Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Sud je presudio: Kosovo je sused Srbije. Treba li sada i Srbija da prizna nezavisnost Kosova?

1. DA
39
49%
2. NE
30
38%
3. Ne znam, ne interesuje me, to je sooo last decade...
11
14%
Korisnikov avatar
By Vel boy
ah, zaboravih replicirati na ovaj ostatak
Originally posted by ALBION

..... dotičnima koje navodiš je to rečeno davno, u vremenu kad je Medjunarodna zajednica intervenirala prilikom zatvaranja Hercegovačke banke i kad je Zajednicu Herceg-Bosnu pravno "demontirala". .......

je, je.... zato i sad ljeta gospodnjeg 2010-og i chitavih 15-16 + godina nakon zavrshetka ratova devedesetih "ugrozeno" hrvatsko ziteljstvo zapadne Hercegovine, zapadnog dijela doline Neretve te jugozapadne i dijelova zapadne Bosne i dalje i josh vishe glasuju (chast malobrojnijim izuzecima koji su glasovali bar za Radom za boljitak ili SDP) za, ne samo HDZ, vec i tzv. hrvatsku koaliciju hdz1990-hsp odnosno implicitno-eksplicitne ustashe.....
:odbij: albione.
Korisnikov avatar
By Mariška
Tahiri: Srbija ide ka priznavanju nezavisnosti Kosova

PRIŠTINA - Šefica delegacije Kosova za dijalog sa Beogradom Edita Tahiri ocenila je da je današnjim sporazumima dveju strana učinjen "prvi korak Srbije ka priznavanju nezavisnosti Kosova".

"Sve više postaje jasno da je integracija Srbije u EU uslovljena priznavanjem Kosova, i danas je napravljen prvi korak Srbije ka priznavanju nezavisnosti Kosova", rekla je Tahiri za Radio-televiziju Kosova nakon višečasovnih razgovora u Briselu.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/26358 ... sti-Kosova
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!