Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by mytheGospodine mythe, nemam odgovor na to, i meni to smeta. koliko sam upucen to je i zbog traljavih optuznica protiv tih boshnjachkih i albanskih zlochinaca josh iz vremena koshtunichine vlade.
gospodine Velboy - time sto navodim zlocini koje su pocinile druge strane (jeste, ja uvek navodim zlocine koje su pocinili bosanski muslimani i kosovski Albanci), zelim da podsetim "progresivne" gradjane Srbije da postoje i zlocini koji su pocinili drugi, a sto je najgore u celoj prici zlocini drugih strana (bosanskih muslimana i kosovskih Albanaca) nisu skoro uopste kaznjeni. Treba li samo podsetiti na oslobadjajuce presude Naseru Oricu i Ramusu Haradinaju, a u procesu protiv ovog drugog je tri svedoka likvidirano a da Sud u Haagu nista nije preduzeo (sa druge strane proces protiv Seselja je prekinut na neodredjeno vreme, 6 sati pre kraja jer su se neki svedoci zalili da su zastrasivani, u sto ne sumnjam, ali je cinjenica da su ti svedoci i dalje zivi dok su svedoci protiv Haradinaja brutalno ubijeni). Sta cemo sa time?
Originally posted by mytheLazesh da ne smeta, da si chitao npr. moje postove u proshlim temama koji su se bavili ovim, video bi da sam i ja tu izrazavao razocaharenje haashkim tribunalom (kao i mnogi ostali progresivno nastrojeni forumashi, progresivni Srbi i takvi gradjani Srbije), ali to NE znachi da cu/cemo dozvoliti da to bude poligon za antihaashko izivljavanje onih koji su a priori i vec unapred bili shovinistichki nastrojeni prema tom tribunalu i koji su i radili na tome da mogu likovati kada su zbunjujuci signali pocheli dolaziti iz haashkog tribunala.
Kako to da tim tzv. "progresivnim" gradjanima Srbije to uopste ne smeta,
Originally posted by mytheondashnji rezimi Srbije i Hrvatske su imali dosta usaglashen stav za prisilnu etnichku-stranachku-etnichko-plemensku podelu BiH, shto je vredjalo ne samo Boshnjake (muslimane) vec i one Srbe i one Hrvate koji nisu bili opsednuti nacionalizmom-shovinizmom i ideologijama krvi i tla.
a koliko sam primetio u nekim vasim postovima, vi slicno cinite sa bosanskim muslimanima, jer cesto u vasi postovi isticete da su srpska i hrvatska strana u Bosni krivci za rat, a kao bosanski muslimani su "morali da se brane " i tome slicno...
Originally posted by mythe
Natasa Kandici - da, ona je tipican predstavnik gore napisanog, pojedinima ovde i idol, a radi se jednoj frustriranoj osobi, punoj mrznje, zavisti, zluradosti,
Originally posted by mythea, mozda je Natashina izjava bila upravo u cilju da POTAKNE Albance da se zaista pozabave zlochinima i s njihove strane? pa je to rekla na kulturan, evropski diplomatski nachin koji je iole inteligentnima jasan.
pa zar vama nije dovoljna njena izjava (a na pitanje zasto se ne bavi zlocinima koje su pocinili kosovski Albanci), ona kaze " sa time treba da se bave albanske organizacije i udruzenja" a pritom nema niti jedne organizacije koja to radi!
Originally posted by mytheda, da. tvoje pro-desnicharsko trabunjanje u punoj formi...lepote....
A kakvi su ustvari oni koje vi ovde nazivate "progresivnim" i njihov opis, moze procitati u moju najnoviju temu![]()
Originally posted by mythemoj holiday je kadgod kad ga JA uzmem i traje kolikogod JA hocu.
A povrh svega, nadam se da ste lepo proveli vas holiday i dobro nam dosli nazad![]()
Originally posted by mythezaista, sreca tvoja
uzgred, ne zivim u Holandiji, ali sam tamo zavrsio fakultet i stekao vrednu diplomu (srecom da mi je moj sposobni otac to mogao omoguciti![]()
Originally posted by mytheto sto ti sumnjash da su to i albanci (mnogi od njih, pogotovo neshto stariji, razumeju srpski, ako ga i ne govore) gledali, ne znachi da nisu. Mislim da je Kandicka samo rekla u smislu "ja se sada bavim zlochinima koji su pochinjeni s srpske strane, nek' se albanski i/ili medjunarodni faktori pozabave zlochinima koji su chinjeni s albanske strane". To shto je albanskoj organizaciji koja se bavila zlochinima pochinjenim s albanske strane bila bachena bomba od strane albanskih trerorista, govori puno toga losheg o njihovom drushtvu chega i medjunarodna zajednica, srecom, postaje sve vishe svesna. bolje ikada nego nikad. ta, ne mislish valjda da je zalosno albansko drushtvo primer kako treba biti i srpsko?
wel, vi ste ili naivni ili ne vidite neke stvari kada ste mogli da napisete sledetje "a, mozda je Natashina izjava bila upravo u cilju da POTAKNE Albance da se zaista pozabave zlochinima i s njihove strane? pa je to rekla na kulturan, evropski diplomatski nachin koji je iole inteligentnima jasan" - ne, postovani gospodine, ona je to rekla da jednoj TV debati, gde su se ucesnici obracali gradjanima Srbije, cisto sumnjam da su to Albanci gledali (niti razumeju, niti se signal te TV stanice prostirao do Kosova...), ta Kandicijeva izjava je puka provokacija i los sarkazam i najvise govori o njoj samoj. A bila je jedna albanska organizacija na Kosovu koja je pokusala da bavi zlocinima koje su pocinili albanski teroristi ali im je nakon dva dana bacena bomba![]()
Originally posted by mytheznachi ti nisi daniel-bl, Nederlander.... dobro, nastojim da ti verujem da nisi. ili to samo negirash?
isto tako nikada nisam napisao "da bi Cedi Jovanovicu trebalo prosuti mozak po asfalt"...to jednostavno nije moj stil, ja cak u privatnom zivotu umesto izraza "jebem ti mater" koristim "zelim vam ugodan ostatak dana", a glede Cede Jovanovica uvek kazem da niko, pa ni on ne treba da bude fizicki ugrozen zbog bavljenja politikom i iznesenog misljenja ali isto tako dodam da ukoliko se isti upleo u neke mutne mafijaske poslove da je to njegov probleem
Originally posted by mytheda. necemo se bash sloziti.
glede rata u BiH se necemo sloziti, jer za mene je muslimanska strana najodgovornija, izveli su krnji referendum uprkos Karadzicevom upozorenju da to ne cine jer ce "Bosnu odvesti u pakao, a muslimanski narod mozda i u nestanak", pucanje na srpske svatove pocetkom marta 1992. , povlacenje Izetbegoviceva potpisa sa mirovnog dokumenta iz Lisabona (februar 1992.)... A ne bih rekao ni da su muslimani najvece zrtve rata u BiH, zrtava je bilo na sve strane a nekako mi se cini da su najvece zrtve Hrvati iz Bosne.
Milijana Baletić napisao: Znate kako kažu - Jači koči a nejači oči beči
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1549292#p1549292]mythe napisao:[/url]r ja cak u privatnom zivotu umesto izraza "jebem ti mater" koristim "zelim vam ugodan ostatak dana"E pa želim i ja tebi ugodan ostatak dana.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!