Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By mythe
Originally posted by Daliborka
Podržavam Milijanu, jer sam čula da voli cveće.
A ko voli cveće, ne može da bude loš čovek.
ili kako kaze Pera Mitic "svi treba da vole cvece, ko ne voli cvece ne treba ni da zivi" lol
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by mythe

gospodine Velboy - time sto navodim zlocini koje su pocinile druge strane (jeste, ja uvek navodim zlocine koje su pocinili bosanski muslimani i kosovski Albanci), zelim da podsetim "progresivne" gradjane Srbije da postoje i zlocini koji su pocinili drugi, a sto je najgore u celoj prici zlocini drugih strana (bosanskih muslimana i kosovskih Albanaca) nisu skoro uopste kaznjeni. Treba li samo podsetiti na oslobadjajuce presude Naseru Oricu i Ramusu Haradinaju, a u procesu protiv ovog drugog je tri svedoka likvidirano a da Sud u Haagu nista nije preduzeo (sa druge strane proces protiv Seselja je prekinut na neodredjeno vreme, 6 sati pre kraja jer su se neki svedoci zalili da su zastrasivani, u sto ne sumnjam, ali je cinjenica da su ti svedoci i dalje zivi dok su svedoci protiv Haradinaja brutalno ubijeni). Sta cemo sa time?
Gospodine mythe, nemam odgovor na to, i meni to smeta. koliko sam upucen to je i zbog traljavih optuznica protiv tih boshnjachkih i albanskih zlochinaca josh iz vremena koshtunichine vlade.
uostalom, ako se ne varam, gospodine mythe, ti si u Holandiji pa shta si uchinio da utichesh na Haag da bude eto objektivniji?
Kako to da tim tzv. "progresivnim" gradjanima Srbije to uopste ne smeta,
Lazesh da ne smeta, da si chitao npr. moje postove u proshlim temama koji su se bavili ovim, video bi da sam i ja tu izrazavao razocaharenje haashkim tribunalom (kao i mnogi ostali progresivno nastrojeni forumashi, progresivni Srbi i takvi gradjani Srbije), ali to NE znachi da cu/cemo dozvoliti da to bude poligon za antihaashko izivljavanje onih koji su a priori i vec unapred bili shovinistichki nastrojeni prema tom tribunalu i koji su i radili na tome da mogu likovati kada su zbunjujuci signali pocheli dolaziti iz haashkog tribunala.
a koliko sam primetio u nekim vasim postovima, vi slicno cinite sa bosanskim muslimanima, jer cesto u vasi postovi isticete da su srpska i hrvatska strana u Bosni krivci za rat, a kao bosanski muslimani su "morali da se brane " i tome slicno...
ondashnji rezimi Srbije i Hrvatske su imali dosta usaglashen stav za prisilnu etnichku-stranachku-etnichko-plemensku podelu BiH, shto je vredjalo ne samo Boshnjake (muslimane) vec i one Srbe i one Hrvate koji nisu bili opsednuti nacionalizmom-shovinizmom i ideologijama krvi i tla.
Chinjenica je da pre zdruzeno miloshevic-tudjman odn. karadzic-boban agresije na BiH, najveca vecina BiH Boshnjaka nije bila islamistichki ni hegemonistichki nastrojena. Skoro svi zlochini koji su pochinjeni s boshnjachke strane su sledili velikosrpsko-velikohrvatskim zlochinima. shto NIKAKO ne opravdava zlochine s boshnjachke strane, ali je bar hronoloshki redosled uslovljen miloshevic-tudjmanom odn. karadzic-bobanom, ako nishta drugo- bio takav.
Natasa Kandici - da, ona je tipican predstavnik gore napisanog, pojedinima ovde i idol, a radi se jednoj frustriranoj osobi, punoj mrznje, zavisti, zluradosti,
:roll:
to si tako govorio i kad si bio daniel-bl, nederlander itd.... i da podsetim, da Chedi Jovanovicu "treba prosuti mozak po asfaltu" uz to....

nikakav idol meni Natasha Kandic nije. samo ju ni ne mrzim.
pa zar vama nije dovoljna njena izjava (a na pitanje zasto se ne bavi zlocinima koje su pocinili kosovski Albanci), ona kaze " sa time treba da se bave albanske organizacije i udruzenja" a pritom nema niti jedne organizacije koja to radi!
a, mozda je Natashina izjava bila upravo u cilju da POTAKNE Albance da se zaista pozabave zlochinima i s njihove strane? pa je to rekla na kulturan, evropski diplomatski nachin koji je iole inteligentnima jasan.
A kakvi su ustvari oni koje vi ovde nazivate "progresivnim" i njihov opis, moze procitati u moju najnoviju temu :)
da, da. tvoje pro-desnicharsko trabunjanje u punoj formi...lepote.... :sweet:

da te pitam neshto, ako ne zamerish- jesi li ti komentator "EU Citizen" chiji se komentari chesto objavljuju na Vestima B92? chisto kuriozan sam.
A povrh svega, nadam se da ste lepo proveli vas holiday i dobro nam dosli nazad :)
moj holiday je kadgod kad ga JA uzmem i traje kolikogod JA hocu. :)
By mythe
rado cu zadovoljiti vasu radoznalost - nisam komentator 'EU citizen' ali tu i tamo ponekad napisem komentar na b92 ali retko kada stavim isti nick (napisem 'ime' koji mi u tom trenutku padne na um)

uzgred, ne zivim u Holandiji, ali sam tamo zavrsio fakultet i stekao vrednu diplomu (srecom da mi je moj sposobni otac to mogao omoguciti :)

wel, vi ste ili naivni ili ne vidite neke stvari kada ste mogli da napisete sledetje "a, mozda je Natashina izjava bila upravo u cilju da POTAKNE Albance da se zaista pozabave zlochinima i s njihove strane? pa je to rekla na kulturan, evropski diplomatski nachin koji je iole inteligentnima jasan" - ne, postovani gospodine, ona je to rekla na jednoj TV debati, gde su se ucesnici obracali gradjanima Srbije, cisto sumnjam da su to Albanci gledali (niti razumeju, niti se signal te TV stanice prostirao do Kosova...), ta Kandicijeva izjava je puka provokacija i los sarkazam i najvise govori o njoj samoj. A bila je jedna albanska organizacija na Kosovu koja je pokusala da bavi zlocinima koje su pocinili albanski teroristi ali im je nakon dva dana bacena bomba :(

isto tako nikada nisam napisao "da bi Cedi Jovanovicu trebalo prosuti mozak po asfalt"...to jednostavno nije moj stil, ja cak u privatnom zivotu umesto izraza "jebem ti mater" koristim "zelim vam ugodan ostatak dana", a glede Cede Jovanovica uvek kazem da niko, pa ni on ne treba da bude fizicki ugrozen zbog bavljenja politikom i iznesenog misljenja ali isto tako dodam da ukoliko se isti upleo u neke mutne mafijaske poslove da je to njegov probleem

glede rata u BiH se necemo sloziti, jer za mene je muslimanska strana najodgovornija, izveli su krnji referendum uprkos Karadzicevom upozorenju da to ne cine jer ce "Bosnu odvesti u pakao, a muslimanski narod mozda i u nestanak", pucanje na srpske svatove pocetkom marta 1992. , povlacenje Izetbegoviceva potpisa sa mirovnog dokumenta iz Lisabona (februar 1992.)... A ne bih rekao ni da su muslimani najvece zrtve rata u BiH, zrtava je bilo na sve strane a nekako mi se cini da su najvece zrtve Hrvati iz Bosne. Proterani su iz svih vecih gradova u Federaciji BiH, nisu dobili svoju teritorijalnu jedinicu kao Srbi iz BiH, na izborima 2006. nadglasani pomocu izbornog inzenjeringa (Komsic)...
Korisnikov avatar
By Vel boy

uzgred, ne zivim u Holandiji, ali sam tamo zavrsio fakultet i stekao vrednu diplomu (srecom da mi je moj sposobni otac to mogao omoguciti :)
zaista, sreca tvoja :)

wel, vi ste ili naivni ili ne vidite neke stvari kada ste mogli da napisete sledetje "a, mozda je Natashina izjava bila upravo u cilju da POTAKNE Albance da se zaista pozabave zlochinima i s njihove strane? pa je to rekla na kulturan, evropski diplomatski nachin koji je iole inteligentnima jasan" - ne, postovani gospodine, ona je to rekla da jednoj TV debati, gde su se ucesnici obracali gradjanima Srbije, cisto sumnjam da su to Albanci gledali (niti razumeju, niti se signal te TV stanice prostirao do Kosova...), ta Kandicijeva izjava je puka provokacija i los sarkazam i najvise govori o njoj samoj. A bila je jedna albanska organizacija na Kosovu koja je pokusala da bavi zlocinima koje su pocinili albanski teroristi ali im je nakon dva dana bacena bomba :(
to sto ti sumnjash da su to i albanci (mnogi od njih, pogotovo neshto stariji, razumeju srpski, ako ga i ne govore) gledali, ne znachi da nisu. Mislim da je Kandicka samo rekla u smislu "ja se sada bavim zlochinima koji su pochinjeni s srpske strane, nek' se albanski i/ili medjunarodni faktori pozabave zlochinima koji su chinjeni s albanske strane". To shto je albanskoj organizaciji koja se bavila zlochinima pochinjenim s albanske strane bila bachena bomba od strane albanskih trerorista, govori puno toga losheg o njihovom drushtvu chega i medjunarodna zajednica, srecom, postaje sve vishe svesna. bolje ikada nego nikad. ta, ne mislish valjda da je zalosno albansko drushtvo primer kako treba biti i srpsko?

isto tako nikada nisam napisao "da bi Cedi Jovanovicu trebalo prosuti mozak po asfalt"...to jednostavno nije moj stil, ja cak u privatnom zivotu umesto izraza "jebem ti mater" koristim "zelim vam ugodan ostatak dana", a glede Cede Jovanovica uvek kazem da niko, pa ni on ne treba da bude fizicki ugrozen zbog bavljenja politikom i iznesenog misljenja ali isto tako dodam da ukoliko se isti upleo u neke mutne mafijaske poslove da je to njegov probleem
znachi ti nisi daniel-bl, Nederlander.... dobro, nastojim da ti verujem da nisi. ili to samo negirash?
ako se je Cheda bio upleo u neke mafijashke poslove svakako da je na javnim istraznim organima Srbije da to dokazu i pokazu vishe. medjutim, toliko je bilo tih istraga i Cheda je poshteno proshao sve istrage i detekcije. no, ne lezi vraze, uvek su odredjeni desnicharski mediji lajali i lagali na njega, i josh uvek prave te hajke na njega, chak mu je i zivot i njegove porodice bio ugrozen a da ni ne pominjem vishe koliko je teroristichkih akata na prostorije LDP-a izvrsheno....

glede rata u BiH se necemo sloziti, jer za mene je muslimanska strana najodgovornija, izveli su krnji referendum uprkos Karadzicevom upozorenju da to ne cine jer ce "Bosnu odvesti u pakao, a muslimanski narod mozda i u nestanak", pucanje na srpske svatove pocetkom marta 1992. , povlacenje Izetbegoviceva potpisa sa mirovnog dokumenta iz Lisabona (februar 1992.)... A ne bih rekao ni da su muslimani najvece zrtve rata u BiH, zrtava je bilo na sve strane a nekako mi se cini da su najvece zrtve Hrvati iz Bosne.
da. necemo se bash sloziti.
karadzicevo "upozorenje muslimanima" nije bilo upozorenje vec vrsta siledzijske intimidacije koju ja ne bih zeleo da je iko bio ikada rekao i srpskom narodu. nezavisnost BiH u situaciji kada je miloshevic (kojeg ni vecina Srbija nije podrzavala uskoro) hteo Jugoslaviju onakvu kakvu je samo on hteo, nije bila validan razlog za rat. tim pre jer se je moglo, da se je htelo, napraviti onakvu BiH koja bi odgovarala svima i koja bi imala vrlo otvorene granice sa Srbijom i Hrvatskom, dakle nikakva boshnjachko-hegemonistichka, unitaristichka, centralistichka BiH, ali ne ni iskasapljena po stranachko-plemensko-nacionalnom kljuchu naroda tretiranih kao stoke u torovima natopljenih krvlju..
u vezi prvog boshnjachkog teroristichkog pucnja na srpskog svata, da, to je zalosna chinjenica, medjutim, sds je mogao da je hteo u saradnji s medjunarodnom zajednicom da izvrshi pritisak na boshnjachku stranu da kazni tog teroristu koji je to uchinio. sds to nije hteo jer je vec s milsohevicem i tudjmanom imao planiran cilj za rat u BiH na shto je taj atentat na srpskog svata im doshao kao naruchen.
i shto je najzalosnija posledica sds-miloshevic-sheshelj-tudjman-djapic politike je to shto u BiH sada cveta islamistichki fundamentalizam i velikoboshnjachka hegemonija u vecinski boshnjachkom delu entiteta FBiH, a ne zaboravimo tamo ima i gradjana srpske i hrvatske nacionalnosti koji su najvishe pogodjeni takvim stanjem stvari. vrlo zalosno i nepravedno.
Korisnikov avatar
By *deni*
'' Niste mogli doći do mojih golih fotografija, a golu istinu koju sam nudila niste hteli da prihvatite '' :radosnice:
Korisnikov avatar
By Stripi
sinoć sam gledao isto nekakav intervju sa njom, za banjalučku Vikom televiziju.
Milijana Baletić napisao: Znate kako kažu - Jači koči a nejači oči beči
:lol:
Carica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1549292#p1549292]mythe napisao:[/url]r ja cak u privatnom zivotu umesto izraza "jebem ti mater" koristim "zelim vam ugodan ostatak dana"
E pa želim i ja tebi ugodan ostatak dana.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!