Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Moje SNS botovanje se svodi na to da podsećam da su neke stvari koje radi SNS radio i DS i da je licemerno da taj isti DS to spočitava SNS, naročito što nismo imali momenat, izvinite, grešili smo, oprostite nam!

Znate, zemljište za TC Ušće je prenamenjeno i poklonjeno isto kao i zemljište za Beograd na vodi.
Znate, Boris Tadić je ugasio dnevni list Borba, a Đilas je ucenjivao medije preko marketinške agencije, isto kao što to danas radi SNS.
Znate, Đilas je bio i ostao homofob... i raselio je Rome iz centra grada... i posekao platane u Bulevaru...
Znate, DS je davao svojima da prave festivale, isto kao što danas SNS daje Aji Jung...
Sve su to isti mehanizmi, samo su drugi ljudi. Mislim, nekad i isti ljudi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
wow :aplauz: za trud. :tapse:

Kritikovao je Brnabicku, velika hrabrost indeed. Ne bih da sirim pricu, samo cu da kazem da kritikovanje Vucica ne znaci automatski da si za ovu opoziciju u kojoj ima fasista. Mislim da je u po sredi strah od gubitka, odnosno nedostatak civilnog kuraza.

Sta je sa slobodom medija? Bez elementarne demokratije polozaj lgbt bice konstantno na ivici, jer ce uvek zavisiti od "raspolozenja" (citaj: koristi) vladajuce partije i njenih lidera.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Well now you're just moving the goalpost.

Rekao si da je Peđa SNS bot i da ne kritikuje vlast. Ja sam ti demonstrirao da to nije tako. Aplauz za trud mi ne treba, argument ti je toliko jak da mi je trebalo svega 2 minuta da ga opovrgnem jednim search-om na fejsu. Ovo ostalo je skroz druga tematika (sloboda medija, demokratija, da li u opoziciji ima fašista....) o kojoj nismo ni raspravljali i o kojoj mi se ne raspravlja.

P.S. Anti-SNSovanje po default-u mi je podjednako botovski kao i pro-SNSovanje po default-u. Ja ih ne podnosim i mislim da je većini političkog vrha mesto u zatvoru, ali koliko mi na kurac idu SNS botovi, toliko mi na kurac idu i ljudi koji svaki jebeni potez vlasti automatski diskredituju i dočekuju na nož. Ono, čak i kad vlast uradi nešto zaista dobro, odmah se nađe horda ostrašćenih opozicionara da kuka kako je i to dobro moglo drugačije, i jeftinije, i brže, jače, bolje...
Korisnikov avatar
By notafraid
nisu uradili nista dobro naravno
i onih nekoliko normalnih stvari koje su hteli da urade su unistili korupcijom na primer
ili vucicem koji... prica... o svojim psihijatrijskim dijagnozama
a nenormalnih je previse zaista za svakoga s imalo obraza i kucnog vaspitanja

medjutim ne treba bezati od cinjenice da su oni ovaj sistem nasledili od dsa
samo su ga doveli do krajnjih granica i fasizovali onako primitivno i bahato

a azdjekovic je meni kul lik
ovo sto je uradio za vaskoliko srbsko gejstvo je za postovanje
nista drugo
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nije isto kritikovati vlast i kritikovati "opoziciju", ma kakva ona bila, pogotovu ako je zabranjena i pljuvana u vecini medija. Meni je to nenormalno, mozda zato sto zivim u EU.

U Srbiji nema aktivista poput Duhaceka, nazalost.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Izvini, ako kako gde... U Nemačkoj, oni koji su glasali za SPD najviše kritikuju SPD, a ne Angelu Merkel... i počinju da glasaju za Zelene, jer su razočarani! Isto tako razočarani glasači CDU kreću da glasaju za AFD.
Situacija u Srbiji je gora, jer ti nemaš za koga da glasaš!
Korisnikov avatar
By hippo...
Zvonki napisao:Slika I sta kazes? Kinezi odusevljeni? Ma nemojte molim vas!!!
AbortiraniTerorista napisao:Toliko su bili oduševljeni da im je Đilas poslao korona virus!
Jel ce da se nastave ovi bombasticni odgovori? lepeza1 :alexis:
Ahahhahaha :kokice:
Korisnikov avatar
By gossip
Divno bice, ma sta drugi pricali.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Peđa je, moguće, divno biće, ali kao društvenopolitički i društvenopsihološki aktivista shizofreni oportunista skoro, mind I said, skoro isto kao đubretarka brnabićka; uz to Peđa dela kao cabaret komičar dobar za ismejavanje (ne kažem da Peđa nužno zaslužuje ismejavanje, ali tako Peđa većinom dela).
DS jeste pravio ogromne greške u iluziji reformisanja politički devedesetaškog zla tj. smradikala (vučića, nikolića), zlobomiloševićevaca (dačića itd.), ali se nadam da je Boris Tadić konačno uvideo tu ogromnu grešku i da ju je odlučan da ispravi. uostalom Tadić odugo i nije u DSu. Đilas mi je enigma, ali je sigurno manje zlo od režimskih političkih devedesetaša. dveri-zveri će biti izbačeni iz opozicije jer su, bez obzira na njihova foliranja kao najaktivnijeg protivnika režima, oni zapravo vučićev tj. putinov tj. riste sotone radovića amfilohijev trojanski konj koji sabotira opoziciju, a dveri-zveri ionako dele vučićev mentalni sklop tj. ideologiju. ukoliko ništa od ovoga Peđa još uvek ne vidi, onda...... bolje bi mu bilo da bude samo "divno biće" koje se uopšte ne bavi nikavim GLBTIQA aktivizmom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!