Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Na izborima ću glasati za...

1. Aleksandra Vučića tj. SNS
8
18%
2. nekog drugog
36
82%
Korisnikov avatar
By antibiotic
opa pa ovo je nesto novo
on je puko odavno, njemu se sve vrti oko njega i samo njega kao oko razmazenog deteta, opsednut je licnom borbom protiv demokrata, njegov mandat je jedna vendeta protiv ljudi i duhova..
ne znam zasto je dojcinovic toliko insistirao na prici o imovini njegovoj i njegove porodice, nije mi jasna strategija.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
vucic je ubedljivo najvece zlo koje je srbija ikada imala
Ubedljivo zlo? On je jedini covek koha ne mogu da gledam ni da slusam,nikada nisam osecao tolkik prezir i gunsanje prema ljudskom bicu kao prema njemu a hocu da razumem svakoga...
Ali dobro sve ce to proci jel da?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ja ću da gladam za ove koji su se slizali sa Nemačkom, NATO paktom i rade sve što im oni kažu i koji će da prodaju Kosovo...
Korisnikov avatar
By Burak
Sudeći prema ovoj temi forumska lgbt bulumenta osjeća ogromnu mržnju i prezir prema Vučiću Da mogu izgrebale bi ga vještačkim noktima i gađale pudrijerom. A upravo je Vučićeva vlast uradila najviše za slobodu okupljanja gay populacije. Barem tako reče Karleuša nedavno kod Marića. :opacupa:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ovi izbori su mi ostali upecatljivi po tome kako je izronilo svo blato tzv. "demokratske opozicije" u slucaju pokreta 'dosta je bilo'. Kampanja protiv Radulovica je prljavija nego protiv Vucica, bez obzira sto je DJB deklarativno demokratski pokret, a nisu cak ni parlamentarna stranka, vec manja neparlamentarna, pod pritiskom jake cenzure.

Razumem strah od pretapanja glasova, da je to mozda lose u borbi protiv Vucica, ali ta doza neiskrenosti i nedemokraticnosti, te ne marenje ni za istoriju, ni za buducnost, od strane 'opozicije' je zastrasujuce! Sve ih vise pakujem u istu kutiju sa svima ostalima koji su (nus)proizvod devedesetih.
By Sixto
Ceda koji apeluje na skromnost politicara... pa za upisati se! :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753074#p2753074]Anhedonie napisao:[/url]vucic je ubedljivo najvece zlo koje je srbija ikada imala
nažalost, nije ni približno. ^^

mogu detaljno argumentirati zašto su mnogo veće zlo bili apis, milan nedić, dimitrije ljotić, slobodan milošević, dobrica ćosić, vojislav koštunica i još mnogi drugi.

za vrijeme vučićeve vlasti srbija nije izvršila nikakav genocid ili napala neku drugu državu, nije vođena politika koja bi rezultirala masovnim gubitkom ljudskih života, nije spaljena ni jedna džamija u beogradu, nisu hladnjačama transportirani leševi iz masovnih grobnica itd.

vučić je grozan, ali doista nije najveće zlo koje je srbija ikad imala. history has shown that serbia can do a lot worse than him. :dj:
(jebote popaje,ko tebi radi lekturu kad pišeš za portal?)

ovo nisu izbori,ovo je najobičnija glupost ižalost,pošto zaista nemaš (skoro doslovce) nikog normalnog i normalno školovanog čoveka u vladi...opozicija ne postoji...

da se neko tako ubije kao demokrate...da su tonplanirali ,ne bi tako dobro izveli...

dodato-jel sa spiska draža namerno izostavljen...?
Korisnikov avatar
By notafraid
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753228#p2753228]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753074#p2753074]Anhedonie napisao:[/url]vucic je ubedljivo najvece zlo koje je srbija ikada imala
nažalost, nije ni približno. ^^

mogu detaljno argumentirati zašto su mnogo veće zlo bili apis, milan nedić, dimitrije ljotić, slobodan milošević, dobrica ćosić, vojislav koštunica i još mnogi drugi.

za vrijeme vučićeve vlasti srbija nije izvršila nikakav genocid ili napala neku drugu državu, nije vođena politika koja bi rezultirala masovnim gubitkom ljudskih života, nije spaljena ni jedna džamija u beogradu, nisu hladnjačama transportirani leševi iz masovnih grobnica itd.

vučić je grozan, ali doista nije najveće zlo koje je srbija ikad imala. history has shown that serbia can do a lot worse than him. :dj:
ti ljudi i situacije koje si nabrojao su bili usmereni protiv neprijateljskih naroda
hoću reći - koga boli kurac za to :tumble:

vučić mrzi nas mrzi srbiju
jednu polovinu jer zna koliki je dunster a drugu polovinu jer to još nije shvatila (ali hoće evenšuli)
http://www.portalnovosti.com/dejan-anas ... ni-zloinci" target="_blank

Prvi put otkako je sa vlasti maknut Slobodan Milošević u izbornoj kampanji imamo osuđivane ratne zločince kao kandidate, kao šta je Nikola Šainović. Ili se, u slučaju Lazarevića, osuđivani ratni zločinac koristi u smislu promocije neke stranke. I to je poražavajuće. Ovde se ne radi više o tome da Srbija ne želi da se suoči sa ratnim zločinima, da ih gura pod tepih, naprotiv. Ovde se ide korak dalje i otvoreno promoviše ratne zločine. Fascinirao me tekst u jednoj crnoj hronici da je nekakav prevarant uhapšen u nekom selu u Srbiji zato šta se predstavljao kao optuženi ratni zločinac koji je klao po Bosni i Hrvatskoj, pa ga Hag juri. Navodno je tražio od sela da mu pruži utočište i skupljao pare da dobije lažne papire i pobegne – ovi su mu poverovali, hranili ga i davali mu pare sve dok se nekom priča o tome koliko je muslimana i ustaša pobio nije učinila sumnjivom, pa su je proverili. Ispostavilo se da nije počinio nikakav ratni zločin, pa su ga prijavili policiji koja ga je uhapsila… Ako to može lažni ratni zločinac, oni sa svim urednim potvrdama iz Tribunala mogu da računaju i na više. Marketinški stručnjaci izbornih kampanja su to uočili i zato imamo Lazarevića i Šainovića u njima.

:srba:
Beogradski sindikat koji us pomoc p[olitike i jadne situacije u ansoj zemlji pravi pesme i repuje,na osnovu logike kao bunt protiv vlasti prodaje svoje albume "Jao vidi sto su cool to brate tako reci im pu mamu im!!! Idem sad da kupim cd i da pokazem na fejsbuku kakav sam srbenda jer slusam BS"
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ovo je jedna pametna devojka napisala na FB:

Nemojte molim vas da šerujete Beogradski sindikat. Sve mi pred očima kako vam rastu magareće uši. Furaju se da su marginalizovani u postojećem sistemu, kad ono jedan advokat (koji zastupa ruskog obrazovca) sa kolumnom u glavnim dnevnim novinama establišmenta (Politika), drugi producent rialiti šoua poznat i po tome što mu žena (voditeljka s Pinka) radila u Ministarstvu energetike, treći član političke organizacije Treća Srbija koja je vedrila i oblačila kulturom u Vojvodini dok Fajgelju nije popucao razum do krajnjih granica. Buntovnici, nema šta. Mislim, možete umesto ovog videa da šerujete i neki spot Dveri jer su i oni nesretni što "tolerišeš Hrvate, Borku, gej parade".
Ma tebra skupi ti muda u kesu pa seri protiv politicara kao oni....epem podsecaju na rage against,a iskreno ne dodiruje me da li su protiv lgbt ili jesu,fora stp koriste recepturu za peodavanje albuma koje ce kupovati masa ljudi jer je to cool
Korisnikov avatar
By ManToy
Beogradski Sindikat je umesan sa onim sektasima Dveri. Dveri mrzi LGBT. Pliz ne serujte to govno.
Dosta je bilo! :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753351#p2753351]Zvonki napisao:[/url]Ma tebra skupi ti muda u kesu pa seri protiv politicara kao oni....
:smug: bez ikakvog pretjerivanja, srao sam protiv politicara mnogo vise nego BS. ^^

što se njih tiče, naravno da su bla. oni su supstrat srpske urbane srednje niže klase, odličan izraz njezina nacionalizma i činjenice da zaslužuje vlastitu propast.
Drugi put cu napisati da je to bio saljiv komentar u vezi bs...sta god situafija je usrana tacnije plivamo u govnima...ja sam sebe zapitao "Za sta ja glasam?" Za manje zlo?...i ja pripadam toj srednjoj nizoj klasi znaci po tebi ja zasluzujem propast?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!