Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Hans
Postavite sebi jedno prosto pitanje: Da li bih ja to mogao? Ako biste mogli, onda nemojte ni otvarati ovu temu a ako ne biste, osudite idiotsko ponašanje dotične koju su verovatno vezivali za radijator kad je bila mala pa pati od nedostatka pažnje...do đavola!:tepih:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by walt333

Ne opravdavam ja babu nikako.. Samo ne vidim razlika u njenom zrtvovanju kucica za dobrobit njene porodice ili zrtvovanja neke zivuljke u Hinduizmu I religiji Vudua, Santeriji… da bi se umilostivilo bozanstvo. Ta zena je naucena da se tako radi, e sad zasto ljudi malo sirih pogleda nisu joj objasnili da je to nehumano? Ili nema takvih osoba u njenoj okolini ili njih zabole kurac!
Nije poenta u babinom žrtvovanju kučića za dobrobit (?) porodice, nego u monstrumima koji su od ubistva napravili performens i uslikali za potomstvo (i za kačenje na tubu).
Jer priznaćeš, psići su mogli da se podave na manje spektakularan način, efekat (po babu i porodicu) bi bio isti.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Mnogo mi je strasnija prica koja se skoro desila u mom komsiluku.
Devojka je metalnom sipkom izmlatila psa, jer joj je ovaj oborio kafu, a sve se desilo u dvoristu zgrade pred nesrecnim vlasnikom i jos nekoliko svedoka.
Ona je btw vlasnica OBDANISTA. :shok2:
Samo cekam da saznam detalje pa da joj objavim ime i prezime, pizda joj materina!
Korisnikov avatar
By Tungi
^

To je skoro bilo?Pre nekoliko meseci.Citao u blicu.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Hans_87

Postavite sebi jedno prosto pitanje: Da li bih ja to mogao? Ako biste mogli, onda nemojte ni otvarati ovu temu a ako ne biste, osudite idiotsko ponašanje dotične koju su verovatno vezivali za radijator kad je bila mala pa pati od nedostatka pažnje...do đavola! :tepih:
naravno da bih to mogao uciniti (nije nesto jako komplicirano baciti psiće u rijeku, cini mi se), ali to ne znaci da bih to ucinio i da cu uciniti.
hm, ljudi rade sve sto mogu odnosno samo ono sto mogu? ah, zasto sve nije crno-bijelo... :drama:
Korisnikov avatar
By 2kune
trebala je to učiniti u ime svog naroda pa bi sve bilo u redu... :eureka:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Tungi

^

To je skoro bilo?Pre nekoliko meseci.Citao u blicu.
Da, bilo je o tome u novinama, samo je proslo nezapazeno. Ne znam, mozda ja pravim preveliku frku oko toga ko cuva decu.
Korisnikov avatar
By Srklet
ovo je tako jebeno poremecena prica :barf:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bugo ... 10338.aspx

Redatelj filma "Transformeri", Michael Bay, pridružio se onima koji žele pronaći djevojku iz Bugojna. Bay je ponudio 50 tisuća dolara nagrade za informaciju koja će dovesti do uhićenja i procesuiranja djevojke i njezina brata, koji je snimao okrutan čin, piše Daily Mail.
:lol: nema ubijanja psića koje moze biti veci zlocin od njegovih filmova.
Korisnikov avatar
By Stripi
Štenci bačeni u rijeku preživjeli, spasila ih baka Ruža

ŠTENCI, koje je djevojka iz Bugojna hladnokrvno žive pobacala u rijeku, a video o tom nedjelu postavila na YouTube, preživjeli su zahvaljujući 75-godišnjoj baki Ruži Pavlović.

Baka Ruža je pukim slučajem, kako prenosi Večernji list, dok je radila na polju, začula skvičanje u obližnjem potoku. Kad je krenula za zvukom u šipražju je, mokre i promrzle, pronašla pet psića, koje je odnijela kući i nahranila. Psići su još uvijek kod nje, dobro napreduju i živi su, no baka muku muči s hranjenjem životinja.

"Tko god hoće, neka dođe pa neka vidi. Moj problem je što dnevno piju tri litre mlijeka, i to onog skupog, a ja živim od mirovine. Za deset dana već sam potrošila oko 50 KM. Ne znam živa što ću s njima. Tolika se vika napravila, a sad ih nitko neće", jada se baka. Ona tvrdi da su psići u rijeku bačeni prije nekoliko dana, a ne ranije kako se pisalo po medijima.

List je razgovarao i s majkom djevojke koja je bacila psiće u rijeku,a koja kaže da im je život uništen. "Zbog velikih pritisaka javnosti morala sam svoju djevojčicu odvesti u bolnicu na neuropsihijatriju. Život mi je uništen. Ne mogu spavati, pijem tablete. Suprug je danas išao na policiju da daje nekakvu izjavu. Čemu sve to", pita se majka Marijana, koja kaže da joj je drago da su psići preživjeli i da ih je i sama otišla posjetiti.
Korisnikov avatar
By walt333
Pa usvojice ih majke Tereze, forum ih je pun :cowboy:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Svaka chast baki Ruzi. a u onoj kljuchnoj rechenici se takodje otkriva snazna potreba za imati bar neshto poput Humane Society-ja u BiH, Bugojnu ili gdje vec. :)
Korisnikov avatar
By svejedno

Pa ja npr. bih, da nemam vec i macku i kuche, puna mi kuca.

A licno sam od onih sto ne smeju da bace prvi kamen - ocu kazem, daleko sam od majke Tereze.

..

LM, sta sada predlazes baka Ruzi? Da ih baci u reku?
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by svejedno

Pa ja npr. bih, da nemam vec i macku i kuche, puna mi kuca.

..

LM, sta sada predlazes baka Ruzi? Da ih baci u reku?
Naravno da ne . Nema potrebe da me dozivljavas kao mrzitelja zivotinja. imam 2 psa, 2 macke (s time sto jedna treba da se omaci uskoro), plus akvarijum. I psi i macke su pokupljeni sa ulice. Tako da sigurno ne bih voleo da ih Ruza ponovo baci. Ali eto sad je cirtavo cudo proslo i sada ti kucici vise nisu IN kada su zivi i kada ne mozemo da se busamo u grudi za njima. a zamisi jos su najverovatnije mesanci. :zvezdice:

Kao sto Ruza rece "sad ih niko vise ne zeli" nisu vise IN a to je tuzno.

P.S. tebi svaka cast

Edit. kao sto rekoh najlakse je kukati i naricati a najteze je nesto uraditi i pokusati da popravis zivot psima, mackama... (svaka cast onima koji ne pripadaju ovoj grupi)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja bi se prijavila da uzmem jedno, da je do tog slucaja doslo u Beogradu.

ne ponovilo se...

ionako planiram da menjam stan i prvi kriterijum i je da mi gazda dozvoli psa
Korisnikov avatar
By dharmox
Jel neko pogledao štence koje drži baka?
Alo ljudi, hitler jugend je onomad bacio bele i crno bele, a babini su dosta stariji i svi odreda crni sa paležom.
Dosta više sranja.
:sixto:
Korisnikov avatar
By dharmox
Bacila je štence stare 1 dan u brzu planinsku reku; Bog ih je sačuvao u svom i bakinom okrilju, znatno podgojio i promenio im boju.
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by dharmox

Jel neko pogledao štence koje drži baka?
Alo ljudi, hitler jugend je onomad bacio bele i crno bele, a babini su dosta stariji i svi odreda crni sa paležom.
Dosta više sranja.
:sixto:
:smeh:
U svakom slucaju onda svaka cast baba Ruzi zato sto je stara lija. :lija:
Korisnikov avatar
By Srklet
boju su promijenili zbog traume. :awesome:
Korisnikov avatar
By dharmox
Oće to od traume, jašta.

Baba Ruža je komšinica te devojčice, nema šta ne bi pokušali da izbegnu krivično gonjenje. I neki dan su postavili lažno izvinjenje na rudimentarnom engleskom.
By Speculum Columbae
Srbi stariji od 4 godine ugrožavaju životinjska prava?!
Nemoguće!
Šta je sledeće, Srbi ugrožavaju ljudska prava?

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
pitanje je onda odakle su kidnapirali te nove psiće... :serlok:
Korisnikov avatar
By dharmox
Baba želi medijsku pažnju za svoje vlastite psiće koji bi inače ostali nepoznati javnosti.
Korisnikov avatar
By svejedno
jel? blah.

A ja jos razmisljam kako je baba uspela iz, kolko sam video, brze reke da spase kucice. lol.

..

E, smeh.
Korisnikov avatar
By Srklet
pa neka ih baci u rijeku. sequel :cheer:
Korisnikov avatar
By dharmox
Ajde, nije baba klinka. Ona moli krunicu i obraća se Gospi, gde sme da ih pobaca...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!