Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Sprema li netko atentat na Aleksandra Vučića?

1. Da
5
38%
2. Ne
3
23%
3.Ne znam
5
38%
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1193748" target="_blank

Vučić: Ako ne bude DNK, jasno mi je o čemu se radi

U blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima kod Beograda otkriven je blindirani automobil sa sanducima punim oružja. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je juče kazao da su pronadjeni raketni bacač zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, četiri ili pet metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

na stranu verzija da je sve ovo izrežirana vučićeva akcija, činjenica je da u srbiji postoji duga tradicija ubijanja političkih lidera: kraljeva, premijera itd. zato bi trebalo ozbiljno uzeti mogućnost da ovo nije bezazlena situacija.
Korisnikov avatar
By Blady
drama, da je hteo da ga neko vec rokne, roknuo bi ga
ne bi zakopavali oruzje i ostale pizdarije.
namestaljka.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nadam se da ne, njegov atentat i naknadno radovanje bi bili jedan debeli poraz srpskog drustva, niko ne sme da bude meta, koliko god omrazen bio.

meni je vec poraz sto se oko toga mnogi raduju i sto je toliko ljudi ravnodusno, posmatraju ga kao vrecu mesa i pokazuje da koncept "neprijatelj naroda" i dalje postoji, drustvo je i dalje plemensko orijentisano. i vucic je covek, za losa dela postoji propisana kazna, ako je ubistvo kazna za njega onda treba da bude ista kazna za sve druge koji isto to rade. selektivna pravila su odlike fasistickog razmisljanja. zbog toga imam mixed feelings o "ne davimo beograd", s jedne strane iskoriscava plemensko razmisljanje i sklonosti fasizmu gradjana, al s druge strane ne znam da li bi postigli svoj demokratski cilj drugacije.

demokratija nikako nije za srbiju.

al najvise bih rekao da je njegova montaza, pokazao je vise puta da je spreman na tako nesto.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Malo mi je nerealna i nelogična ta priča.
Vučić je sigurno naučio nešto iz tuđih iskustava.
Verujem da ne bi dozvolio da mu se desi tako nešto zato što zna kako da opstane u specifičnom društvu koje prolazi kroz preispitivanja i ostale gluposti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Još kao mlad je, u specifičnom ambijentu koji su stvorili tata Voja, mama Mira i druge mu mecene, naučio sve tajne opstanka u životu i na vlasti u parakomunističkoj Srbiji. O medijskim manipulacijama i prevarama i da ne govorimo. Njemu je sad i lakše da se zajebava, jer vladaju potpuna apatija i malodušje, odnosno - potčinjena klasa kojoj se obraća i koju zajebava preko malog ekrana više i ne gaji nikakve nade u normalan i bolji život.
Tako da, ako mu iko i dodje te velike glave, biće to neko iz bliskog mu okruženja, neki dojučerašnji kum, saradnik... Iskreno se nadam da se to neće desiti, da ne bi opet proglašavali vanredno stanje na 3 meseca i hapsili pola Srbije, pa i zlosrećnu Ražu u paketu, to smo već doživeli i nije više interesantno.
:odbij:
Srklet
na stranu verzija da je sve ovo izrežirana vučićeva akcija, činjenica je da u srbiji postoji duga tradicija ubijanja političkih lidera: kraljeva, premijera itd. zato bi trebalo ozbiljno uzeti mogućnost da ovo nije bezazlena situacija.
Tim ubistvima se najelegantnije premošćavao jaz između dva kontradiktorna elementa našeg mentaliteta - podaništva i žudnje za vlašću.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ma da, ljudi sta vam je. To je ista patka kao i one sa "drzavnim udarima". Kao da je Vucicevic sve ovo smislio, a mozda i jeste.
Za atentat nije potreban arsenal oruzja, vec jedan jedini snajper.

Bez obzira sto je ova "vest" smisljena da odvrati paznju od realnih problema i eventualno da bi narod osetio strah za sudbinu premijerovu, ja verujem da se On, kukavica kakav jeste, ipak iskreno kenja od ovakvog scenarija. Ova medijska histerija je ujedno neka vrsta preventive da se atentat stvarno ne dogodi.
By Sixto
Vucicev zivot i hrvatsko nacionalno bice. Dve stvari Na Balkanu koje zahtevaju danonocni nadzor, paznju i brigu jer ko ce to bolje ugroziti od unutrasnjih neprijatelja.

Enivej... Ovaj kult licnosti nije nista novo, samo smo prilicno zaboravni. Cukanje automobila sa sluzbenikom USA ambasade Tadicev kabinet je nazivao drzavnim udarom i tako dalje. Mediji su odavno oruzje za ostvarivanje ciljeva, jer ako nesto ne mozes zaustaviti da izlazi, neka bar izlazi u neogranicenim kolicinama i afirmativno u tvoje ime.

No. Jebo vas Vucic i nacionalne histerije. Odo na plazu... aj zdravo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!