim bih te opazila pozvala bih šintere da te 'vataju uspavljujućim mecima! :bljak:
pljunes nekoga na ulici i nazoves ga seljacinom
taj rad
nisam te pitao koliko ti imas godina?
Korisnikov avatar
By blenta
da ne ponavljam vec receno, a sto srbizacija?
lijepa nasa je uvek bila konzistentna u svom fasismu

u srbiji smo s druge strane uvek imali krizu identiteta
malo zardjale kasike pa malo sonja biserko, natasa kandic & co
malo velika srbija pa malo izvinjavanje susedima

ja iskreno mimo popaja nisam nijednog drugog hrvata cuo
da lose prica o njihovim ratnim zlocincima i nacosima (a znam ih poprilicno)
dok u nasem dvoristu vecite price o dve srbije
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592134#p2592134]blenta napisao:[/url]da ne ponavljam vec receno, a sto srbizacija?

dok u nasem dvoristu vecite price o dve srbije
Sve, sve, ali Popaj nije Hrvat.
Potpuna polarizovanost oko mnogo čega, u našem društvu je samo dokaz ogromnog broja krajnje neobrazovanih ljudi.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ukratko - nisi ni jednog Hrvata čuo da loše priča o ratnim zločinima i nacošima. :D

edit: Preteče me Dante...
U svakom slučaju, može se povući paralela sa onim da je bolji doživotni loš diktator, nego smena puno loših diktatora. Ili u ovom slučaju je u pitanju diktatura ideologije.

i edit2: Da si odrastao u Hrvatskoj, znao bi isto toliko i Hrvata sa sličnim stavovima, kad bi svojim magnetom privlačio igle. A ovako si samo imao prilike da se susrećeš sa puno sena.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592136#p2592136]Jheronim van Aken napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592134#p2592134]blenta napisao:[/url]...da ne ponavljam vec receno, a sto srbizacija?

dok u nasem dvoristu vecite price o dve srbij

Potpuna polarizovanost oko mnogo čega, u našem društvu je samo dokaz ogromnog broja krajnje neobrazovanih ljudi.
ne mogu da docekam da mi objasnis ovo :peace:

:novinar:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!