Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li ćete učestvovati na paradi porodica?

Naravno, porodica je osnova društva i svaki pokušaj da se ta osnova reformiše je poguban po srpske vitalne interese!
5
14%
Naravno, gde god su Dule Savić, Olivera Katarina, Kosta Čavoški i Aleksandra Janković, tu sam i ja!
1
3%
Naravno, šta god organizuju Dveri Srpske to je siguran znak da je u korist srpskog društva i srpske države!
Nema glasova
0%
Na nebu Bog, u državi kralj, u porodici domaćin!
1
3%
Marširala, marširala kralja Petra garda, korak ide za korakom, a ja junak za barjakom!
1
3%
Ne, utučen sam jer je donet Zakon o informisanju pa ću se sa Ljiljanom Smajlović obući u crninu i ošišati a la princ Valijant! Naravno, neću postati Žena u crnom pošto su one antisrpske lezbejke!
6
16%
Ne, delim mišljenje gradonačelnika Beograda da svačija seksualna sklonost treba da se odvija između četiri zida!
5
14%
Ne mogu, spremam krpice za gej paradu!
7
19%
Kakve breskve i kakve penubre! Čitave porodice koje kupuju noću! Prolazi puni muževa! Žene u avokado plodovima, bebe u paradajzu! A ti, Garsija Lorka, šta li si ti radio dole među lubenicama?
11
30%
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by hlaefdige
cao mama! jeste, ja sam!
:rotflmao: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by IriS
:smeh:

neko je čitao naš forum :pucaodsmeha:
Originally posted by Sekretar Upravnog odbora Srpskog sabora "Dveri" Bosko Obradovic
"zamolio pripadnike gej i lezbIjske populacije da sa svojim parnterima i kucnim ljubimcima ne dolaze na porodicnu setnju, "jer bi to bila cista provokacija".

napisano 27-8-2009 at 04:00 PM
Originally posted by Delete
Na "prijateljskim" nam stranicama, naisla sam na zanimljivu akciju.

Šetnja za porodicu.

Sa blagoslovom Mitropolita a na inicijativu Dveri srpskih i Pokreta za Život , 12-og septembra u 16h održaće se Porodična šetnja. Polazak ispred hrama sv. Save. Obavestite sve prijatelje i porodične ljude da sa svojom decom dođu u što većem broju kako bi pokazali želju za odbranom tradicionalnih porodičnih vrednosti.
divna prilika da se žena i ja prošetamo sa mačkom, kojoj ćemo za tu priliku da metnemo povodac. :setnja: :maca:
:lol:
I ja sam se setila tog posta i isto pomislila... bas smo citani :sweet:
By J...
Originally posted by Sekretar Upravnog odbora Srpskog sabora "Dveri" Bosko Obradovic
"zamolio pripadnike gej i lezbIjske populacije da sa svojim parnterima i kucnim ljubimcima ne dolaze na porodicnu setnju, "jer bi to bila cista provokacija".
Mogli bi oni da razmisle o tome da ovakvim propagiranjem samo i iskljucivo tradicionalnih porodica diskriminisu i (heteroseksualne) samohrane roditelje i njihovu decu, ne samo homoseksualce. :pljuje:
By RuznaGlupaZla
Ma znas koliko je njih briga za diskriminaciju prema bilo kome
Korisnikov avatar
By Madonna
a i vi pederi/lezbejke, samo tupite o toj nekoj tzv. diskriminaciji! imate GEJ PARKOVE, GEJ CHET, GEJ MRAK, sta biste vi jos?
By RACABG
heterofobija heteromrzilackih terorista
By J...
Originally posted by RACABG
Hoce li se nekom od njih na toj paradi dogoditi nesto lose od nase "heterofobije"?
By RACABG
Originally posted by J...
Originally posted by RACABG
Hoce li se nekom od njih na toj paradi dogoditi nesto lose od nase "heterofobije"?
jos pitas ?????
Korisnikov avatar
By Vel boy
josh da je to obichna i poshtena porodichna shetnja kao odgovor na svakodnevne nemoralnosti unutar heteroseksualnog sveta, a ne kapriciozna antigejna ujdurma "kao odgovor na gej paradu" (tako su isprva bili naglasili) i sve ono shto je dule savic izasrao (a u vezi chega se josh chak nisu ni ogradili).... josh bi mozda i pilo vode ovo shto svejedno reche... ali, avaj.....
Korisnikov avatar
By lorna
„Није ово никакав одговор нити агитација на Геј параду. Наш став о том догађају је познат и ми признајемо само брачну везу мушкарца и жене, а све остало сматрамо аномалијом..."

koordinatorka Srpskog sabora Dveri Višnja Kostić

http://i27.tinypic.com/nmb2i9.jpg

modedit: uklonjen IMG tag, slika je prevelika.
Korisnikov avatar
By Vel boy
nakon shto su isprva bili naglasili da jeste "odgovor na gej paradu"....
dalje, ne znam ko je ovlastio organizatore ove tzv. parade porodica da izjavljuju shta je anomalija a shta nije.....?
By RACABG
„Није ово никакав одговор нити агитација на Геј параду. Наш став о том догађају је познат и ми признајемо само брачну везу мушкарца и жене, а све остало сматрамо аномалијом..."

rece zena sa anomalijom :lol:
By RuznaGlupaZla

Šta će pjevat tamo "Višnjičica rod rodila, Višnji, Višnjičica rod rodila..." ?
By RACABG
Vičnjičica rod rodila, Višnji, Višnjičica rod rodila od silikon sisa se jadna prelomila .
Korisnikov avatar
By lorna
Meni ona ima skroz gay look
By RACABG
Originally posted by lorna
Meni ona ima skroz gay look
ma nema sexa pa lupeta gluposti zbog nejebice
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by shut
a i vi pederi/lezbejke, samo tupite o toj nekoj tzv. diskriminaciji! imate GEJ PARKOVE, GEJ CHET, GEJ MRAK, sta biste vi jos?
baš vala. gej ključ, gej brava, gej žbunje, gej kapuljača, gej ninja-costume... i bog da te vidi!
Korisnikov avatar
By blenta
nego ocemo da idemo da ih bijemo?
:oklagija:
Korisnikov avatar
By IriS
naravno ^^

ja ću da napujdam mačku na Boška Obradovića, pošto ga, silom prilika, lično poznajem. :maska:
By RACABG
naravno ^^

ja ću da napujdam mačku na Boška Obradovića, pošto ga, silom prilika, lično poznajem. :maska:
bolje daj adresu pa da mu kacimo na kvaku uporebljene prezervative
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by lorna
ми признајемо само брачну везу мушкарца и жене, а све остало сматрамо аномалијом..."
Aha.

Znaci, ako dete ima jednog roditelja, to je anomalija i kao takvi nisu pozeljni na paradi roditelja...
Ispravni i normalni su samo oni koji zbirno imaju jedan penis, jednu vaginu i po mogustvo sto vise peniscica i vagincica.
By deda
Данас, на РТС-у, у 17.25 у емисији Шта радите, бре? :

Вишња Костић(координатор акције "Породична шетња") vs. Предраг Аздејковић

Зашто је већина та чија се права на став угрожавају?
Коме одговарају провокације?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by deda
Зашто је већина та чија се права на став угрожавају?
Hoces li da pojasnis kako se konkretno paradom ponosa ugrozava pravo na stav 'vecine'?
I ko je to Visnju stavio na mesto PRa bilo kakve vecine? I kako je to ona sigurna da zastupa stav vecine a ne manjine?
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ja baš i nisam svestan šta tačno kažu, tako da mi deddine male, fino upakovane pričice daju sasvim odgovarajuću količinu informacija
Korisnikov avatar
By Dina
U koje vreme je ta porodicna setnja? Ja bas sutra planirala da idem u grad, tek sad shvatih da je to taj datum :drama: A ne bih bas da ih susrecem...
Korisnikov avatar
By Dina
Sad sam videla na drugoj temi da se zavrsava koncertom u 18 h, tako da pretpostavljam da ce uvece moci da se seta slobodno ulicama a da mi ne ukazuju na svoju seksualnost ;)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!