Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
"Sve ovo" je Srbija manje od sto godina.Kakva je to Vojvodjanska kultura u kojoj Srbi koji cine dve trecine stanovnistva nisu zastupljeni?
I to je jako vazno ako zelis da razmisljas o kulturama. Mislim da percipiras kulturu na pomalo cudan nacin. Kultura je pre svega stvar kolektiva, tj. stvar je drustva, a manje pojedinca, jer ne govorim o tome da li stavis ruku na usta kad zevas, vec govorim o istorijskim okolnostima (koje itekako imaju mnogo veze sa geografskim odrednicama) koje su oblikovale jedan region, njegovu knjizevnost, njegovu muziku, govor, obicaje, itd. itd. U tom smislu se srpska i vojvodjanska kultura razlikuju, i bez nekog dubokog proucavanja. (Ovim ne zelim da kazem da je srpska kultura "niza" ili "manje vredna" ili nesto slicno od vojvodjanske, vec samo konstatujem da se razlikuju.)
Originally posted by ManonNaravno da su zastupljeni. Vecina su, za ime sveta. Vojvodina je drzava svih svojih gradjana. Za razliku od Srbije, je l'.
Kakva je to Vojvodjanska kultura u kojoj Srbi koji cine dve trecine stanovnistva nisu zastupljeni?
Originally posted by ManonUstav R Srbije - Srbija je drzava Srba i drugih gradjana. (Dok bi Vojvodina trebala biti "drzava"* svih svojih gradjana. Razlika je drasticna, u smislu da niko nije "drugi" gradjanin, sto ce reci, svi smo gradjani prvog reda.)Vojvodina je drzava svih svojih gradjana. Za razliku od SrbijeIzvini, nisam ovo bas najbolje razumela, ako ti nije tesko da mi pojasnis
Originally posted by SimorHvala!Originally posted by DragoniteIma, ima.
Na avataru drug Lenjin ----> antisrpski element?
U podtekstu avatara je lažni car Šćepan Kiš.
Originally posted by A.F.K.A.OBsplicani vjecno seru protiv zagreba, ali na kraju prije ili kasnije zavrse tamo zivjeti, ili makar studirati
Blagi rivalitet izmedju Beogradjana i Novosadjana se ne moze porediti sa odnosom Splicani - Zagrepcani.
Originally posted by erkondisnNisam nikad čula da su se u Novom Sadu ili beogradu lupala auta onih drugih.....primjer baš i nije autentičan(zagreb,sjever Hr je vazda prodavao dalamaciju neprijateljima,uvlačeći im se u dupe,od mlečana,do italijana) a drugo,ne znam o kakvoj nesposobnosti pričaš u svezi sa dalmošima.Dalatinci su carevi za hladni mentalitet zagrebčana.I treće,meni najnejasnije je kakve veze ima Zagreb sa Beogradom u ovoj priči?Originally posted by A.F.K.A.OBsplicani vjecno seru protiv zagreba, ali na kraju prije ili kasnije zavrse tamo zivjeti, ili makar studirati
Blagi rivalitet izmedju Beogradjana i Novosadjana se ne moze porediti sa odnosom Splicani - Zagrepcani.![]()
evo jednoj kolegici koja se uvijek hvali kako je prava splicanka donijeli kavu u salici na dinamo pa nije htjela piti iz nje(zene su uvijek fanaticnije od muskaraca)
vojvodjani makar vide Novi Sad kao nekakav centar![]()
i jos jedna razlika. splicani/dalmatinci vlastitu nesposobnost opravdavaju centralizmom (koji i nije toliko izrazen koliko mi se cini da je u Srbiji izrazen s Beogradom) te njima je zagreb kriv za sve probleme.
Originally posted by erkondisnU pravu si.
govorim o nesposobnosti, lijenosti i cekanju da ti novac padne s neba bez da ista radis. i na kraju optuzis zagreb jer kao fol sve ide tamo. da ne govorimo kako se jedva ceka turisticka sezona kako bi se neopravdano nabila cijena (bez da bi se dobila ikakva usluga).
sto se tice automobila, sama si odgovorila u postu da je rijec o navijackim skupinama, a ne tek takvom animozitetu.
trece, nema veze vec se samo nadodaje na post A.F.K.A.O.B.-a
Originally posted by erkondisnA sposobnim zagrebcanima vladaju hercegovci i tko zna kakvi izdanci kamenjara iz dalmatinske zagoreOriginally posted by A.F.K.A.OB
Blagi rivalitet izmedju Beogradjana i Novosadjana se ne moze porediti sa odnosom Splicani - Zagrepcani.
i jos jedna razlika. splicani/dalmatinci vlastitu nesposobnost opravdavaju centralizmom (koji i nije toliko izrazen koliko mi se cini da je u Srbiji izrazen s Beogradom) te njima je zagreb kriv za sve probleme.
Originally posted by Manon
Nemci sa severa mrze Bavarce i kazu da su seljaci. Verovatno bi i zaratili kad bi se nasao neko da ih huska
Originally posted by A.F.K.A.OBOriginally posted by Manon
Nemci sa severa mrze Bavarce i kazu da su seljaci. Verovatno bi i zaratili kad bi se nasao neko da ih huska
Meni se cini da je obrnuto, tj. da ne vole Bavarce jer su uobrazeni i sve ostale smatraju seljacima.
Originally posted by stefan19This video is not available in your country.
http://www.youtube.com/watch?v=ocexrVus ... re=related
Originally posted by deranJeste, nego sigurno neka americka sranja izvode ovi sa youtube.Originally posted by stefan19This video is not available in your country.
http://www.youtube.com/watch?v=ocexrVus ... re=related![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!