@popeye, to ti raspravi s njom, dv(ij)e krajnosti.
a ja cu se uv(ij)ek javljati za r(ij)echi politichke i faktichke korektnosti, koliko god da sam dosadan or whatever vashim krajnostima.
@kartografija, ma, nisi od juche. diskreditivao/la si ti sebe sam/a poodavno.
shto se tiche kad mi je recheno s tvoje strane da "sam poltron i ulizica koji zeli da se svidi vecini na forumu ili barem da se uvuce u neku ekipu iako sam ovde uglavnom predmet sprdnje"

ti dobro znash shta sam ti ja sve odgovorio na to. a ako se pravish da ne znash, da ti osvezim memoriju, nemam ja problema da ti osvezim memoriju:
recimo da je sve tako (a uopshte nije da se zelim bilo kome nuzno da svidim niti uvuchem bilo kome!!!, bar to je o meni jasno da NE patim da se svidim ikom) - shta trebe briga da li i ko se meni smeje i samnom shprda? trebam li, ma, moram li to patiti zbog tog, sve i da je sve tako? evo sad cu.
otkud tolika drskost i negativna smelost kod tebe, kartografijo??
na njihovoj, bilo kojoj i chijoj dushi i savesti je to ismejavanje i ruganje mene, ja se time necu da opterecujem niti uopshte pridajem ikakve vaznosti tome, taman posla iliti prostije recheno- jebe mi se! stoga, SHTA SAD? da patim i crvenim se i bojim se i ovna i govna....or????
Ali, zashto to ti meni pominjesh PRVI/A i to na nachin da OFENZIVNO SUGERISHESH kako "mi se vecina foruma smeje a ponajvishe oni kojim se, ni vishe ni manje nego, konstantno uvlachim u dupe"? shta to znachi, kartografijo? kakav poltron, kakva forumska rulja? shta to znachi? kome se to ja konstantno uvlachim u dupe, molim te??????
je li ti to zelish meni nabiti neki kompleks da moram patiti or what "jer mi se vecina foruma smeje"?
mani se corava posla, davno sam ja te intimidatorske shkole zavrshio i odjebao i razjebao, moja kartografijo.
ali te pitam, zashto odmah kartografijo prelazish na lichni nivo ofenzivnog obrachunavanja? jer, koji je drugi cilj onim shto reche do da me intimidirash i ponizish? a, to je osobina zlih i bezobraznih ljudi, tek sada ti to kazem.
ja sam DAVNO vec bio rekao da su kojekakvi maliciozno nastrojeni, trolovski, flejmashki.....forumashi meni najMANJE bitna "publika". rekao sam josh davno da je meni puno bitnije da ko god (recimo, dobronamerni prolaznici namernici koji nisu chak ni registrovani forumashi, samo primer) hoce da prochita neshto shto je istinito i iz sopstvenog mi iskustva, da vide i prochitaju to. mogu neshto da nauche, saznaju, proshire i obogate vidike i spoznaje. KO GOD HOCE.
Nece meni NIKO ogranichavati moju forumsku aktivnost dok god ne krshim Pravilnik a ne krshim! Zapamti to ti, bilo ko, svako, get it!
najmanje mi je bitno da li ce kojekakav forumash/ica, moderator/ica (zovi Stripija upomoc opet, kartografijo

) ili bilo ko ko je a priori maliciozno nastrojen me voleti ili mrzeti, ismejavati ili zaliti. to je toliko nevazno da samo odgovaram u samoodbrani, kao SADA, BASH SADA EVO OVAKO, kada me neki intimidator koji je vec preshao/la na uvrede na LICHNOJ OSNOVI poput tebe kartografijo sada povuche za jezik! I uvek cu odgovarati na napade samoodbranom, niko nece gaziti besplatno preko mog ljudskog dostojanstva!
a, svako je slobodan da mi se smeje, ruga, zali, pljuje, ako hoce tako .... ALI, SVE DOK TO NE RADE MENI U LICE TJ. NA FORUMU U POSTOVIMA, SVE DOK JA TO NE VIDIM!!!
dakle, da skratim a i ponovim- shta tebe boli briga ko, kada, kako, zashto..... ce se meni neko bilo ko ismejavati, rugati, shprdati, vredjati (you're doing the job yourself first, kartografijo)???? i zar je pristojno ovo shto ti radish kartografijo?
eto, to je ta retorika i pristup koji te odaje, kartografijo. zalosno i tuzno.
-dalje,
Ne! Nisam ja tebe prvi uopshte na lichni nivo preshao da vredjam (za razliku od tebe meni) vec sam ti rekao josh pre dva dana da pishesh pogdegde rkaradzicevske teze, dakle, ideoloshka kritika koju ti mozesh opovrgnuti ili potvrditi (a bojim se da si vishe uradio/la ovo drugo, nazalost). To je SVE! ni manje ni vishe ni vishe ni manje.
a ti jako dobro znash shta si uradio/la na samom pochedtku tvoje forumske karijere. poslao/la si mi U2U chim si se registrovao/la na forum, dok josh nisam ni znao who the f..k are you, to begin with? a za koji sam mislio, iako je imao takodje intimidatorski ton, da je prijateljski, kad ono, bash se vidi narav toga. sada si me povukao/la za jezik, pa nek' se i to zna, kartografijo.
dalje, mozesh ti izmishljati i lagati kartografijo kolikogod hocesh ali tachno se svakom mojom rechju, rechenicom vidi sve shta ti jesam rekao a shta nisam.
i, tachno se vidi ko i kada je prvi eksplicite preshao na intimidiranja i uvrede po lichnoj osnovi a to je- ti i to kad si pocheo/la mi spochitavati "kako mi se smeju i kako se uvlachim u dupe" (shto je ne samo off i van teme vec sugestivno intimidatorsko kao posramljivanje mene i laganje o meni, pa da kao zacutim, pochnem patiti shto mi se eto smeju, rugaju- a prvi ti kartografijo bash to meni radish sada i ovde).
mani se kartografijo corava posla, davno sam ja te shkole shkolovao.