Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

http://www.blic.rs/vesti/hronika/ratko- ... ci/kcpnnzj" target="_blank

Haški tribunal izrekao je prvostepenu presudu generalu i ratnom komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću i osudio ga na doživotnu kaznu zatvora. Mladić je osuđen po 10 od 11 tačaka optužnice. On je oslobođen optužbi za genocid u šest opština (Ključ, Kotor Varoš, Sanski Most, Prijedor, Vlasenica i Foča tokom rata u BiH), ali je osuđen za genocid u Srebrenici, progon, istrebljenje, zločin protiv čovečnosti, ubistvo, nehumano delo prisilnog premeštanja, deportaciju, terorisanje i protivpravne napade na civile, uzimanje talaca. Ovo je prvostepena presuda na koju postoji pravo žalbe.
beznačajna presuda obesmišljenog frivolnog suda, koja je više uvreda žrtvama rata u bosni nego što je closure
generalno je haški tribunal teatar i sprdnja tim žrtvama

kada su šešelja i hrvatske zločince pustili trebalo je da raspuste sud i prepuste slučajeve nekom kompetentnijem timu

u srbiji je ceo dan bila potpuno rezignirajuća atmosfera i očekivano skaredne poruke od vučića

predsednik države na današnji dan našminkani mrtvac kao pekićev sulejman

dno
Korisnikov avatar
By Burak
Šprdnja od suda, šprdnja od presude.. U odnosima na Balkanu neće se promijeniti ništa..
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ljudi u bivšoj Jugoslaviji su odustali od pravde zato što ih zbunjuje njena izopačena slika koja predstavlja mešavinu nedozvoljenih sredstava i morbidnih ciljeva.
Treba početi ispočetka i objasniti ljudima da su ratovi i konflikti na ovim prostorima predstavljali kulminaciju nagona koji vode do samouništenja pojedinaca i hranili anticivilizacijske porive društvenih, etničkih i svih ostalih grupa. :sigh:
Korisnikov avatar
By 2kune
E bas sam to isao objasniti bakici na pazaru kad mi je, striguci usima zbog komualnog redara, jebala sve po spisku i porucila da ako ocu kupit neka kupim ali da je ne zajebajem...
Shvatio sam to kao protuberancu kulminacije njenog licnog nagona za samounistenjem i kupio po kila blitvice prije nego me njena izopacena slika dovede do nedozvoljenih sredstava i morbidnih ciljeva...
Korisnikov avatar
By gossip
Nije kao da ce dugo biti u zatvoru....posto ima kao 1000 godina..
Korisnikov avatar
By antibiotic
Meni je najjaci utisak ostavilo to sto se ponasao kao beskarakterna pizda nakon proglasenja presude.
To je ono pravo lice domaceg fasizma i nacionalizma, kada se, konacno, u sudnjem casu pokaze.

Mislim da je patrijote to najvise razbesnelo, nije im ostavio ni trunku dostojastva. Mozda je i bolje tako.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Sramota

Sledeci korak je pretpostavaljam pravno negiranje Republike Srpske, jer je zasnovana na genocidu.

Za sve je Tadic kriv. Citava tadasnja vlada su najveci izdajnici naseg naroda, zajedno sa Slobom.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
To što su se u Bosni desila velika sranja koja su istraumirala i Bošnjake i Srbe i Hrvate, ne znači da treba optuživati ljude koji možda nisu mogli da spreče krvoproliće i formiraju adekvatan sistem vrednosti. Mislim na ljude koji su podložni manipulaciji i koji su spremni da likuju zbog zločina jer okruženje ne dozvoljava da razviju empatiju i kritički stav prema okolini (a nisu počinili nikakve zločine), kao i na one koji su zbog straha ćutali i gurali sve pod tepih. Krive su isključivo psihopate koje su dozvolile da se stvori klima koja će na staljinistički način okrenuti stvari naglavačke: sve što je loše/protivzakonito (ubijanje, pljačkanje, proterivanje civila, itd) postaje dobro/legalno, a sve što je dobro (pacifizam, antimilitarizam, solidarnost, itd) postaje neprihvatljivo i "bolesno".
Staljin je rekao da je jedna smrt tragedija, a milion mrtvih statistika.
Horor.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!