Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by IriSI ja sam se setila tog posta i isto pomislila... bas smo citani
![]()
neko je čitao naš forum![]()
Originally posted by Sekretar Upravnog odbora Srpskog sabora "Dveri" Bosko Obradovic
"zamolio pripadnike gej i lezbIjske populacije da sa svojim parnterima i kucnim ljubimcima ne dolaze na porodicnu setnju, "jer bi to bila cista provokacija".
napisano 27-8-2009 at 04:00 PMOriginally posted by IriSOriginally posted by Deletedivna prilika da se žena i ja prošetamo sa mačkom, kojoj ćemo za tu priliku da metnemo povodac.
Na "prijateljskim" nam stranicama, naisla sam na zanimljivu akciju.
Šetnja za porodicu.
Sa blagoslovom Mitropolita a na inicijativu Dveri srpskih i Pokreta za Život , 12-og septembra u 16h održaće se Porodična šetnja. Polazak ispred hrama sv. Save. Obavestite sve prijatelje i porodične ljude da sa svojom decom dođu u što većem broju kako bi pokazali želju za odbranom tradicionalnih porodičnih vrednosti.![]()
![]()
![]()
Originally posted by Sekretar Upravnog odbora Srpskog sabora "Dveri" Bosko ObradovicMogli bi oni da razmisle o tome da ovakvim propagiranjem samo i iskljucivo tradicionalnih porodica diskriminisu i (heteroseksualne) samohrane roditelje i njihovu decu, ne samo homoseksualce.
"zamolio pripadnike gej i lezbIjske populacije da sa svojim parnterima i kucnim ljubimcima ne dolaze na porodicnu setnju, "jer bi to bila cista provokacija".
koordinatorka Srpskog sabora Dveri Višnja Kostić
Originally posted by shutbaš vala. gej ključ, gej brava, gej žbunje, gej kapuljača, gej ninja-costume... i bog da te vidi!
a i vi pederi/lezbejke, samo tupite o toj nekoj tzv. diskriminaciji! imate GEJ PARKOVE, GEJ CHET, GEJ MRAK, sta biste vi jos?
Originally posted by lornaAha.
ми признајемо само брачну везу мушкарца и жене, а све остало сматрамо аномалијом..."
Originally posted by dedaHoces li da pojasnis kako se konkretno paradom ponosa ugrozava pravo na stav 'vecine'?
Зашто је већина та чија се права на став угрожавају?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!