Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Tungi

Da sacekamo sta ce da kaze Djilas.
novi viral status na fb:

''Očekuje se da gradonačelnik Đilas pod hitno javi da objasni Italijanima da
uopšte nisu ni smeli da organizuju utakmicu kada se znalo da će ovo da
se desi!''
Tacno. Da ovi huligani nisu igrali fudbal ne bi provocirali mlade perspektivne ljude. Neka su zaustavili sramotnu Paradu Fudbala. To je teska bolest, taj fudbal... Nego sta! Oni nas da terorisu svojim "fudbalom". Ako im se vec iga fudbal, neka to cine u svoja 4 zida! Ne moramo mi normalni da ih gledamo. Hocete mozda da vam dete postane fudbaler?
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by west end

Prve presude huliganima

Za razliku od srpskih sudova, italijanski su daleko efikasniji i već su počele da se donose prve presude protiv huligana koji su pravili nerede u Đenovi.

Izvesni Miloš Petrović je osuđen na godinu dana zatvora zbog pljačke i nasilničkog ponašanja u centru grada pre utakmice, dok je još jedna osoba kažnjena sa tri meseca uslovno zbog otpora policiji i nanošenja povreda. Presudu čeka i 25-ogodišnji Nikola Arsić koji je optužen za kamenovanje policije i napad gvozdenom šipkom prilikom odlaska na stadion.

Gradsko veće Đenove još uvek razmatra hoće li zatražiti naknadu štete nastale tokom incidenata kojih je u utorak u Đenovi bilo od popodneva pa do kasnih večernjih časova.
:serlok:
A kod nas = :surfer:
Korisnikov avatar
By Mars
U emisiji "Kažiprst" na ovu temu je gost, Ivica Dačić, ušmrkao i progutao kilo svojih slina (a do kraja ima još desetak minuta).

Dok mu voditeljka postavlja pitanja on rokće onako. Pa proguta.
Korisnikov avatar
By west end
Privedeno 19 navijača na granici, u pritvoru 11

Od srede uveče, kada su u Srbiju počeli da pristižu prvi autobusi sa navijačima iz Đenove, MUP Srbije priveo je 19 osoba za koje se sumnja da su učestvovale u neredima na i oko stadiona Luiđi Feraris.
Prvi autobusi počeli su da pristižu na granične prelaze u sredu predveče, a svi su detaljno pretresani, baš kao i njihov prtljag. Pripadnicima MUP dodatno pojačanje dao je kompletan odred Žandarmerije, a nisu zaustavljani i pretresani samo autobusi već i kombiji i lična vozila.

Iste scene odvijale su se kako na graničnom prelazu Batrovci na granici sa Hrvatskom, tako i na Horgošu i ulazu u Srbiju iz Mađarske.

Svi iole sumnjiviji morali su da daju izjave istražnom sudiji koji se nalazio na licu mesta, a privedeni su sprovedeni u policijsku stanicu u Sremskoj Mitrovici.

:deda:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Mars

U emisiji "Kažiprst" na ovu temu je gost, Ivica Dačić, ušmrkao i progutao kilo svojih slina (a do kraja ima još desetak minuta).

Dok mu voditeljka postavlja pitanja on rokće onako. Pa proguta.
:barf:
ONT da verujem da ih je tako malo...mislim, treba ih sve pohapsiti, a bilo ih je minimum 40
Korisnikov avatar
By unaaa
Ja iskreno kao neko kome je sport profesija jednostavno nemam komentar.Jedina uteha sto u mom radu sa decom ipak se trudimo da u sportu povezemo rad,igru,druzenje....da li je to borba sa vetrenjacama ?Mislim i da nije jer deca su ipak iskrena i jos vise od toga zadovoljna
....sve ostalo sta reci ,da nije smesno bilo bi tuzno
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by bern
Originally posted by KiWi

kako čovek može da bude toliko glup ... tetovira se preko svake mere, a onda prekrije samo facu :)
Mislim da je pravo pitanje: koliko nekom moraš platiti da to uradi, pored obaveznih dostava droge besplatno u zatvoru...
Taj neki fazon.

Tesko da je dovoljno glup za tako netso, a tesko i da NIJE ZELEO a se zna ko 'ima tolka muda'.

..

Otprilike, fantomka mu dodje zamazivanje ociju javnosti, ne policiji.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by unaaa

Ja iskreno kao neko kome je sport profesija jednostavno nemam komentar.Jedina uteha sto u mom radu sa decom ipak se trudimo da u sportu povezemo rad,igru,druzenje....da li je to borba sa vetrenjacama ?Mislim i da nije jer deca su ipak iskrena i jos vise od toga zadovoljna
to mi je jedna od prvih misli kada se ovako nesto desi...veze to sa sportom nema...veeeze...
Korisnikov avatar
By unaaa
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by unaaa

to mi je jedna od prvih misli kada se ovako nesto desi...veze to sa sportom nema...veeeze...
eh...tuzno je sto ima i sta uopste dalje?
Korisnikov avatar
By Srklet
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/911 ... igane.html

'Talijanska strana će morati objasniti način organizacije utakmice. Naravno da ne želim opravdati skandalozno ponašanje naših navijača, ali se moramo debelo zapitati o načinu organiziranja utakmice. Jamčili su sigurnost svih sudionika utakmice, a usprkos našem insistiranju da se policijske snage pojačaju i da uđu na tribine, to se nije dogodilo', riječi su Zorana Lakovića, glavnog tajnika Srpskog nogometnog saveza, koje prenose svi vodeći srpski mediji.

još jedna antisrpska zavjera. :D
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika
Фасцинирао ме је овај призор када хулигани нападају полицију,
а они их притерају уз ову ограду и убише бога у њима :)

:novine:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni liči na neko deljenje 'leba od dva dinara kod nas.
By therealrocknrolla
Kad je Stojkovic presao u patlidzan, na predstavljanju novinarima, rece da je bio prinudjen na takav potez jer bi mu se karijera u suprotnom ugasila, da je profesionalac, svestan je da ce biti prozivki... Ali, umesto da trenira, brani, cuti na provokacije svestan svog (ne)dela i na izvesno vreme ne daje izjave novinama da se ne bi izlanuo i dolio ulje na vatru, sta on radi? Napise na svom fb profilu Delijama da nas voli, uprkos svemu. Na mecu patlidzan - Arsenal, posle odbranjenog penala salje poljupce i otpozdravlja glodarima, konstantno u novinama daje izjave u kojima se na ovaj ili onaj nacin uvlaci glodarima i patlidzanu, posle meca Srbija - Estonija opet otpozdravlja jugu. Da li je on svestan svoje nesvesti? Zar mu nije bio dovoljan cin izdaje i ponizenja samim dolaskom u patlidzan nego je jos morao ovako da obrise kurac od Delije? Sta je ocekivao? Medene kolace? Da li se prizvao u pamet? Jok! Ne prestaje da sipa so na ranu. Sad se zahvaljuje glodarima zato sto postoje (wtf).
Da je bio pametan i cutao, jos bi se mozda i izvukao. Ovako, sam je kovac svoje nesrece i jedini je odgovoran za sve sto bi ga u dogledno vreme (23.10.2010. je derbi na Marakani) moglo zadesiti.
Daleko od toga da mu zelim smrt, mada je on za mene nizi oblik zivota od prokariotske celije, lisen karaktera i dostojanstva. Zelim mu da pozivi bar 80 godina i da se svakog dana svog zivota kaje i oseca kao govno zbog onog sto je uradio. Griza savesti je najgore osecanje.
Takodje, njegov bivsi klub Sporting (koji ga je uzeo posle neslavne epizode u Nantu i jos manje slavne pozajmice u Viteseu), vise ga je slao na pozajmice nego sto je bio u njihovim redovima. Svuda je najuren. Na posletku, Sporting je poslao dopis na adrese 150 klubova nudeci im Stojkovica. Malo je reci da to nisu bili klubovi u rangu Milana i Real Madrida, vec osrednji i nizerazredni, i niko ga pod kapom nebeskom nije hteo.
E sad, zapitajte se malo, da li je bas sve u redu sa covekom koga je odbilo 150 klubova. Ej, pa da je crni ciganin negde bi se uvalio.
Korisnikov avatar
By Sunce
Da sam na mestu navijaca, ni na jednu utakmicu ne bih otisao, pozabavio bih se svojim stvarima i zivotom. Fudbal je biznis, a navijaci ovce koje gule.
Korisnikov avatar
By svejedno
^pa upravo zato sto to kapiras nisi na mestu navijaca ,)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by therealrocknrolla

Kad je Stojkovic presao u patlidzan, na predstavljanju novinarima, rece da je bio prinudjen na takav potez jer bi mu se karijera u suprotnom ugasila, da je profesionalac, svestan je da ce biti prozivki... Ali, umesto da trenira, brani, cuti na provokacije svestan svog (ne)dela i na izvesno vreme ne daje izjave novinama da se ne bi izlanuo i dolio ulje na vatru, sta on radi? Napise na svom fb profilu Delijama da nas voli, uprkos svemu. Na mecu patlidzan - Arsenal, posle odbranjenog penala salje poljupce i otpozdravlja glodarima, konstantno u novinama daje izjave u kojima se na ovaj ili onaj nacin uvlaci glodarima i patlidzanu, posle meca Srbija - Estonija opet otpozdravlja jugu. Da li je on svestan svoje nesvesti? Zar mu nije bio dovoljan cin izdaje i ponizenja samim dolaskom u patlidzan nego je jos morao ovako da obrise kurac od Delije? Sta je ocekivao? Medene kolace? Da li se prizvao u pamet? Jok! Ne prestaje da sipa so na ranu. Sad se zahvaljuje glodarima zato sto postoje (wtf).
Da je bio pametan i cutao, jos bi se mozda i izvukao. Ovako, sam je kovac svoje nesrece i jedini je odgovoran za sve sto bi ga u dogledno vreme (23.10.2010. je derbi na Marakani) moglo zadesiti.
Daleko od toga da mu zelim smrt, mada je on za mene nizi oblik zivota od prokariotske celije, lisen karaktera i dostojanstva. Zelim mu da pozivi bar 80 godina i da se svakog dana svog zivota kaje i oseca kao govno zbog onog sto je uradio. Griza savesti je najgore osecanje.
Takodje, njegov bivsi klub Sporting (koji ga je uzeo posle neslavne epizode u Nantu i jos manje slavne pozajmice u Viteseu), vise ga je slao na pozajmice nego sto je bio u njihovim redovima. Svuda je najuren. Na posletku, Sporting je poslao dopis na adrese 150 klubova nudeci im Stojkovica. Malo je reci da to nisu bili klubovi u rangu Milana i Real Madrida, vec osrednji i nizerazredni, i niko ga pod kapom nebeskom nije hteo.
E sad, zapitajte se malo, da li je bas sve u redu sa covekom koga je odbilo 150 klubova. Ej, pa da je crni ciganin negde bi se uvalio.
izdaja,poniženje,so na ranu...o jbt,ni hitler mu nije ravan... :lol:

ko li ono beše iz partizana došao u zvezdu-da li je vokabular (tvoj) bio isti?

...i sad mi pade na pamet zvezdaš-jel bio na paradi da bije pedere...:novine:
By LeDeNa_

Ma daj molim te ne lupetaj, kad tako moram...Ja isto navijam za Zvezdu.
U drugim Zemljama je NORMALNO da igrac, golman, predje u drugi tim.
Naravno, ovde je poziv na LINC...

Uzas!

Sta, njemu je lako?

Kakve god izjave da daje, njemu je najteze...Druga stvar, pa sta ako hvali sad te Grobare...Sto ga ta NASA Zvezda nije zadrzala itd....Uzas bre...

p.s.Sto da ne tapse Estonija-Srbija jugu kad su ga Delije pljuvale celu utakmicu.
By LeDeNa_
Kako te bre nije sramota da ga vredjas toliko?

Cush nizi oblik zivota....lisen karaktera i dostojanstva...Sad bih ti napisala svasta ali plasim se banovanja :lol:

Druga stvar kad vec pljujes kako ga niko nije hteo itd, sta se onda primas toliko sto brani za Partizan...Pokazao je protiv Arsenala da je dobar golman, po meni...Za sada je bolji golman nego sto je bio...Boli te mozda sto sad brani dobro a?

Molim te da prekines da pljujes toliko jer se ponasas kao onaj BOLID u Djenovi sto se vesa kao majmun i pljuje Reprezentaciju...Ne Zvezdu, Partizan...Vec SRBIJU...ccc
By Dragonite
''

'AJMO-zapevajno
STALNO-zastave viorimo
HRABRO-svoje boje bodrimo
Slozno svi k'o jedan,zajedno Srbiju volimo!
HOCE DA NAS ZABRANE,SVI ZELE DA NAS NEMA
UDRUZENIM SNAGAMA SMO JACI OD SISTEMA!!
HOCE DA NAS ZATVORE,DA LISICE NAM STAVE
MI SMO NAVIJACI A NE UCENJENE GLAVE!!

Kada pune su tribine,adrenalin je u krvi,
pa za boje kluba gines,odmah zaleces se prvi
bilo 1 na 1 il ekipa na ekipu
dodaj flasu,stanglu,baklju ili ciglu!!

mi smo deca sa kaldrmr,koja ne vole zandare
ni politicke stavove,medjunarodne zabrane
a svi smo deo te armije,koja zajedno je jaca,
BODU SAMO PICKE to je kodeks navijaca!

ceo sistem korumpiran,do politickih krugova
10 godina za baklju kaze vrhovni sudija
a zbog lutke na tribini,metar dana cuza
TOL'KO MEDJUSOBNE KRVI A MI ZALIMO FRANCUZA!!??

mi smo deca dizelasa ali nismo kriminalci
braca,Srbi iste vrste ,verni Srbiji k'o majci
otadzbini,krstu i umrecemo casni
KOSOVO JE SRBIJA,DAL DOVOLJNO SMO JASNI!???

'AJMO-zapevajno
STALNO-zastave viorimo

Srpske tribine nisu mesta za pistolje,
vec za grupe navijaca sto svoje klubove bodre
ali ZANDARSKI PISTOLJI cesto napuste fotrole
pa ZAUSTAVIMO REPRESIJU JASNE SU PAROLE!!

a navijacka oruzija su:dlanovi,ne skakavci
zastave i grla,salovi i barjaci
a navijacka kultura:Freed Perry i Burberry
Reebok classic,Lonsdale,lako prepoznatljivi

adrenalin odmah skace,volja odma' jaca
kad u ritmu pesme cujes topot navijaca
kada vide masu strogo odabrane garde
i panduri se razilaze k'o dim posle bakljade!!

ovde Srpski navijaci nisu navikli na strance
srednjoskolci na tribinama otvaraju stomake
dodaj pivo,dodaj stanglu,brate dodaj baklje
CUVAJ MAJKU SRBIJU,OBRAZ I ORTAKE!!!

'AJMO-zapevajno
STALNO-zastave viorimo

Mi smo Srpski navijaci i evropa nas se plasi
pandur ne zna s;kim se kaci jer nas ne vidi od baklji
tako je to brate moj,uvek se zalecemo prvi
ne cutimo dok nas gaze,nismo picke,mi smo SRBI

ajmo dizi ruke,ajmo dizi sada zastave
represija traje al nase grupe ce da nastave
klub sto volim,grb sto bodrim,ne sme uzeti mi niko
ja mogu to da branim ili recima il ciglom

pa ti samo zini kad tribina nam zagrmi
boje kluba nosimo u srcima i krvi
mi smo navijaci vatreni,ti pazi se vatre
ili bolje pali il mi palicemo baklje

i sve to dok traje svako hoce da nas protera
za svoju zemlju Srbiju od nicega ne oklevam
neredi i stadioni,grafiti sto dodju glave
dobrodosao u ludilo-CEKAMO TE S'NASE STRANE!!

'AJMO-zapevajno
STALNO-zastave viorimo
By therealrocknrolla
[/quote]

Pokazao je protiv Arsenala da je dobar golman, po meni...Za sada je bolji golman nego sto je bio...Boli te mozda sto sad brani dobro a?

[/quote]
Je l' ti to mene zajebavas? Protiv Arsenala je primio 3 gola, protiv Vojvodine 2 i veceras protiv Smedereva jos 3. Na poslednje tri utakmice probusili su ga ukupno 8 puta. Krasan golman za reprezentaciju. Disljenkovic je bar za klasu bolji golman od njega ali Antic i kompanija nisu umeli da ga cene, pa je covek uzeo ukrajinsko drzavljanstvo da bi mogao nastaviti klupsku karijeru u Metalurgu, odnosno sad je u Metalistu.
By LeDeNa_
Pokazao je protiv Arsenala da je dobar golman, po meni...Za sada je bolji golman nego sto je bio...Boli te mozda sto sad brani dobro a?

[/quote]
Je l' ti to mene zajebavas? Protiv Arsenala je primio 3 gola, protiv Vojvodine 2 i veceras protiv Smedereva jos 3. Na poslednje tri utakmice probusili su ga ukupno 8 puta. Krasan golman za reprezentaciju. Disljenkovic je bar za klasu bolji golman od njega ali Antic i kompanija nisu umeli da ga cene, pa je covek uzeo ukrajinsko drzavljanstvo da bi mogao nastaviti klupsku karijeru u Metalurgu, odnosno sad je u Metalistu.

[/quote]

Protiv Arsenala je odbranio sve sto je mogao...A to sto je primio tri gola...znas kako...ima tu i igraca a ne stoji samo golman na terenu...

Ne cudi me veceras...Ti mislis da je njemu lako?...

Disljenkovic?...Ma da...

Ok, tvoje misljenje je drugacije....

Pozdrav.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!