Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Dušan MaljkovićShvatam pishchev post(ove) na ovu temu i poprilichno se mogu sloziti (k'o shto sam vec naznachio), medjutim ne mislim da se pod baukom al-kaida terorista (koji jesu stvarni) kaze: "bolje van NATO-a nego da nas al-kaida napadne". mislim, to je defetizam pred terorizmom, a i zabluda, a time se teroristi samo hrane (indirektno).
Recimo, koliko košta jedan teroristički akt Al Kaide u centru grada?
Originally posted by gneeeboTebi i ostalim 'istoricarima' - molim vas nemojte da pricate besmislice. Lepo sam rekla zasto sam te dve stvari poredila i zasto mi se moglo da ih poredim. I predlazem da se do kraja procitaju postovi pre nego sto pocne da se komentarise. Jer sam vec napisala na osnovu kojeg kriterijuma poredim. I jos bih zamolila da se ne zamenjuju teze kako i kad kome prdne na pamet a da se i dalje ocekuje normalna rasprava o temi (koje se vise niko ne seca). Drugo, a najvaznije, molim vas da ne iznosite sopstvena misljenja i interpretacije istorijskih fakata i prezentuje te ih kao naucne cinjenice. Na primer 'generalno je besmisleno porediti ekonomsku snagu feudalne i moderne drzave'. Jel? A kad to pojedinacno nije besmisleno? Ili ti mislis da kad tebi treba za argument mozes da poredis a kad nekom isto to treba - tad ne moze. Zatim, na primer, to da ne postoji kontinuitet izmedju ta dva - koja dva? Ne postoji kontinuitet izmedju Srbije u 15. veku i Srbije u 20. veku, jel? Svasta.Originally posted by smaugbesmisleno je porediti srbiju u 15. veku i SFRJ ne zato sto to ne ide na ruku SFRJ-nostalgicarima, vec zato sto, kao sto je Lepa Krepa vec rekla, ne postoji kontinuitet izmedju ta dva. ne samo zato sto je u medjuvremenu taj prostor
Znas zasto je besmisleno porediti Srbiju u 15.veku i Srbiju u SFRJ? Zbog toga sto su rezultati poredjenja katastrofalni po SFRJ. Eto zbog toga. Srbija bez juzbnih teritorija, Srbija kojom upravlja turski vazal je ekonomski jaca od slobodne, napredne Srbije u 20.veku.
bio pod turskom vlascu, vec zato sto je generalno besmisleno porediti ekonomsku snagu feudalne i moderne drzave, koje podrazumevaju radikalno razlicite oblike proizvodnje. u feudalizmu ne postoji ni robna proizvodnja, ni trziste, ni kapital, ni svi prateci elementi koji omogucavaju medjusobno poredjenje modernih drzava. na osnovu kojih kriterijuma ih ti poredis?
Originally posted by svejednoJos jednom: bravo!
...
Nista, sad cekamo Iran.
...
Originally posted by spliffOriginally posted by superflyyeah right
fuck brainwashed junkies!![]()
i'm the one who's been brainwashed
![]()
Originally posted by PopeyeJa sam za to da jedna dobra, poveća i podeblja kita uđe u Popaya, pa da od tada do večnosti zavlada mir Božji i ljubav među narodima... Pa makar to garantovao i NATO pakt, po Havelu direktan izvršitelj božanske volje na zemlji...
well, s obzirom da sam svojedobno bio za ulazak NATO-a u srbiju, mislim da je fer da budem i za ulazak srbije u NATO.![]()
Originally posted by Dušan Maljkovićzar si toliko usredsredjen na spanakozderacha (nickovskog) pa razmishljash da mu josh i zelje ispunjavash....Originally posted by PopeyeJa sam za to da jedna dobra, poveća i podeblja kita uđe u Popaya, pa da od tada do večnosti zavlada mir Božji i ljubav među narodima... Pa makar to garantovao i NATO pakt, po Havelu direktan izvršitelj božanske volje na zemlji...
well, s obzirom da sam svojedobno bio za ulazak NATO-a u srbiju, mislim da je fer da budem i za ulazak srbije u NATO.![]()
http://www.scribd.com/doc/9715103/NATO-Leva-Ruka-Boga
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807360#p2807360]zemun1998 napisao:[/url]Nisam za ulazak Srbije u NATO! Iz dva razloga, prvo zbog 1999. godine, kao drugo ima primera zemalja Zapadnog sveta koje nisu u NATOu. Finska, Švedska, Australija, Novi Zeland, Švajcarska, Austrija i sl.Also
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807552#p2807552]heksagon123 napisao:[/url]Moja stranka i ja smo za ......Zamisljam sebe kako ovo izgovaram i beskrajno mi se svidja scena!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!