- 08 Feb 2009, 02:02
a, tako znachi...
pa cemo ovako
sem toga, a zashto vec nisi potrazio tog drugog sagovornika/te druge sagovornike kada sam ti ja vec vishe od par puta to bio rekao, umesto shto si sledio moje postove na ovu temu i nametao polemiku samnom?
konachno, ko je josh voljan da s tobom raspreda sve ovo?
ne vidim da ti se javljaju ti drugi sagovornici, a budi siguran necu ni ja vishe, josh sam ti rekao da me se okanesh!
-to samo tebi, Sixto, josh nije jasno. I pored prilichno dobrih Kiborg-ovih odgovora tebi na sve to, ti i dalje kenjash li kenjash.....sorry, morao sam upotrebiti ovaj izraz za ovakvo tvoje razvlachenje ove teme.
a, meni je dobro i u drushtvu i nasamo.
a pitash li se mozda i koji su stavovi porodice i/ili najblizih zrtve/zrtava zlochinca u pitanju?
pa cemo ovako
Originally posted by Sixtoali sam jasno bio josh mojim prvim postom na ovu temu izneo uslove pod kojim sam Za i to u najekstremnijim i najuzasnijim od sluchajeva,
Naravno da mora da se potrazi drugi sagovornik jer se izjasnjavas kao zagovornik smrtne kazne
sem toga, a zashto vec nisi potrazio tog drugog sagovornika/te druge sagovornike kada sam ti ja vec vishe od par puta to bio rekao, umesto shto si sledio moje postove na ovu temu i nametao polemiku samnom?
konachno, ko je josh voljan da s tobom raspreda sve ovo?

Originally posted by Sixtoali konkretan detalj na koji se sve svodi tj ubijanje samog prestupnika ne obrazlazes!

-to samo tebi, Sixto, josh nije jasno. I pored prilichno dobrih Kiborg-ovih odgovora tebi na sve to, ti i dalje kenjash li kenjash.....sorry, morao sam upotrebiti ovaj izraz za ovakvo tvoje razvlachenje ove teme.
Originally posted by Sixtoma ne razvodnjavash ju, ti ju absurdizujesh i pretvarash u dijareju ponavljanja prilichno irelevantnih stvari i pitanja
Meni prebacujes kako razvodnjavam pricu
Originally posted by Sixto, a bacas se odmad na uporedne razlike sa SADom!a zashto ne bih? da se uchi i na americhkim greshkama.
Originally posted by Sixtonije ti uopshte prosto vec je prosto odgovoreno no ti to ignorishesh i nastavljash po tvome ,
Na jedno jedino prosto pitanje ne umes da mi odgovoris
Originally posted by Sixtoodmah se zacenisnije uopshte odmah vec nakon shto si doveo svu ovu raspravu do apsurda tvojom repetitivnoshcu nebitnosti.
Originally posted by Sixtoyou wish, you wish, zapravo osim mozda Manon (a kog drugog), ti si ovde usamljen.
i ulazis u svoju 'sivi su protiv mene neshvacenog' histericnu fazu!
a, meni je dobro i u drushtvu i nasamo.

Originally posted by SixtoKiborg ti je odgovorio na to.
NPR:
-Dobar dan!
-Dobar dan!
-Dosli ste na razgovor za posao!?
-Da!
-Zasto!? Vase motvaciono pismo molim vas?
-'Zelim da radim na tom mestu jer volim da ubijam'!
Dolazimo do tacke gde imas coveka koji iz ko zna kojih razloga je voljan da pristane to da radi!
Postavlja se pitanje, ocuvanosti njegove psihe, psihe po obavljenom poslu, automatskim krsenjem principa nepovredivosti ljudskog zivota da bi isti odbranio tj kaznio njegovo krsenje (sto je jurenje za sopstvenim repom), dolazi se u situaciju da se raspravlja o 'humanosti' razlicitih vidova egzekucije sto nema veze s mozgom, dovodis u opasnost coveka koji obavlja taj posao da ga sutra neko tereti za smrt koju je izazvao i na kraju krajeva po zavrsetku radnog veka imas potencijalnu urusenu licnost sa ozbiljnim smetnjama koja moze da u najmanju ruku digne ruku na sebe!
Fala vi lepo, ne pije vodu, prica ti je suplja ko seoski djerdjiv!
a pitash li se mozda i koji su stavovi porodice i/ili najblizih zrtve/zrtava zlochinca u pitanju?