Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

iliti 'Srbija - istina' :lol:

http://www.revolucija.org/2017/05/ovako ... ih-poklao/" target="_blank

Nikola Kalabić u pismu od 29. decembra 1943. godine obavijestio je Dražu Mihailovića o pokolju koji su počinili četnici pod njegovom komandom u selu Kopljare pokraj Aranđelovca u noći 25. i 26. decembra 1943. Najveći broj stradalih bili su pripadnici romskih porodica koje su živjele u selu.

“U Kopljarima uhvaćeno na spavanju i poklato 24 aktivna komunista od kojih su 20 cigani, koji su priznali da su bili takozvani “jarugaši”, danju rade svoje poslove kući, a noću u akciji. Sve sam poklao. Ras Rasa”

Ovaj pokolj potvrđuju i nedićevski izvori (“Izveštaj odeljenja za državnu zaštitu Nedićevog Ministarstva unutrašnjih poslova od 30. decembra 1943. o događajima u Srbiji od 24. do 30. decembra”):

– Noću 25. i 26. četnici DM zaklali su u selu Kopljaru, sreza orašačkog, Gavrilović Milutina, opštinskog delovođu, Milanovića Radojicu i Savkovića Tihomira, zemljoradnike i 15 cigana i 4 ciganke i spalili sve ciganske kuće u selu, kao i kuće dvojice seljaka čiji se članovi porodica nalaze u partizanskim redovima. Delo je izvršeno zbog saradnje ubijenih sa partizanima.

i tak, njega je srbijansko pravosuđe rehabilitiralo. :srba:
ima li kraja tom sunovratu? :drama:
ja sam odmah i promptno još pre 3 dana napisao i poslao ovaj komentar za B92 i objavili su

iako je JVuO-i ispočetka nastala kao antifašistički i antinacistički pokret, sve su vrlo brzo uprskali ogromno. njihov fanatični antikomunizam ih je poveo kolaboracionizmu s svima sem s partizanima. kalabić i đurišić i đujić i pećanac itd... se naročito ističu kao zločinci što prema svom srpskom narodu (naročito, kalabić) što prema civilima drugih naroda. ne piše u srpskoj Vikipediji bez razloga Никола Калабић је био озлоглашен међу четницима, као и „Краљева гарда“ којој је стајао на челу. Један Калабићев официр писао је Михаиловићу новембра 1943. да се народ више плаши када чује да долазе четници у село него Немци, Бугари, „Арнаути“ и друге „вере“.
rehabilitovati takvog zločinačkog gada mogu samo isti oni koji su devedesetih vodili Srbiju tj. zlobamiloševićev režim u koje spada šešelj i njihovi potomci koji sebe sada zovu "srpska napredna stranka" a koja je zavela desničarsku diktaturu u Srbiji. ovako se nikako ne može u EU kao što ni Hrvatska nije smela da bude primljena u EU jer nije prošla kroz deustašizaciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!