Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Andre87
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2766208#p2766208]李香兰 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2766202#p2766202]Sixto napisao:[/url]Tim principom hajdemo gledati Kinu kroz prizmu Pekinga i Sangaja i onda ptice, cvece, drvece, sreca sreca radost... u Kini nema siromastva i nemamo temu o kojoj cemo divaniti.
Ne sećam se da je pitanje diskusije ikad bilo da li je siromaštvo tamo prisutno i u kojoj meri(?). To što se tebi diskutuje o tome, to je druga stvar.

Poenta priče je reakcija društva na tuđe siromaštvo i tu faktički postoje velike razlike u kulturi tamo i u Srbiji, kao i na drugim mestima u svetu. Sa kojima je on, u ovom konkretnom slučaju, mnogo bolje upoznat nego ti.

To što su standardi života u Šangaju bolji nego u poluselima zapadne Kine nije bio predmet diskusije niti je iko pokušavao da preslika šangajsku (ili bilo koju, for that matter) ekonomsku sliku na celu Kinu. Izvrćeš njegov post da bi lakše odgovorio na isti.

For future reference, on nije ništa "napisala".

---
Sixto napisao:Na dovodjenju u vezu oblika lobanje i mentalnog sklopa (frenologiji) ja zavrsavam ovu pristrasnu diskusiju. Prijatno.
Tim bolje. Jer sa gorepomenutim projekcijama si praktično i pričao sam sa sobom. :lol:
Nemam sta da dodam..Li Xianglan je savrseno objasnila <3 :kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2765899#p2765899]Sixto napisao:[/url]Problem je sto je sistem socijalne zastite u Srbiji relativno los, jer i samo ekonomsko stanje drzave je lose. Valjda zato je ljudima lakse emigrirati u Nemacku pa tamo biti na socijalnoj pomoci ili u azilu jer su dotacije vise od redovnih plata ovde.

Otac je kreten, to je jasno. Tih stvari na zalost svuda oko nas. Crkva ta ista nije nasla za shodno da pomogne pa je dete odraslo i ubilo se bez jebene struje.

Po ko zna koji put delim misljenje sa Alexom. Jebeno nisu sami na Pesterskoj visoravni. Neki ljudi zive oko njih i niko ni A ni B. Pa za osamnaest godina se valjda moglo skupiti 57.000din koliko kosta tipski prikljucak sa PDV.

Podbacila je zajednica, podbacila je drzava, podbacili su roditelji i nikom nista. Sutra ce vec da se pise o Staniji, a ima jos ovakve dece u mraku. Jezivo je to sto i pored satro kontrole troskova taj jedan prikljucak direktor Elektrovojvodine danas pozdere u Lovotursovom restoranu na ime kojekakve divljaci na potpis i pravda kao trosak firme.

Svinje usrane.
Htedoh da kazem da da je bila neka ljubavna prica ili da je decak malcice poznat, onda bi se pisalo, danima, mesecima...
Korisnikov avatar
By Madonna
Dusa mala.. :(

Ipak cu ja da vratim 3 na ignore listu...
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2765930#p2765930]Andre87 napisao:[/url]Siromastvo postoji i u Kini,Vijetnamu itd..ali tamo ga ljudi lakse podnose.Zasto?Jer tamo nema privatnosti..U interesu zajednice je da ne dopusti da pojedinac propadne..i na vreme bi primetili da nesto nije u redu..kad dele kupatilo,kuhinju sve..Imho ovog decka je pre ubila usamljenost i socijalna izolacija.
Ja sam vaspitan da podelim grickalice koje uvek vucem sa sobom sa kolegom/koleginicom koji nije doruckovao uoci ispita(makar on nista ne rekao)..
Obuzeti smo unutrasnjim bitkama i monolozima...umesto da obratimo paznju i na druge ljude...(kako se oni osecaju,a ne sta o NAMA misle i kako MI pred njima izgledamo)..i to ne na njihove reci vec da slusamo tisinu..jer najvaznije je neizreceno.Reci cesce prikrivaju pravo stanje..

Deluj naivno,ali prvi zapocni pricu...ako osoba koja je u problemu cuti.I onako usput joj ulepsaj dan makar cokoladnom bananicom ili ohrabrujucim razgovorom.

Trudim se da ne citam vesti jer ne mogu da ne primetim manipulaciju u nacinu izvestavanja..projektovanje kolektivnog beznadja..
Da, gledala sam neki dokumentarac čak o tome. U pravu si apsolutno.
...
Bukvalno, sve što ne volim kod svojih Horvata i Horvatica a odnosi se i na Srbe i Srpkinje je nepotizam, manjak kritičkog razmišljanja, nedovoljno razvijena empatija i kolektivno ludilo.
Srbi se slože međusobno jedino kad im kolektivno svima zagori ispod guze, kao i Hrvati. To gorenje ispod guze je rat npr.
Inače, nikakva sloga i Bože sačuvaj da bi ti iko pomogao. Mogu samo da te još jače stisnu u govno.

Ovi narodi su opterećeni zavišću, kompleksima i potrebom da se izdižu i hvale jedni drugima na osnovi budalaština.Oni traže trun u oku brata svog- doslovno i to susjed susjedu.
Kinezi su daleko napredniji i daleko ispred nas.
By zemun1998
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818169#p2818169]heksagon123 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2765930#p2765930]Andre87 napisao:[/url]Siromastvo postoji i u Kini,Vijetnamu itd..ali tamo ga ljudi lakse podnose.Zasto?Jer tamo nema privatnosti..U interesu zajednice je da ne dopusti da pojedinac propadne..i na vreme bi primetili da nesto nije u redu..kad dele kupatilo,kuhinju sve..Imho ovog decka je pre ubila usamljenost i socijalna izolacija.
Ja sam vaspitan da podelim grickalice koje uvek vucem sa sobom sa kolegom/koleginicom koji nije doruckovao uoci ispita(makar on nista ne rekao)..
Obuzeti smo unutrasnjim bitkama i monolozima...umesto da obratimo paznju i na druge ljude...(kako se oni osecaju,a ne sta o NAMA misle i kako MI pred njima izgledamo)..i to ne na njihove reci vec da slusamo tisinu..jer najvaznije je neizreceno.Reci cesce prikrivaju pravo stanje..

Deluj naivno,ali prvi zapocni pricu...ako osoba koja je u problemu cuti.I onako usput joj ulepsaj dan makar cokoladnom bananicom ili ohrabrujucim razgovorom.

Trudim se da ne citam vesti jer ne mogu da ne primetim manipulaciju u nacinu izvestavanja..projektovanje kolektivnog beznadja..
...
Bukvalno, sve što ne volim kod svojih Horvata i Horvatica a odnosi se i na Srbe i Srpkinje je nepotizam, manjak kritičkog razmišljanja, nedovoljno razvijena empatija i kolektivno ludilo.
Srbi se slože međusobno jedino kad im kolektivno svima zagori ispod guze, kao i Hrvati. To gorenje ispod guze je rat npr.
Inače, nikakva sloga i Bože sačuvaj da bi ti iko pomogao. Mogu samo da te još jače stisnu u govno.

Ovi narodi su opterećeni zavišću, kompleksima i potrebom da se izdižu i hvale jedni drugima na osnovi budalaština.Oni traže trun u oku brata svog- doslovno i to susjed susjedu.
slazem sa sixtom, kinezi imaju mane, ali mi balkanci smo posebni, kao za slucaj zeljkovog sina, koji je usmrtio devojku na putu i prosao nekaznjen
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818172#p2818172]zemun1998 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818169#p2818169]heksagon123 napisao:[/url]

...

slazem sa sixtom, kinezi imaju mane, ali mi balkanci smo posebni, kao za slucaj zeljkovog sina, koji je usmrtio devojku na putu i prosao nekaznjen

Sixto me razočarao već više puta ali konkretno u ovoj temi ovom rečenicom kojom se obraća Andreju - trans momku
. Sve to sto si ti napisala da su ti ljudi uradili rade i ovde
- ne vjerujem ni sekunde da je lapsus.
..
I još sam samo htjela nadodati- nemate pojma koliko smo mi već imali u Hrvatskoj sličnih slučajeva kao što je taj sa Željkovim sinom. Srce me boli doslovno i dođe mi da iz kože iskočim od nemoći...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!