Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Dzelajza RouzExactly!
Originally posted by PopeyeKamo sreće da je problematična samo zbog podela na koje smo već oguglali.
Originally posted by Stripimeni je ovo problematicna izjava jer upada u obrazac nacionalisticke dihotomije.
Barem sad Srbi znaju kako je Hrvatima kad svakom, još i nerođenom, kače genocid u Jasenovcu i ostalim stratištima.
Veći je problem to što implicira bizarno i neumesno nadmetanje u mučeništvu onih kojima dlaka s glave nije zafalila, pa se tako, mi, veliki martiri, upoređujemo i naričemo nad tim balastom.
A onda još i taj vrhunac patosa sadržan u oplakivanju još nerođenog Hrvata, Srbina, ili kojeg već drugog kurca...
I još veći broj "fejspalmova" za Sixtovu marketinšku interpretaciju odnosa prema srebreničkom zločinu.
Xenophobia Light rulz.
Originally posted by StripiTako neopterecen histerijom kolektiviteta napisao si na cetvrtoj strani teme "I u danaskoj Hrvatskoj ustaska praksa" o Srbima iz Hrvatske ovo:
Kako nikada nisam pripadao histeriji kolektiviteta.....
I sad, ti ljudi nisu 5 godina poštovali zakone zemlje u kojoj bi sada rado poštovali zakon o otkupu bivših stanarskih prava. Dakle, malo im se poštuju zakoni malo ne? Da nisu bili preveć zauzeti razaranjem i pljačkom možda bi imali vremena da podnesu zahtjev za otkupom stanova.
Originally posted by zelenabombonicaskoro kao kad netko nekoliko puta najavi odlazak s foruma zauvijek i onda... onda... onda... ostane?
Toliku dvolicnost, licemerje i nedostatak obraza jos nisam videla.
Originally posted by PopeyeNajavljivanje odlaska s foruma ima veze samo sa mojom sklonoscu da se lako predomisljam i nema veze sa nedostatkom obraza.
Originally posted by zelenabombonicaskoro kao kad netko nekoliko puta najavi odlazak s foruma zauvijek i onda... onda... onda... ostane?
Toliku dvolicnost, licemerje i nedostatak obraza jos nisam videla.
Originally posted by zelenabombonicaOvo je već n-ti put da zelenabombonica pita Stripija kako ga nije sramota zbog onoga što je napisao.
Ne znam kako te nije sramota da tako bezobzirno...
Originally posted by smaugSvaka čast na preciznom oku, meni je to skroz promaklo.
A jel jos neko primetio kako je probrala pa ostavila dvolicnost i licemerje obaska.
Originally posted by Kiborg
Ne daj se bombonice!
Meni su zabranili da diram neke forumaše sa ove strane, pa ću malo da preskočim ovu diskusiju, ali imaš podršku!
Originally posted by zelenabombonica
Najavljivanje odlaska s foruma ima veze samo sa mojom sklonoscu da se lako predomisljam i nema veze sa nedostatkom obraza.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!