Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Kad čovek pročita ovako neku vest, dođe mu da pomisli da je privilegovan što živi čak i u ovom govnetu od zemlje.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jao kad mi je neka raspala Ruskinja opravdavala zakon o propagandi "homoseksualizma" baš zbog Čečenije jer bi se oni žalili kada bi predavali u školi o pederluku. :barf:

Putin instrumentalizovao homofobiju da bi on dobio reputaciju i poštovanje. Liberali instrumentalizuju homofobiju da bi ponižavali protivnike sa malo šminke i insinuacijom da su pederi. Mi smo jebeno sredstvo svima, dok nas istovremeno tamane tamo.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja se kanda polako ali sigurno vraćam na Identity pride stadijum Kasovog modela i nemam utisak da ću u skorije vreme "napredovati". :panker:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ovo je, naravno, sve Putinovo maslo. Eho njegove homofobne politike.

Plasim se da je ovo dokaz da ce lgbt prava uvek biti na staklenim nogama i da cemo vecito morati da se borimo za svoju slobodu, koja moze da se srusi kao kula od karata, u zavisnosti od politike nekog rezima.

Ne mogu ni da zamislim kroz kakav horor prolaze ti ljudi.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Čekaj bre otkad Hrvati brane Ruse i Putina. ŠTA SE DOGAĐA SA SVETOM :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2787416#p2787416]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Čekaj bre otkad Hrvati brane Ruse i Putina. ŠTA SE DOGAĐA SA SVETOM :lol:
nisu svi hrvati, precizirao sam da je riječ o 'glupim hrvatskim pederima', dakle o većini hrvatski pedera. ^^
to je ekipa koja bi i kad ih uvedu u plinsku komoru u konc-logoru pohvalila dezen na pločicama, toliko su izluđeni autohomofobijom. so sad!
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2787394#p2787394]antibiotic napisao:[/url]

Plasim se da je ovo dokaz da ce lgbt prava uvek biti na staklenim nogama i da cemo vecito morati da se borimo za svoju slobodu, koja moze da se srusi kao kula od karata, u zavisnosti od politike nekog rezima.
nema sumnje. berlin 1932. gej meka svijeta - berlin 1935. svi pederi u konc-logorima.
stvari su prilično jasne, jedino što omogućava kakvu-takvu ravnopravnost LGBT ljudi su liberalna demokracija i politike suvremenih neomarksista. liberalna demokracija polako propada, a suvremena ljevice je definitivno najslabiji akter na političkoj sceni. dakle, u ovom trenutku smo na strani propadajućeg režima i/ili najslabije alternative tom režimu. we're fucked.

jedina mi je utjeha što će i svi oni le pen pederi završiti kao ernst röhm ako marine i slični dođu na vlast. no, prije toga ćemo mi već biti u logorima. ^^
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne mora se otići ni tako daleko - jedini razlog što su krenuli da rade nešto povodom SIDE jeste zato što su shvatili da i strejteri mogu da se zaraze.

Kao da bi imali problem sa tim da gledaju kako nas bolest tamani da su isključivo i samo gej osobe umirale...
samo na ovo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2787380#p2787380]KorvinOdAmbera napisao:[/url] Liberali instrumentalizuju homofobiju da bi ponižavali protivnike sa malo šminke i insinuacijom da su pederi.
care to elaborate a little?

ONT, hteo sam da otvorim ovu temu u Aktivizmu u mojoj temi Care to help at all kroz All Out, ali ovih dana nisam imao vremena za forum, vidim preduhitrio me srklet.

Guardian ima još bolji članak o ovome https://www.theguardian.com/world/2017/ ... r-chechnya" target="_blank
obratiti na pažnju na ono što je još gore od kadyrova --- njegova aktivistkinja u human rights council of Checnya -- kheda saratova, quoting her "I haven’t had a single request on this issue, but if I did, I wouldn’t even consider it,” Kheda Saratova, a Chechen activist who is on Kadyrov’s human rights council, told a Russian radio station. “In our Chechen society, any person who respects our traditions and culture will hunt down this kind of person without any help from authorities, and do everything to make sure that this kind of person does not exist in our society.” :piski: kheda saratova otvori usta

homomrzilački monstrumi nastavljaju tamo, najnovije https://www.theguardian.com/world/2017/ ... n-chechnya" target="_blank
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!