Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by mytheGde ja pljujem po svojoj zemlji?
Originally posted by svejednovazna mi je isto toliko koliko je jednom Holandjaninu vazna ljubav prema Holandiji, jednom Francuzu prema Francuskoj, jednom Nemcu prema Nemackoj etc...a ti i tebi slicni mislite da ste 'napredniji' i 'moderniji' ako pljujete po vlastitoj zemlji, utripovali ste to u vase glave i amen...
Ja zapravo mislio da je tebi vazna. Vidi se iz postova, jel ,)
Originally posted by svejedno
Ja bih pisao ovde, iskreno, da to ima smisla.
Originally posted by mythePA zato što su svi bili na ratištu. Stoji ti odgovor u postu ispod tvog. Onda su se krimosi vratili, šljaka je počela i voila! Poznato ti je da na mlađima svojet ostaje? Tako i maldi kriminalci nasljeđuju one stare.
pa kako to da se 90ih po Beogradu pucalo na sve strane a u NS nije? Odgovor stoji u mom gornjem postu.
P.S.
plus sto je rat zavrsen koncem 95e. Dakle, sta ce sa onim periodom posle toga?
Originally posted by svejednolmao
Originally posted by mytheE, a ovo je genijalnost.
tacno, ko je kriv drugima sto i oni nisu (imali muda) pa potrazili svoju srecu u severozapadnim zemljama EU
Imati muda = pobeci. lol. Ljubav prema svojoj zemlji, dakako.
Originally posted by mythenakon '95-e ondashnji rezim je josh vishe tiranisao Srbiju. eto shta je bilo s onim periodom posle toga. mythe,
P.S.
plus sto je rat zavrsen koncem 95e. Dakle, sta ce sa onim periodom posle toga?
Originally posted by mytheJesi li ti siguran da u Novom Sadu zivis?
ne, nego je NS bio jedna pitoma i mirna sredina plus sto napisah - postajala su dva lika, Novosadjanima poznatiji pod nadimcima Dugi i Vesko, znalo se ko su oni i tacka. Oni su na njima svojstven nacin to sve drzali pod kontrolom. Sta god mislili o tome , cinjenica je da je Novi Sad 90ih ostao postedjen obracuna na ulicama!
Originally posted by mytheČak se neću ni praviti da ti vjerujem, jerbo znam da nije bilo tako.
tacno! Sta god mislili o etickoj strani toga, funkcionisalo je. Nije bilo pucnjave na ulicama i nevinih zrtava u vidu 'kolateralne stete'.
Originally posted by mytheIako sam rekO sebi da necu vise da gubim vreme sa tobom, evo ti jos ovoliko:
a koliko je 'policija dovedena u red' vidimo iz dva najnovija slucaja gde su uhapseni osumnjiceni za pedofiliju. Istrazni postupak tek zapoceo, optuznica jos nije podignuta, ali objavljena puna imena osumnjicenih sa sve zanimanjem i firme gde rade i jos akcentom da se radi o homoseksualnim slucajevima. To se ne radi tako, u EU je apsolutno zabranjeno objavljivanje imena osumnjicenih, posebno ako se radi o krivicnom delu iz tzv. seksualnih delikata, a u Srbiji se policija jos uvek sluzi metodama medijskog linca. Evropski, nema sta
Originally posted by Simorja ti od sveg srca zelim ugodan dan. Have a nice day :bye
Mythe, najblaže rečeno ti imaš poremećen sistem vrednosti. Malo grublje rečeno, jasno mi je zašto su ti Slobodan Milošević i Franjo Tuđman idoli, jer si ti tipično čedo tih balkanskih krvoloka. Grubo rečeno, ti si degenerik, da mi oproste Laing, Foucault, Cooper, Szasz i ini zbog ove psihijatrijske stigmatizacije.
Hvala ti što si otišao iz Novog Sada i Srbije.
Originally posted by mythe90% gradjana Srbije em zivi u zabludi da nesto mogu da promene, em bi se opet diglo da ratuje za Kosovo, pa da upropaste jos jednu generaciju i 10 godina zivota svima nama. Sve po sistemu, sto bi njima bilo dobro, kad je nama lose.
tebi licno je mnogo bolje sada nego pre 10 godina i drago mi je zbog tebe Ali ima i ljudi koji imaju drugacija iskustva.
A glede Kosova i 'prihvatanja realnosti' - pa ti je prihvati ako hoces, 90% gradjana Srbije je drugacijeg misljenja.
Originally posted by Hans_87
Zanimljivo je da forumasi kao sto su Status i Mythe uvek zapocnu ovakve teme.
Gospodo, prestanite da zivite u devedesetim i okrenite se tome da vas zivot bude ispunjeniji i kvalitetniji. Vise radite, pa cete verovatno vise i imati. To sto ceznete za minulom decenijom je donekle u redu samo, imajte u vidu da su neke greske upravo u tim godinama dovele do danasnje situacije. Ne moze zemlja koju je jos Tito ostavio u dugovima pa koja je potom propadala deset godina da bi 1999. bila i bombardovana da dodje sebi za deset godina. To tako ne ide. A narocito ne ide ako pokusavate da drzavu dovedete u red a neko vam , ko je vec imao vlast i to bas devedesetih, stalno visi za vratom i sikce kako su potrebni novi izbori.
Mozete o Kosovu do sutra. Kosovo je reseno jos 1974. Svaki deo zemlje koji dobije autonomiju vremenom tezi ka nezavisnosti. Ovo sada su samo repovi iz proslosti a koren se svakako najteze chupa.
Originally posted by Hans_87Nemoj se brinuti za mene, batice moj, imao sam i onda, imam i danas upravo iz razloga koji si naveo - radio sam onda, radim i danas. Isto tako nemoj se brinuti za moj zivot, on je i ispunjen i kvalitetan i to na pravi nacin, sigurno ne na povrsan nacin sa povrsnim 'prijateljima' sa facebooka.
Zanimljivo je da forumasi kao sto su Status i Mythe uvek zapocnu ovakve teme.
Gospodo, prestanite da zivite u devedesetim i okrenite se tome da vas zivot bude ispunjeniji i kvalitetniji. Vise radite, pa cete verovatno vise i imati.
Originally posted by Simore neka si mu rekao
Mythe, najblaže rečeno ti imaš poremećen sistem vrednosti. Malo grublje rečeno, jasno mi je zašto su ti Slobodan Milošević i Franjo Tuđman idoli, jer si ti tipično čedo tih balkanskih krvoloka. Grubo rečeno, ti si degenerik, da mi oproste Laing, Foucault, Cooper, Szasz i ini zbog ove psihijatrijske stigmatizacije.
Hvala ti što si otišao iz Novog Sada i Srbije.
Originally posted by NjuskaloKoje komplekse imamo mi rodjeni pocetkom osamdesetih?
...Generacije koje su bile suvise male tokom devedesitih nemaju komplekse kao oni rodjeni pocetkom osamdesetih.
Originally posted by Njuskalo
Mi rodjeni sedamdesetih znamo za bolje. Da ne kazem, znamo za EPC (Era Pre Cece) kada su svi koji slusaju narodnjake smatrani za poslednje seljake.
Originally posted by mythe
.... ja sam od tih stvari jedino mogao da slusam one dve pesme Zorice Markovic i Suzane Perovic iz Tesnih koza i to ne zbog njih, nego vise gledajuci Shojica kako mase maramicom u onim prugasto-kockastim odelima
stvarno je legenda, sve te 4 Tesne koze su predobre, ti filmovi su obelezili to razdoblje (kasne 80te i pocetak 90ih), ostavili dubok pecat u kulturi bivse zemlje.
Originally posted by Njuskalo
Mi rodjeni sedamdesetih znamo za bolje. Da ne kazem, znamo za EPC (Era Pre Cece) kada su svi koji slusaju narodnjake smatrani za poslednje seljake.
u ovome imas potpuno pravo! Ne znam koje si ti tocno godiste, ali ja sam rodjen u drugoj polovini 70ih, te se jos secam kraja 80ih i pocetka 90ih. Da, onda smo mi kao pubertetlije slusali mahom italo-dance, lambadu, Bruce Springstina...od domacih su bili u modi Prljavo Kazaliste, Psihomodopop, Bajaga, Riva sa hitom koji je pobedio na Euroviziji 1989..., bila je tu i nezaboravna Marina Perazic, pa i Bora Djordjevic sa nekim njegovim hitovima...a stvarno, oni koji su slusali tadasnje narodnjake su smatrani za poslednje seljake, ja sam od tih stvari jedino mogao da slusam one dve pesme Zorice Markovic i Suzane Perovic iz Tesnih koza i to ne zbog njih, nego vise gledajuci Shojica kako mase maramicom u onim prugasto-kockastim odelima
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1638025#p1638025]Mars napisao:[/url]Originally posted by SprinterNe bih se bavio ni njima ni kaznama ni deportacijama...ali to je u principu to.
sve ljude kojima je zivot bio bolji za vreme milosevica bi deportovao u avganistan da tucaju kamen.
Originally posted by unic0rnNe znam kog mi je više žao - da li onih koji shvataju ili onih koji ne shvataju... Hitler, pa on, što se mene tiče. Na trećem Pol Pot tek.
Da je postojalo malo mozga u ovoj zemlji od 6.10.2000. bi se pominjanje ovog gada u bilo kakvoj pozitivnoj konotaciji kaznjavalo zatvorom.
Ovako moramo da trpimo razne idiote chiji mentalni sklop ne ume da pojmi nishta krupnije od hleba za 3 dinara i ulja za 15.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!