Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
Slika

Evo ja u ovom trenutku nemam komentar na ovo, ali ću ga imati.
Dodat slobodno komentirajte, nemojte čekati na mene. ^^
Korisnikov avatar
By scout_finch
Imala sam prilike da upoznam lgbt cetnike. Kapiram da ima i lgbt ustasa. Jbg, valjda prirodno, s obzirom da seksualna orijentacija nema veze sa politickim uverenjima. Mislim, meni ima veze i meni jeste neobicno, al sto ljudi sto cudi
Korisnikov avatar
By Srklet
Definitivno ima LGBT ustaša, poznajem neke.
Ne dolaze na Zagreb Pride. U ormaru su i autohomofobni. Plus smatraju Zagreb Pride previše ljevičarskim pa i to stalno navode kao razlog za nedolazak. Meni su se uvijek žalili da su diskriminirani u LGBT zajednici, rekao sam im da su ustaše i nek pate. ^^
Ali, ja sam im uvijek spreman pomoći ako žele istupiti u medijima kao gej ustaše. Evo neki dan sam baš nešto tako na njihovu inicijativu dogovarao pa su na kraju ipak još jednom ispali kukavice i odustali.
Ah, gej ustaše... :pokazuje:
By Sixto
Draza u Srbiji nema toliki status ikone kao Pavelic u Hrvatskoj tako da je momku (a i tebi) provokacija propala.
Korisnikov avatar
By bern
meni je ovo više prozivanje četnika... makar se nadam.
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815896#p2815896]bern napisao:[/url]meni je ovo više prozivanje četnika... makar se nadam.
Pa šta nisu četnici neki kao liberali zapravo :lol:... Šešelj izjavio da nema ništa protiv pedera, bio je nedavno na yt-u video gdje se četnici u Krajini ljube ali ono - francuskim poljupcem. Pedere su snimili, ukratko. Taj video je izbrisan jer taj lik koji je postavio nije imao autorskih prava. Pedera ima u svim vojskama svijeta i uvijek ih je i bilo. Tako i u četnicima, ustašama, partizanima..:krezavi: :krezavi:
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815892#p2815892]Srklet napisao:[/url]Definitivno ima LGBT ustaša, poznajem neke.
Ne dolaze na Zagreb Pride. U ormaru su i autohomofobni. Plus smatraju Zagreb Pride previše ljevičarskim pa i to stalno navode kao razlog za nedolazak. Meni su se uvijek žalili da su diskriminirani u LGBT zajednici, rekao sam im da su ustaše i nek pate. ^^
Ali, ja sam im uvijek spreman pomoći ako žele istupiti u medijima kao gej ustaše. Evo neki dan sam baš nešto tako na njihovu inicijativu dogovarao pa su na kraju ipak još jednom ispali kukavice i odustali.
Ah, gej ustaše... :pokazuje:
Sto je najgore mislim da bi kod nekih strejt ustasa to upalilo. Prihvatili bi brata ustasu na neki svoj nacin, bez obzira sto je peder ( sa zenama u drugu klasu np. samo da cuti, bude poslusan i da se stidi).

Medjutim, ustase i cetnici nisu toliko otvoreni i prepoznatljivi kao ti tvoji drugari. Neki se samo prodaju kao liberalni, ali su u sebi nacionalisti & rasisti. To "kakavi su u sebi" nije toliko ni bitno, ali kada dodju izbori onda mogu biti odlucujuci glasovi u korist desnice ili bace glas na nekog idiota poput Pernara & co.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!