Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
blento,znam sva slova,mame mi mile... :srbin:

pročitao sam da je preuzet-a ti misliš da je to autoru pravo ime i prezime...?
Korisnikov avatar
By blenta
znam da nije
nego sam ga igrom slucaja citao par puta vezano za istoka pavlovica najskorije

evo linka
http://amitzdulniker.com/2011/11/07/inf ... -twitteru/" target="_blank
gde se u komentarima oglasava i IT ministarka

nego htedoh reci nije to nikakav novinski text
no naklapanje jednog pojedinca na blogu
lol... :lol:

pres je lažov,kurir nije,pa zatim Moja poruka njima je da se zapitaju, koga, zašto i šta, tako ofanzivno brane na svojim blogovima, fejs i tvit nalozima.

(da je za mrvu nepismeniji,mislo bih da je loni...)
Korisnikov avatar
By Stripi
Ko god rekne jednu protiv Tadića.
ali evo nečeg vrednog pažnje,pošto njena reč ipak ima neku težinu...

Slika

Medijski napad na Biljanu Srbljanović besramni je primer kako se država igra sa životima nelojalnih građana, iz koga izbija provincija i ludilo, kaže za Telegraf.rs Borka Pavićević, dramaturg i direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju.
Srbljanovićeva se, dodaje, još i dobro drži s obzirom na užase kojima je izložena.

- Kod nas je dozvoljeno da budeš državni peder, lezbejka, Jevrejin ili Mađar. To znači da, ukoliko si biran na neku funkciju, a svoj posao radiš u tišini i lojalan vlasti, dozvoljeno je da javno pušiš džoint, tucaš se s kim hoćeš i nosiš šta želiš.
Ali, ako se neko ističe individualnom kritikom, vlast će ti ovakvim tekstovima poručiti: “Pazi šta radiš, nemoj da laješ”, dodaje Pavićević.

nastavak na http://www.telegraf.rs/vesti/politika/8 ... cno-sranje" target="_blank

e,sad malo je zasrala uvod,valjda je bila na spidu... :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359030#p2359030]blenta napisao:[/url]menij je najbolji komentar kako je to antidjondjicevski :awesome:
Upravo je ona sama poslednjih 10 godina postavila stvari tako da ovo sto se sada desilo - ima veze s tim. O tome se radi.

Taj bonsek i pribor za OTO što sada pametnica pominje - šta misli odakle se finansiraju skrivanja kriminalaca, bekstva iz zatvora, potkupljivanje sudija i čuvara? Da nije iz PIO fonda možda?!

A sve oko toga (i Borka gore) - to je da ti se glava zavrti od orkanskog intenziteta spinovanja sa obe strane - i pokvarene vlasti koja viče "ETO!" i tzv. druge Srbije koja koja odgovara "PA ŠTA!"

I neću više da pričam o tome.
Korisnikov avatar
By blenta
Marse to je bio komentar istoka na tog blogera koji ga proziva
Ne znam dal mislimo na iste ljude/stvar
Ja mislim da je Biljana žrtva naopakog sistema vrednosti. Ipak se Biljana kao ličnost formirala tokom devedesetih, a dobro je poznato kakav je sistem vrednosti tada vladao. I mada se Biljana trudila da pobegne od naopakog sistema vrednosti svoje mladosti, iz nje je na kraju ipak progovorio onaj duh devedesetih, duh turbo-kulture, duh dizelašica i dizelaša, diskurs "dvesta na sat" i "rodiću ti decu belu kao sneg"... Zbog toga, nije u redu da osuđujemo Biljanino ponašanje. Mi Biljani i svim njenim vršnjacima -- tim žrtvama turbo-Srbije devedesetih -- treba da pomognemo! Biljana, mi smo uz tebe!
Korisnikov avatar
By deran
dušane,ja ne poznam tvoj stil pisanja da znam kada si ironičan a kada ne...
Korisnikov avatar
By deran
dakle,ironija-pa kažem da ne prepoznajem... :srbin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!