Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Za koga glasate na predsedničkim izborima

Aleksandar Vučić
2
5%
Saša Janković
14
35%
Vuk Jeremić
1
3%
Saša Radulović
2
5%
Boško Obradović
9
23%
Beli Preletačević
8
20%
Vojislav Šešelj
4
10%
Neko drugi
Nema glasova
0%
By Sixto
Cekaj, ja tek sad vidim... Jankovic i opozicija su verovali u promenu vlasti predvodjeni TANJOM VOJTEHOVSKI na mitinzima!? TANJOM FAKIN VOJTEHOVSKI!?!
Ajde jasno mi je ne moze se bez kesa, mora se ljigavom Sutketu milkiti muda da da logistiku, ali jebeno se sablaznjavati na Vucicevica koji upada na konferencije za stampu, a onanisati na mitinzima koje vodi Vojtehovska. :lol:

Pa 'demokratska' opcija u Srbiji treba da se leci... :lol:

Slika
Citiram:"Dakle...
Vučić je ubedljivo pobedio. Nema tu šta više da se doda. On je pobedio, svi ostali su izgubili. Pri tom ne mislim samo na protivkandidate. Mislim konkretno na sve građane Srbije: na one koji su glasali protiv Vučka, na one koji nisu imali vremena ili volje da izađu na glasanje i posebno na one koji nisu svesni da su svojim glasom dali ovlaštenje JEDNOM JEDINOM čoveku da nam svima određuje sudbinu i još najmanje pet godina hrani svoj nezajažljivi ego. Još pet godina zamajavanja, svakodnevnih laži, rečenog pa poreknutog...
"Reformi"... Lepšeg izraza za guljenje kože običnom narodu...
Ali nema veze. Ljudi poput mene takvima nikad nisu ni verovali, pa nemamo zbog čega da se razočaramo. Ali oni koji mu veruju tek će imati kad da se razočaraju. A odavno je poznato da niko kao mi ne zna da skenja sopstvene idole...
A dotle...
Radite za 20000 "obučeni" u poslednji model Pampersa za odrasle. Plaćajte lekarske preglede i sve lekove. Naravno, ako stignete na pregled koji je zakazan za dve godine...
Naravno, uvek možete honorarno da se vozikate autobusima za tu čuvenu "crvenu"..
Ali to je vaš izbor i radujte mu se i uživajte u svojoj "sreći"...
I još nešto;
Nemamo razloga za depresiju mi koji se sa ovim rezultatom ne slažemo. Živeli smo dosad, živećemo i odsad. Ja sam sám sebi pobednik, jer ne nosim oglav kao oni što se pravdaju da su "morali"...
I, molim vas, bez pominjanja "ulice"! Kakva ulica, kakvi bakrači! 'Ajte, molim vas...
Pa narodu je bilo teško i na glasanje da izađe i jednim potezom olovke izrazi svoj stav!
Sve u svemu, jedan pobednik, a toliko poraženih..."
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786692#p2786692]Sixto napisao:[/url]Cekaj, ja tek sad vidim... Jankovic i opozicija su verovali u promenu vlasti predvodjeni TANJOM VOJTEHOVSKI na mitinzima!? TANJOM FAKIN VOJTEHOVSKI!?!
Ajde jasno mi je ne moze se bez kesa, mora se ljigavom Sutketu milkiti muda da da logistiku, ali jebeno se sablaznjavati na Vucicevica koji upada na konferencije za stampu, a onanisati na mitinzima koje vodi Vojtehovska. :lol:

Slika
Ja sam to tek neki dan vidio. Iskreno, ja sam mislio da se ona zajebava.
Nikako mi se ne uklapa tamo.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786694#p2786694]Stripi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786692#p2786692]Sixto napisao:[/url]Cekaj, ja tek sad vidim... Jankovic i opozicija su verovali u promenu vlasti predvodjeni TANJOM VOJTEHOVSKI na mitinzima!? TANJOM FAKIN VOJTEHOVSKI!?!

Slika
Ja sam to tek neki dan vidio. Iskreno, ja sam mislio da se ona zajebava.
Nikako mi se ne uklapa tamo.
Znas ono... zivim, radim, malo sam prestao i da pratim aktuelna desavanja od kako sam ovde i slucajno pustim video koji je Zlatna Pica okacio na FB. Ma kad se nisam zacenio od smeha kad je poceo klip... ma reko sad mi je sve jasno. Opozicija koja ima ovakav pristup i vlast koja se ovako ponasa su taaaaako match made in heaven.

Sto bi rekao Cola "Ne bi ja tu nista mjenj'o"
ne znam tačno ko je Tanja Vojtehovski pa sam malo guglao i evo jedan od rezultata http://www.poznati.info/tatjana-tanja-v ... iografija/" target="_blank

je li ima više o njoj? šta, sad se zabavlja s Čankom i potpredsednica je Pink grupe ? je li to to? inform me, mrzi me više da guglam.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786701#p2786701]Srklet napisao:[/url]evo stiže i dirljiva čestitka malom aleku od tuska i junckera. toliko o EU.
to su samo mlohave reda radi....
malog aleka su ne samo čestitali već inaugurirali merkel i putin još odavno.
By Kragi
Nije to onaj Nenad Canak iz LSV-a :giggle:
Korisnikov avatar
By 2kune
ova je tema politički potpuno promašene... bitno je koji ima najveća muda a kita je krajnje sekundarna...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!