Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Mene je bes toliko preplavio... kipti, preliva se... urlao sam na koduktera i medicinsku sestru... (kao Beograđanin sam neki sad :qqlele: )

Ali, evo Simor me nasmejao :lol:
Korisnikov avatar
By little_boy
meni je nestalo gasa oko 12.

sada je hladno....

trenutno smo u fazi prelaska na čvrsto gorivo(kojeg by the way nemamo) :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Simor
Imam vizije.
Želim da ti što pre dođe grejanje, ali ne i prestanu vizije.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Vel boy
Simor je fenomenalan!
:up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Simor
Da bi mu bilo toplije, u cipele je stavio stranice „Politike“...
kao moja baba kad ide na pijacu, pa stavi novine u patike. doduše nisam siguran da li stavlja baš Politiku.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by AngraMaina
ali mica... :smeh:

idite u persun teta daco mal nisam sa stolice tresnuo od smeha :smeh:

vas treba za ministarku energetike.

:trampolina:

iako je tema ozbiljna :ozbiljan:
Apsolutno si u pravu.
Trebalo bi malo nama radnicima da daju da vodimo drzavu i, uopste, da je kod nas vise radnika, a manje filozofa po glavi stanovnika, bilo bi nam bolje i ne bismo docekali ovu bedu.
:ledeni:
Korisnikov avatar
By Daliborka
A za Simora, naravno - :fancyklap:
Vec sam ga zamislila kako umotan u cebad, sa gunjem oko pasa, od hladnoce crvenog nosa i sa strikanim rukavicama sa otvorenim prstima kuca one njegove gorko - smesne postove.
:lol:
By Kragi
Evo pustaju gas cim stignu posmatraci u Ukrajnu ....
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by KgCS3
Evo pustaju gas cim stignu posmatraci u Ukrajnu ....
A meni dotle pizda da se zaledi ?
:oklagija: :vatrica:

Ne interesuju me uopste ni posmatraci, ni ruski smaraci, a ni domaci u mozak jebaci.
Odoh po drva.
:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By broX
jel to sad znaci da ce nam pustiti danas i grejanje i toplu vodu?

ili da idem kod nekog u druge delove grada da se okupam :skuter:
By Kragi
EEEEEEEEEEEEE zato ja ne volim da zavisim od drugih :D
Ne znam zavisi kad ce stici posmatraci to cemo videti .....
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hahaha, od sve tragedije sa grejanjem, mislim da cu ubuduce imati mnogo vise podrske u pljuvanju po Rusima. A do sada mi nisu verovali da su Rusi govna...

Sad ozbiljno, definitivno bi trebalo ozbiljnije poraditi na gasifikaciji starog kontinenta, ali ne sa Rusima. Jedina bliska zemlja koja bi mogla biti izvoznik gasa je Katar (bar meni samo oni sad padaju na pamet), pa sklopiti dogovore i ne dozvoliti ruski monopol. Inace, kao i u ovom slucaju, cela Evropa je suocena sa svojevrsnom pretnjom od strane Rusije.
Korisnikov avatar
By muzika86
Kakvu odgovornost snosi NATO za to sto Srbija nije spremna i nema kapacitete za ovako nesto poput nestasice gasa? Mislim da su oni bombardovali bas rafinerije i tako tu infrastrukturu....

Sta bi bilo da je bio zemljotres (iako ga u Ukrajini nema bas) pa da osteti gasovode na duze vrijeme?
Korisnikov avatar
By muzika86
Potpuno treba razumiti rusku stranu koja trazi da joj se plati posteno i uredno za svoj izvoz koji je tako dragocijenjen kako vidimo.

Ukrajinska vlada neka i dalje nastavi da podrzava Sakasvilija u Gruziji ali nakon sto plati racun.
Korisnikov avatar
By EnRage
O da, pitam se bi li razumio Ukrajinu da je situacija obrnuta :lol: Sve je to ista istocna banda, a za sve je opet kriva zla Amerika...jadni mi s njima :D
Korisnikov avatar
By muzika86
Istocna banda? To od jednog Hrvata... wow, tako se i odnose te neke zemlje danas poput Ukrajinske vlade, Poljske itd prema Rusiji, a i sami znaju da su u ocima Svabe ili Engleza takodje "istocna banda". Ali et uhvatili "furset" jer ih kao EU i Ameri "stite". Jadno!

Ti si najprostiji razlog zasto treba isporucivati takovj jednoj Ukrajini gas po najvecoj cijeni.
Korisnikov avatar
By EnRage
A cuj, svaka zemlja ima svoj istok i svoj zapad....

Znaci cijeli svijet ljuti majcicu Rusiju pa nas ona sve zajedno kaznjava zavrcuci plin koji svi placaju i prenoseci svoje probleme s Ukrajinom na ledja polovice svijeta.
Korisnikov avatar
By Rei
Topli mi radijatori - stigao madjarski gas? :eureka:
Korisnikov avatar
By EnRage
Vjerojatno, bas me zanima za koliko su ga Madjari prodali, dobro ce im doci lova jer im je zemlja u banani :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by muzika86
Potpuno treba razumiti rusku stranu koja trazi da joj se plati posteno i uredno za svoj izvoz koji je tako dragocijenjen kako vidimo.

Ukrajinska vlada neka i dalje nastavi da podrzava Sakasvilija u Gruziji ali nakon sto plati racun.
Hm, zar u dućanima treba robu prodavat po političkim opredjeljenjima? Mudar si do bola.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by REI
Već?!?!?!?
Korisnikov avatar
By erkondisn
dodji par dana u posjet kod nekog u kikindu il novi sad pa uzivaj u ledu i tusiranju potocnom vodom.

nije tu stvar placanja nikad bila. politicke su to igre. a koliko je fer prema drzavama koje taj plin placaju (i po vise od 2 puta vecoj cijeni od Ukrajine? gdje je tu ta 'fer' Rusija koja se kao i obicno opet ponasa staljinisticki?
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Marvin
Originally posted by REI
Već?!?!?!?
Nisu vruci ali su topli.
A tople vode chini mi se josh nema.
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by erkondisn
dodji par dana u posjet kod nekog u kikindu il novi sad pa uzivaj u ledu i tusiranju potocnom vodom.

nije tu stvar placanja nikad bila. politicke su to igre.
Nasa "mjuza" tamo u Minhenu ipak ne ovisi toliko o plinu iz majčice Rusije, lako je Srbo-rusovati iz inostranstva :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
s tv-om na kojem je miljé, risiver totaltv-a s posebno dodanim Russia Today kao glavnim (i jedinim) informativnim programom. :)
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
A da smo se dogovorili sa Rusima, da li bismo prodavali gas ostatku Balkana (k'o Madjari sada)?
For the record, uopste nisam pratila gas-gas sporazum, nego eto, prosipam so po stanu i razmisljam da li smo ikada iskoristili neku priliku na vreme...
Korisnikov avatar
By erkondisn
madjari su bili pametni i stvorili su zalihe plina, nema veze tu s rusima.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by erkondisn

Da,da,dođite-Google kaže "subjektivni sećaj -16 C" :lol:

Najlhladniji dan (noć) u godini,a gasa nema:zvezdice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!