Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa ustase su se okurazile i sebe ubedile da su nosioci ultimativne pravde, kao i da su jedini autenticni domoljubi. Svi nesto pricamo kako su mladi postali ekstremni desnicari, ali evo kada se pogleda ko je sve dosao na misu vidis samo ljude od 50+ godina. Ti koji su ziveli u SFRJ ili sami bili nosioci te ideologije sada su najosvešćenije ustaše, a mladi im sluze samo kao besna pseta.

To se tacno moze videti i po kometarima sa fb naloga. Omladina laje pa laje, ali ovi osedeli su najotrovniji. Koji su to samo ideoloski promaseni zivoti...
Korisnikov avatar
By 2kune
volio bih da ta ustaška praksa napokon saživi kako treba... jedva čekam da postanem talijanski državljanin... :zeva:
Korisnikov avatar
By 2kune
kao što se govorilo 90te u sitne sate: vežite se, polećemo...
Korisnikov avatar
By antibiotic
U Srbiji su vec pravljene liste "nepozeljnih (u kulturi)", samo sto je to pravio neki nebitan lik, a ne ministar u vladi.
Kada budem sledeci put dolazio u Zagreb moracu da pricam na engleskom i kazem da sam iz Austrije, jer ne mogu da strepim ko ce kako da reaguje na moju ekavicu.
ministar kulture republike hrvatske napisao je:

Hasanbegović: Ustaše su heroji, mučenici i šehidi
Tisuće mrtvih, ranjenih i osakaćenih, srušeni gradovi, mostovi i bogomolje, mržnja i užas, te svekoliki poremećaj stoljećima izgradjivanog i bogomdanog katoličko-muslimanskog prožimanja i snošljivosti, današnja je slika naše sirotice i krasotice Bosne ponosne i kršne Hercegovine, živih svjedoka pokušaja diobe nečega što se podieliti ne može.
Ta i takova apokaliptičan stvarnost konačni je rezultat diabolične politike onoga i onih koji u svome bezkrajnome cinizmu rekoše da su baštinici i Starčevićeve političke, narodne i državno-pravne misli, onih koji u svojoj paklenoj nakani nisu prezali ni od zlorabljenja časnih simbola i imena ustaških heroja čije se mučeničke i šehidske kosti sada prevrću u zemlji od jada i stida što im nanesoše, pedeset godina kasnije, njihovi tobožnji sljedbenici.
Upravo zbog tih istinskih heroja, mučenika i šehida, koji svoje živote položiše na oltar domovine od Bleiburških poljana pa do Foče i Fazlagića kule, dužnost je svih nas, njihovih štovatelja i sljedbenika, autentičnih hrvatski nacionalista i starčevićanaca poniženih, prevarenih i poraženih muslimana i katolika, skinuti krinke sa lica današnjih slavosrbskih opsjenara, licemjera i moralnih nakaza i pokazati put k izlazu, iz ovog mračnog tunela, prema pomirbi, slozi i vjerskoj toleranciji, a istinski slobodnoj i ujedinjenoj Domovini od Mure , Drave i Drine, pa do Jadranskog mora. (…)

http://www.portalnovosti.com/hasanbegov ... -i-sehidi/" target="_blank
Korisnikov avatar
By antibiotic
ali sa kakvom samo strascu taj covek govori...
verujem da mu nije bilo lako da kao musliman bude student povjesti 90ih u zagrebu...mora covek dozivotno da se dokazuje da je veci katolik od pape (konkretno veci ustasa od pavelica).
kanda da ima istine u onome kada kazu da su 'od turaka jos gore poturice'.
"zlatko"
Nisam siguran kome odgovaram. Premator sam za ove kompjuterske zajebancije.
Ukratko, ovako je kako ja mislim: crkvama je danas teško naći branitelja. Ne mislim na pravoslavnu ili katoličku crkvu, mislim na religiju uopšte. Ovih je dana prilično lako i izvodivo napadati svačije verovanje. Ja sam, evo vam braćo i sestro, prvi među vama ateista, sa dugovečnim i poročnim stažom. A opet...
Drugo, evo još jednog okupljališta da se Rade i Jure, Vlajko i Ante, Ljuba i Ljubo preganjaju čiji je duži. Kao da čitava stvar izmiče naučnoj istini.
Evo je: moj je duži od sviju vaših!
Dobro, sad kad smo to raščistili, što bi reko Muja: đe ba zapelo?
Najzad, vidim da se neko bavio "tisućom" kao rusizom, onaj opet drugi kao hrvatštinom, i slično.
Evo, verujte mi na reč: ja, Srbin i višestruki Šumadinac, dobar vam stojim da je "tisuća" izvrsna svetosavka reč, utoliko što je koristi Sv. Sava u svojoj Krmčiji.
Hiljada je grčka reč.
Tisuća slovenska.
Obe koristi ko ume.
Takav je slučaj i sa -metima u rukometu i nogometu. -metati na staroslovenskom znači "bacati". Rukomet je kad se baca rukom. Nogomet ... znate već.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 48
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!