Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721534#p2721534]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721338#p2721338]antibiotic napisao:[/url]... Sto me je potsetilo na hitlerovu nameru da nakon istrebljenja jevreja otvori muzej o istoriji jevreja u Nemackoj...
hm, nešto nisam svestan da je hitler imao i toliku nameru......
to sam procitao i cuo na vise mesta, googlaj, ja licno mogu poverovati, jer se poklapa.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721580#p2721580]2kune napisao:[/url]well... ako nije u Hrvatskoj ondak je sigurno u Večernjem listu, glasilu austrijskih klerofašista...

Slika
U Austriji i Nemackoj sam vidjao puno knjiga o nacistima (vremenu, dogadjajima, licnostima, da i o Hitleru), priznajem da nisam mnogo od toga citao, ali nazi njuske i svastike po izlozima knjizara svakako ostavljaju utisak.
Ovaj "trend" je poceo od obelezavanja godisnjece pocetka, pa onda kraja, drugog svetskog rata, samo sto mi je u svim tim diskusijama (ink. dokumentarce, Tv emsiije itd.) falila jasna kriticka pozicija prema nacistima, a ne nesto sto se samo po sebi podrazumeva, jer se ocito ne podrazumeva za svakog. Novi uvidi u istoriju i interpretacije razvijaju nove fascinacije i relativizacije u kojima milioni pobijenih nisu vise u centru te sveopste ljudkse tragedije. Iz toga proizilazi da ti nacisti, i te ustase "mozda nisu bili toliki bad boys kao sto su nam govorili".
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721004#p2721004]Srklet napisao:[/url]
bez ikakve ironije ili podjebavanja savjetujem svima s foruma koji su iz srbije da dvaput razmisle nego li se zapute u hrvatsku na ljetovanje or something. drustvena situacija se toliko pogorsala a nacionalizam toliko podivljao da se mrznja prema srbima i opcenita ksenofobija s interneta prelila na ulice. reakcije vlasti je mlaka ili nepostojeća.
ako razmisljate doci u hrvatsku na more, bolje da ipak odete u grcku. njima ipak vise treba taj novac plus vas nitko nece na ulici premlatiti ili izvrijedjati jer ste iz srbije.
Zapravo, očito da ni Hrvatska nije gadljiva na novce srpskih turista. Naime, zabranila je Srbima ulazak u Hrvatsku tek sada, kada je ovogodišnja turistička sezona praktično završena.
Korisnikov avatar
By 2kune
ovo sada trenutno nije ni ustaška ni četnička praksa već obična predizborna kampanja... uzmite kokice i uživajte, brzo će proći... jedino bi trebalo dodati neki amadman u povelju o ljudskim pravima koji se tiče izbjeglica koje banu u stranu državu tokom predizborne kampanje... :giggle:
Korisnikov avatar
By 2kune
poznato je za balkan da je odvratan... to mu je identitet... :mazi:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726693#p2726693]Srklet napisao:[/url]hrvatska NIJE zabranila ulazak srbima u hrvatsku.

to su dezinformacije srbijanskih tabloida.
Srbijanski tabloidi nastavljaju sa dezinformacijama:

Izbacili me jer sam Srpkinja!
Ispovest putnice sa autobuske linije Beograd-Karlovac:
Na granicu smo stigli u 00.50. Hrvatski policajci su me izdvojili i vratili sa granice zato što sam imala srpski pasoš, kaže Dejanka Živanović iz Beograda
http://www.blic.rs/naslovna-stampano-iz ... 25-09-2015" target="_blank

S druge strane, na pressici Zorana Milanovića na koju si nas juče uputio hrvatski premijer ni jednom reči nije demantirao ovakve i slične, kako ih ti nazivaš, DEZinformacije.

Inače, podsećanja i poredbe radi, ustaška praksa iz travnja 1941. godine ogledala se u bezazlenoj objavi viteza Slavka (ili možda Eugena, zaboravih, oprosti) Kvaternika koja je počinjala rečima: "Židovima, Ciganima, psima i Srbima zabranjuje se ulazak u otmene hrvatske domove."
Šta je usledilo samo koji mesec nakon te bezazlene objave dobro je poznato:
https://www.youtube.com/watch?v=s2GQzyLa5Ro&t=23m47s" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726693#p2726693]Srklet napisao:[/url]hrvatska NIJE zabranila ulazak srbima u hrvatsku.

to su dezinformacije srbijanskih tabloida.
Jeste... samo sto je lepo upakovano...

Jer niko pesice ne ide za Zagreb. Cak niko ni do Vukovara nece i z Palanke otici pesice ili pak Osijeka... Ne mlati gluposti. Mozda biciklom. Broj osoba sa srpskim pasosem koji se voze Cro, slovenackim ili pak nekim drugim tablama je na jednocifrenom procentu.

Po uvodjenju kontramere odvracali su ljude prvih nekoliko sati, da bi ili sami porazmislili ili im neko rekao da je to ipak NDH vol.2 pa kao...

Ali dobro... ovo sve treba posmatrati u svetlu nadolazecih izbora. Trenutna Vlada Hrvatske je razlog povampirenja HDZa (ista situacija kao sa DS pre tri godine), sprema vam se jos fasisoidniji gmaz da sedne u Milanovicevu fotelju, tako da ovo rvanje sa Srbijom mozemo shvatiti kao ono malo blata koje prska sa strane u toku meca, pa eto idealno Srbija najbliza tu pa palo na nju. Siljiti kurac obojici je lako na Vucicu, sto Ciprasu nije postavio sva ona pitanja sa presica koje je drzao.

Ulicarski recnik ne treba komentarisati... spram onoga i Vulin ispada gospodin. :lol:
[Mariška napisao: Zapravo, očito da ni Hrvatska nije gadljiva na novce srpskih turista. Naime, zabranila je Srbima ulazak u Hrvatsku tek sada, kada je ovogodišnja turistička sezona praktično završena.
Turtuh to be told, istina je da je situacija sa migrantima esklairala nakon završetka sezone, tako da to i nema nekakve velike veze jedno sa drugim.
Ali da, cijela je ova situacija potpuno gadljiva, mi se prepucavamo preko ljudi koji bježe od rata.
Mislim, nije da i nama samima nije bilo tako prije dvadesetak i više godina ali ponašamo se kao da nismo baš ništa naučili iz vlastitih iskustava.
opet napad srbila. :qqlele:

dakle, to što je hrvatska na određeno vrijeme kao protumjeru (u odnosu na što? :trep: ) blokirala ulaz vozilima sa srpskim registracijama ulaz u hrvatsku je - NDH?! :lol: da, krenuo je masovni pokolj srba na bajakovu, dok se ostale prekrštava! :lol:
By Sixto
Pa dobro... iscrtaju se kojekakve stvari po radnjama, stave oznake na ruku, tek kasnije iz vagona odvoje se zene i deca na jednu, muskarci na drugu stranu... zna se vec kako to ide... been there, done that...

Razlika je sto je ovaj album ipak malo bolje produciran. Jelte.
pored toliko konkretnih i posve realnih primjera ustašluka u hrvatskoj, od kojih sam neke baš ja linkao i komentirao u ovom topicu, tvrditi da je ovo oko granice NDH-style je presmiješno. ali ukazuje na nacionalizam onih koji u tome vide NDH, jer se hrvatskoj imputira da je sve što učini ustaško.
By Sixto
Tebi, koji nemas problem sa skidanja ljudi sa autobusa zbog odredjene vrste pasosa onda nema se tu sta reci...

Konkretna mera je posle prepakovana ne u formu pasosa, vec u formu registarske tablice, sto ti dodje na isto. Da, to je ustasluk (fasizam, ili nazovi kako hoces), hteo ti to procesuirati u svom nadmenom mozgu ili ne.
može neki dokaz za tvrdnju da je hrvatska donijela zabranu ulaska državljanima srbije?

btw, recimo da je to ustaška mjera. što je pak prethodilo njenom uvođenju? zbog čega je uvedena?
ili je ovo opet u stilu 'NATO nas bombardira, ali ne znam zašto'... :doh:
By Sixto
Pa u tom blatu "trazenja dokaza" za stvari koje se precutno rade se s tobom rvati necu... kaljuga je ipak tvoj teren s obzirom da ti samo treba dobar osnov za koji ces se uvatiti da opravdas meru koja je uvedena.

Ok kul... Onda smo tamo upravo gde trebamo biti na ovim pozicijama sa dve razlicite strane zatvorene granice. Kanda je ovo prirodno stanje stvari...
By Sixto
Ne, ti samo vesto manipulises interpretacijama... i to je sve.
By Sixto
Da, misljenje je kao dupe... imamo ga svi...
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 48
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!