Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
ma sve to je tako gadno. no, s vremenom je od zlocina o srebrenici postalo jos gadnije ono sto ga okruzuje, i kako se ljudi prema njemu odnose.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Popeye
Originally posted by Stripi

Barem sad Srbi znaju kako je Hrvatima kad svakom, još i nerođenom, kače genocid u Jasenovcu i ostalim stratištima.
meni je ovo problematicna izjava jer upada u obrazac nacionalisticke dihotomije.
Kamo sreće da je problematična samo zbog podela na koje smo već oguglali.
Veći je problem to što implicira bizarno i neumesno nadmetanje u mučeništvu onih kojima dlaka s glave nije zafalila, pa se tako, mi, veliki martiri, upoređujemo i naričemo nad tim balastom.

A onda još i taj vrhunac patosa sadržan u oplakivanju još nerođenog Hrvata, Srbina, ili kojeg već drugog kurca... :povez:

I još veći broj "fejspalmova" za Sixtovu marketinšku interpretaciju odnosa prema srebreničkom zločinu.

Xenophobia Light rulz.
Exactly!
Osvezava a ne goji.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ups! Ispade ja jos kriv sto sam rekao da su dva stereotipa ista. Evo, preuzet cu odgovornost I za stereotipe samo mi se nemojte sekirat :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Ne znam za ostale ali meni si kriv sto si:

a) Hrvat, a samim tim i
b) Ustasa

i zato sto povremeno (a ne uvek) kazes popu pop a bobu bob.

:P
Korisnikov avatar
By smaug
:lol:

Aaa, ne ...ne..
Prvo sud (sopstvene) partije da kaze sta ima.
Onda bas i mozes u 'Olandiju.
Korisnikov avatar
By Stripi
Kucu jadna, kuku mene kad je mene sto partija dovat‘lo!
Korisnikov avatar
By smaug
To je zato sto si laka zenska.

Aj mi samo kazi dal se hvalis ili se zalis?
Korisnikov avatar
By Stripi
pomalo i jedno i drugo. Šta ću kasam taka.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Dokle više licitiranje? Dokle više pogađanje?

Hoćemo li sveke godine, uvek iznova, gaziti i ubijati žrtve??
Aman...
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by Stripi

Kako nikada nisam pripadao histeriji kolektiviteta.....
Tako neopterecen histerijom kolektiviteta napisao si na cetvrtoj strani teme "I u danaskoj Hrvatskoj ustaska praksa" o Srbima iz Hrvatske ovo:
I sad, ti ljudi nisu 5 godina poštovali zakone zemlje u kojoj bi sada rado poštovali zakon o otkupu bivših stanarskih prava. Dakle, malo im se poštuju zakoni malo ne? Da nisu bili preveć zauzeti razaranjem i pljačkom možda bi imali vremena da podnesu zahtjev za otkupom stanova.

Ne znam kako te nije sramota da tako bezobzirno vredjas ljude prisilno izbacene iz stanova ili progonima naterane na odlazak iz Hrvatske.Sad pises kako si neopterecen kolektivitetom i pun ljubavi i razumevanja. Toliku dvolicnost, licemerje i nedostatak obraza jos nisam videla.
Korisnikov avatar
By Stripi
I sad će uslijedit odlazak #2235665654485
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by Popeye
Originally posted by zelenabombonica

Toliku dvolicnost, licemerje i nedostatak obraza jos nisam videla.
skoro kao kad netko nekoliko puta najavi odlazak s foruma zauvijek i onda... onda... onda... ostane? :lol:
Najavljivanje odlaska s foruma ima veze samo sa mojom sklonoscu da se lako predomisljam i nema veze sa nedostatkom obraza.

Tvoje cesto banovanje ima veze sa nedostakom osnovne kulture komunikacije, kucnog vaspitanja i postovanja prema oponentima koje obasipas uvredama.

Ono sto je stripi napisao moze da ima veze samo sa teskim sovinistickim slepilom i nedostatkom obraza sto bi on da zakamuflira ovim jadnim, neiskrenim pacifistickim floskulama.Njemu se eto toboz gadi histerija kolektiviteta.
Korisnikov avatar
By Stripi
niš još od odlaska? A ja već umutio tortu :shrug:
Korisnikov avatar
By *deni*
:pucaodsmeha:
Originally posted by zelenabombonica
Ne znam kako te nije sramota da tako bezobzirno...
Ovo je već n-ti put da zelenabombonica pita Stripija kako ga nije sramota zbog onoga što je napisao.
I meni svaki put bude sve smešnije. :krezavi:
Korisnikov avatar
By Stripi
pred svaki odlazak ponavlja isto.
Korisnikov avatar
By smaug
A jel jos neko primetio kako je probrala pa ostavila dvolicnost i licemerje obaska.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne daj se bombonice!
Meni su zabranili da diram neke forumaše sa ove strane, pa ću malo da preskočim ovu diskusiju, ali imaš podršku!
Korisnikov avatar
By Stripi
^ :lol:
Originally posted by smaug

A jel jos neko primetio kako je probrala pa ostavila dvolicnost i licemerje obaska.
Svaka čast na preciznom oku, meni je to skroz promaklo.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Kiborg

Ne daj se bombonice!
Meni su zabranili da diram neke forumaše sa ove strane, pa ću malo da preskočim ovu diskusiju, ali imaš podršku!

ako pocnem, necEm se znati kontrolisati...sHutim i ja, za sadE :)

bombonice, mi smo uz tebe! :)
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
2kune, ne iznenadjuje me mnogo sto nisi uspeo da smislis nesto kreativnije od kacenja svakojakih slika i sto svoje bajate fore samo recikliras u nedogled misleci da si nekome zabavan. Doduse, ta sisata persona je prijatnija od Tudjmana cije si slike ranije kacio, mada i dalje pojma nemam sta ce njena slika na temi o Srebrenici i ispod mog posta. Ali to je valjda samo tebi jasno.

Sto se tice najava mojih odlazaka sa foruma ne vidim razlog zasto bi se neko toliko tangirao oko svega toga i neprestano to pominjao osim ako nema neki problem u glavi koji su izazvali moji postovi. Mene savrseno ne zanima zasto neko koga ne poznajem dolazi ili odlazi sa foruma, zasto najavljuje odlazak, koji su razlozi njegovog odlaska, dolaska, pisanja, nepisanja... nekako drzim da je to privatnost svakog od nas i zaista mi je krajnje degutantna tolika opsednutost necijim pisanjem ili nepisanjem na forumu i taj usiljeni, los humor u vidu vecitog, dosadnog recikliranja istih fora tipa '' jos nisi otisla'', cija je svrha valjda da se ''neprijatelj'' oseti neprijatno, pa jos i umucivanje torti zbog mog odlaska ( stripi, da neces mozda i vatromet da priredis ) itd. Zaista mi nije jasno sta zelite da postignete, no ako to uredno pracenje mojih aktivnosti na forumu toliko ispunjava vas zivot samo nastavite.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!