Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

ima li Sjeverna Koreja pravo na nuklearno oružje?

Ima
4
36%
Nema
3
27%
BUUUUM!!!
4
36%
Korisnikov avatar
By Gayzer
Pa zar ne bese da samo stalne clanice saveta bezbednosti mogu da poseduju nuklearno oruzje?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Kada bi postojalo nekakvo opšte, objektivno pravo, možda bih odgovorio sa da/ne. Ovako: buuum!!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Niko ne treba da poseduje nuklearno oružje, tako da širenje tog zla mora da bude ograničeno.
Ko ga ima, ima,a ko ga nema i ne sme da se dozvoli da ga ima. Ionako je i ovo što imaju druge nuklearne sile dovoljno da Zemlju učini nenastanjivom.
Jedina nuklearka bi eventualno mogla da bude ona koja bi eksplodirala u Pjongjangu, od tog naroda ionako nema više ni go kurac, to bi bilo ubistvo iz milosrđa u njihovom slučaju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ju, daleko bilo... pu pu pu pu pu.... :molise: :kuckuc: :elektro: :komp: :fist: :cyborg: :burner: :cuddle: :canttouchthis: :lezba: :lolitasauzjarenimjajima:
Kiborg napisao:Niko ne treba da poseduje nuklearno oružje, tako da širenje tog zla mora da bude ograničeno.
Ko ga ima, ima,a ko ga nema i ne sme da se dozvoli da ga ima. Ionako je i ovo što imaju druge nuklearne sile dovoljno da Zemlju učini nenastanjivom.
Jedina nuklearka bi eventualno mogla da bude ona koja bi eksplodirala u Pjongjangu, od tog naroda ionako nema više ni go kurac, to bi bilo ubistvo iz milosrđa u njihovom slučaju.

Kako se usudjujes da i pomisljas da neki narod treba zrtvovati i njihovu zemlju kontaminirati?Odakle ti ideja da oni pate i da treba da prihvate tvoj sistem vrednosti i nacin vidjenja zivota?Pate ljudi u svim zemljama,pod razlicitim ideologijama..

Nazalost nuklearnog oruzja ce uvek biti,a neretko ljudi "pozeljnog" pedigrea i savrsene radne istorije ali u sustini sumnjivog morala poseduju veliku moc i samo je pitanje vremena kad ce zloupotrebiti poziciju..Problem je ljudski faktor.Svuda.
Verovatno postoji jak razlog zasto Severna Koreja poseduje nuklearno oruzje i (ako pustimo mashti na volju)ko zna kakvi jos eksperimenti na njenoj teritoriji mogu da se slobodno vrshe u tajnosti i takva pozicija moze da stiti ekonomski jace saveznike sa razvijenom diplomatijom..Medjutim to se desava svuda u svetu,odredjene zemlje su laboratorije,njihovo ime se blati,skrece se paznja javnosti na krvoprolica i terorizam(usput po principu "kupi ciglu" prodaje zastarelo oruzije u velikim kolicinama) a ustvari u pozadini eksperimente sprovodi razvijena i uredjena medjunarodna mafija(koja je jaca od pojedinacne drzave!)sa obrazovanim kadrom i u mirnim uslovima iscrtanim planom i do detalja razradjenom strategijom...
taj obrazovani kadar ne mora nuzno da bude nemoralan(da se prodaje za titule i objavljene clanke),moze da bude ucenjen zivotima najblizih i primoran da radi protiv svoje savesti .Nekad su ucenjeni ljudi pre izvrsavali samoubistvo(zbog casti)nego projektovali smrt drugima..ali ne postupaju svi isto..a sto je najgore,naivno veruju da nece i oni biti eliminisani nakon zavrsenog posla...jer previse znaju.Znanje moze da kosta zivota.
Pre Interneta,uocavali su ljude koji pozajmljuju "neobicnu" literaturu iz biblioteke i posle im nudili usavrsavanje..Danas je jos lakse uhvatiti fanatike i uceniti.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Newsflash Andre, nemam nuklearku u podrumu, nemoj da se sekiraš, Severna Koreja je bezbedna od mene :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jok, nego se samo isključivo treba reagovati na čistu ljudsku zlobu sa moći...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
*ako ima moć

Ja sam se stvarno nesretno izrazio, ali ti si još uvek zloban.
Korisnikov avatar
By *deni*
Joj sto ja volim Kiborgovu zlobu. :evilkiss: Jos kad je ukrsti sa Sixtelinim bezobrazlukom, nista lepse meni za citati u Velinom odsustvu. :klap:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Tajči, na klipu bukvalno piše April's Fools. :lol:

I mani se Kurira, more! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!