Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

KRUCIJALNO POZITIVNA VAŽNOST ANTIFAŠISTIČKE AKCIJE!

Ukoliko se i kada se u mojim pisanjima ovde ikako i ikada u prošlosti mogla nazreti bilo kakva apologetizacija o četničkom zločincu draži mihajloviću - NAJISKRENIJE SE KAJEM! Ja sam tek kada sam se vratio od leta 2016e naovamo u prostore ex Yu U POTPUNOSTI NAUČIO, ISKUSIO I DOŽIVEO HORORE DA JE NA OVIM PROSTORIMA ZDRUŽENI VELIKOSRPSKI I VELIKOHRVATSKI NACIONALIZAM DALEKO GORI NEGO ŠTO SAM I MISLIO A DOBRO JE POZNATO KOLIKO SAM I U AMERICI BIO ANTIFAŠISTIČKI I JASNO PISAO O POTREBI UNIŠTENJA POLITIČKO DEVEDESETAŠKIH ZDRUŽENIH VELIKOSRPSKIH I VELIKOHRVATSKIH MATRICA (A I SVAČIJIH NACIONALISTIČKIH). ALI, SADA SAM BILIONE POSTO, NE SAMO STO POSTO, VEĆ BILIONI POSTO SVESTAN I NAUČIO DA SU DIMENZIJE ZLA VELIKOSRPSKOG I VELIKOHRVATSKOG NACIONALISTIČKOG ZLA ČAK I DALEKO GORE NEGO ŠTO SAM VEĆ I ZNAO, A ZNAO SAM OGROMNO PUNO, SADA JOŠ MNOGO OGROMNIJE ZNAM SVE! JA SAM DODATNO NAUČIO, PA I NA SVOJOJ KOŽI (JER SAD MI JE TEŽE I UGROŽENIJI SAM ČAK NEGO I MONSTRUOZNIH DEVEDESETIH!) KOLIKO JE VAŽNA POTPUNA ANTIFAŠISTIČKA AKCIJA U SVIM NARODIMA EX- YU KAO JEDINI IZLAZ KOJI VIDIM ILI, INAČE, OVI PROSTORI SU SAMO ZA APSOLUTNU DRUŠTVENOPOLITIČKU HERMETIČKU IZOLACIJU (JA PRIŽELJKUJEM OPRAVDANU OKUPACIJU ČAK I JAČU OD OKUPACIJE POST-hitlerovske NEMAČKE!) OD CELE EU, NATO-A I SAVREMENOG ZAPADA (KOJI I SAM PROLAZI UPRAVO OD 2016E NAOVAMO KROZ NAJSTRAVIČNIJU KRIZU, ALI ĆE SE SIGURNO RELATIVNO IZBAVITI IZ OVIH KRIZA RELATIVNO SKORO, ZA RAZLIKU OD VEĆINE ISTOČNE POLOVINE EVROPE U KOJOJ JE UTVRĐENI AMALGAM NACIONALIZMA SA NACIZMIMA, FAŠIZMIMA, ŠOVINIZMIMA, NACI-BOLJŠEVIZMIMA (ŠTO JE NAJGORI AMALGAM NACIZMA I STALJINIZMA TOTALNO IDENTIČAN putin-kgb-peskov-kadyrov-gru MONSTRUOZNO ZLOČINAČKIM IDEOLOGIJAMA I PRAKSAMA SADAŠNJICE), ANTISEMITIZMIMA, ANTILJUDSKOPRAVNOSTI, ANTIPROGRESIVIZMA, KLERIFAŠIZMIMA SVIH RELIGIJA A NAROČITO SVIH TZV. HRIŠĆANSKIH/KRŠĆANSKIH I ISLAMA, NA VELIKU ŽALOST UZURPIRAO SVE, PONAVLJAM, SVE SFERE DRUŠTVA DO TE MERE DA TA ZLA METASTAZA TOTALNO UBIJA KAO NA NAJGORIM DELOVIMA KAVKAZA - REGION SVIH ZEMALJA EX YU JE ČEČENIJA TJ. NAJGORI DEO KAVKAZA TE KRIM, DAKLE, DAAAAALEKO GORI I OD OSTATKA GEOGRAFSKOG BALKANA, A DA NE POMINJEM EVROPE) !
OVDE NI DRUGI SVETSKI RAT NIJE OKONČAN A NEKMOLI RATOVI DEVEDESETIH. OVDE NIJE NIKAKO IZVRŠENA NIKAKVA DENACIFIKACIJA NITI DRUŠTVENOPOLITIČKA DEKONTAMINACIJA NAKON DEVEDESETIH, JER JE KLICA ZLA U ZDRUŽENOJ ČETNIČKO-USTAŠKO-VEHABIJSKOJ IDEOLOGIJI I NJIHOVIM MONSTRUOZNO ZLOČINAČKIM PRAKSAMA KOJA DATIRA OD DRUGOG SVETSKOG RATA, PA MOGUĆE I RANIJE. DAKLE, DOGRADIO SAM SVOJE ZNANJE ISKUSTVIMA SVAKODNEVNOG PRE(O)ŽIVLJAVANJA OD DOLASKA OVDE ZBOG PORODIČNE GRDNE PREVARE NEOBJAŠNJIVO ZLE MI MAJKE, INAČE RAZVEDENJAKUŠE KOJA ME JE UCENILA NJENOM SMRĆU DA SE ZBOG KRIZE U AMERICI VRATIM U BIH I TAKO DOVELA U NAJSMRTNIJE OPASNU ZAMKU, KLOPKU I OBRUČ TRI ZLA - VELIKOHRVATSKOG, VELIKOSRPSKOG I ISLAMISTIČKO-VEHABIJSKOG, MOJA TRI SMRTNA, SMRTNA, SMRTNA DUŠMANINA! DA NEMA PANDEMIJE, JA BIH VEĆ BIO NA SEVERNOAMERIČKOM KONTINENTU, NA ČEM SAM OPET SIGURNO VEĆ U PROCESU, ALI I ZA TO JE POTREBNA STABILNIJA AMERIKA S UNIŠTENJEM trump-pence-barr-repukkke režima A ŠTO JE NEIZVESNO JER JE NA VELIKU ŽALOST MOJA AMERIKA VEĆ U GRAĐANSKOM RATU. ALI SE DUBOKO NADAM DA SE BLIŽI HVALA BOGU KRAJ putinovom uzurpatoru trump-u i njegovom kultu smrti u AMERICI. NEĆE NIŠTA BITI IDEALNO NI POSLE monstruoznog trump-pence-barr-pompeo-giuliani zločinačkog reima, ALI ĆE BITI VELIKO OLAKŠANJE!
Eto, samo još da bude dokumentovano/irano, pošto sam pregledao onu psihopatologiju u dyr-u, da ako sam u odgovorima ludoj heksici ili urbanojseljanki (mama i ženo, je li može ime? :) ) eventualno u afektu zazvučao da negativno generalizujem/iram c(ij)eli hrvatski narod - Bože sačuvaj, za mene je svaki narod, etnička grupa, religija, rasa, pleme, država, jezik..... bla, bla, bla..... jednak/a/i društveni konstrukt, nešto sastavljeno od raznovrsnih duša te se stoga ne može generalizovati/irati nikako, ja sam uvek takav bio i govorio i mislio. Ono što mene jeste šokiralo je da hadezeovsko-sateliti Hrvatska zlokoristeći učinke i postignuća pozitivnih ljudi poput Stipe Mesića, Vesne Pusić, Josipovića, Zorana Milanovića koji su najzaslužniji što je Hrvatska u EU i NATO-u, dakle, hadezeovsko-desničarski deo Hrvatske je uzurpirao vlast u Hrvatskoj godinama i opet do te mere da je hadeze režim u Hrvatskoj zapravo najgori remetilački faktor na ovim prostorima, pogotovo se aktivirao van bilo kakve kontrole od uzurpacije Mađarske kroz putinističko-trumpističko-erdoganistički orbanizam, negde od 2013 sve naovamo. A afektu je pridonelo to što je ovaj forum dopustio političko devedesetašku kontinuaciju velikosrpsko-velikohrvatsko-islamističkog zla (ono treće zlo na ovom forumu, međutim, istina, najmanje vidno, ali je i ono nedopustivo zlo) te nikakva reakcija do skoro ohrabrivanje te cele dvojno-trojne zle paradigme što i od strane boljih hrvatskih što i od strane boljih srpskih itd.... forumaša/ica tome/u. ovaj forum je dopustio trumpizaciju i zato je mrtav jer everything trump touches - dies!
p.s. inače, lepo sam se ismejao prečitavajući npr. đe je vel boy u dyr-u, pogotovo prve dve stranice, real funny! :roflmao:
Tesko mi je bilo citati tvoje lupetanje. Kako se sicam, po tebe je mama dosla u USA jer si obolio. Tocnije razvio si psihozu. I tako psihotican, si dosao u Bosnu. Sad si baniran na indexu, hr.gay, serbiancafe i smaras posten narod tu. Ćaću si sahranio i oduzeo mu pola stana. Sestru si iztjerao i uzeo njenu trecinu. Sad radis na majci. Ti si uzasna osoba. Nije cudno sto te onaj Pop vise ocima ne zeli gledati.
tebi grmaljko nije ni pisano, dakle, nemaš šta čitati!
bujica laži i tvojih vlažnih želja samo o tebi govori, nisam ja kriv što si imala traumatično dItinjstvo, tj. kopilaštvo po ImoCkom.
a istina koju ja nemam problem reći jer ništa ne skrivam i jer sam čiste savjesti, je ova - po mene je mama došla jer je htjela mojih dolara, ispostavilo se. da mi je bilo teško nervima za vrIme trumpomanije, ne negiram, no, to nije psihoza, već, stresovima izazvana neuroza. (ne zamaraj glavičicu, znam da ti to nećeš kapirati....), to i većina Amerikanaca imaju što i ja. Na nikakvom indexu ja nisam baniran, kao što već rekoh drugdje na forumu, ja se od 2016e pišam i serem na sve ex-Yu medije! gay.hr, to postoji? šta je serbiancaffe - pojma nemam niti sam imao. ćaću kamo sreće da sam sahranio tj. da je sahranjen budući da ga ja neću ni sahranjivati, ništa mu nije oduzeto, a neće ni on moje! ja sam ovaj stan sačuvao bio još i 1992e s mojih 16 godina kada sam odlučio ostati u Mostaru i osudio smradovankaradžićevsku-tzv. jna-zlobomiloševićevsku agresiju na multinacionalnu, građansku BiH kojoj sam bio lojalan dok je ideja postojala, i time imam veće i moralno i etičko pravo na stan, to čak on tj. ćaća prizna. moji roditelji, ekstremno različiti od mene, međutim, su se bili spremili slušati agresore i ići za njima, no, ja sam odlučio ovdje ostati riskirajući život radi multinacionalnog suživota, dok sam vidio da od suživota nema zapravo ništa te odlučio ići u svijet s mojih 17 godina. moji roditelji, slični tebi grmaljušo, su zavoljeli sporazum smradteboban-smradovankaradžić pa ostadoše lizati hadezeovcima guzice, a što sam ja kategorički i čiste savjesti odbio, dakle.
Moja sestra, za razliku od mojih nesretnih tzv. roditelja, je moja dragocjena osoba u životu, i ja njoj. Nas dvoje se savršeno slažemo.
mater se od 1994e naovamo udala za hadezeovca i bivšeg udbaša (poput sranjetuđmana osobu) iz gruda i preselila u njegov stan, još onda.
o kom "Popu" izmišljaš - to bujanec i ti raspravite. neurbana grmaljko :noob:
čuj, citiram ju "Imas mnogo šizofrenični ispada. Zaboravi psihozu." :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :rotfl: contradictiae in adiecti! ali, neurbana i glupa grmaljka niže njen spisak želja i vlažnih snova, soja božice jurić, ha ha ha ha..... nego, može li tvoje ime i "akreditacije", grmaljko, pa da rasmotrimo bilo kakvu utemeljenost što tvrdiš? trt guzica, nećeš, ne smiješ i nemaš, je li? :trep: Moja sestra je i ovdje sada samnom, u stanu kojeg smo i ona i ja i ćaća podijelili na tri jednakopravna dijela nakon mog dolaska (dakle, nije ovo samo ćaćin stan, već svako ima svoje dijelove stana), sve čita šta baljezgaš i traži ime tvoje da daš, ako imaš smjelosti. no, nemaš očito.
glede trpanja nečega u dupe sa mojih cijelih 16 godina, bilo je to nešto čistije i adekvatnije od suhe olovke bilo kog dijela. to što po ImoCkom rade, ne znači da rade svugdje ljudi. :eureka:
nastavi se prokazivati, neurbana grmaljko, očekujemo tvoj nastavak! :maser:
Mnogo si rastrgan. Si siguran da uzimaš pravu i redovitu terapiju ? El ti seka manita kao i ti ili je samo ono zena pukla zbog tebe, stana i ćaće ? Kojega si ziva sahranio zbog istoga stana kad si zbog bolesti dovučen natrag u Bosnu ? Sad si u Bosni, a USA te nece vise tako šizofrena natrag primiti. Jbg karma je kucka.
Urbana_Seljanka napisao: 21 Okt 2020, 18:19 Mnogo si rastrgan. Si siguran da uzimaš pravu i redovitu terapiju ? El ti seka manita kao i ti ili je samo ono zena pukla zbog tebe, stana i ćaće ? Kojega si ziva sahranio zbog istoga stana kad si zbog bolesti dovučen natrag u Bosnu ? Sad si u Bosni, a USA te nece vise tako šizofrena natrag primiti. Jbg karma je kucka.
:roll: ha, tek sad vidim ovo :piski: :smeh: i dalje vlažno sniš, gaduro, pa da ti malo dodam vlage. nego, koje ti je ime što ne kaza? ha? znaš moje. što ne bih ja tvoje? profuknjala ludjakinjo. :burner: :ubise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!