Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Ankara -- Turska vojska izdala je saopštenje u kojem navodi da je preuzela kontrolu nad državom, javljaju svetski mediji.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1155711" target="_blank

I takooo...

Da li vam se cini da je Erdoganu dosao kraj zbog mirenja s Putinom ili je pak doslo nekome iz dupeta u glavu da Sultan s Bosfora radi marifetluke koji bas nisu kako treba?

Dajte si diskutirati u ovom sudbonosnom casu po buducnost gledalista turskih serija u Srbistanu...
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2759753#p2759753]Dr_Shortbus napisao:[/url]Je suis Erdogan! :radosnice:
:lol:

ja bas dosao da pitam ko je upuceniji od mene u desavanja u turskoj... sve sto ja znam je sranje pa pomirenje sa rusijom, i da erdogan nije bas ...ostar... prema islamistima, jel... odn da erdogan vuce ka islamu, a da je vojska u turskoj kanda... prilicno sekularna, jel. mislim, u nato-u je.

na to mu se svede celokupno moje znanje trenutnog stanja u turskoj... ili bar, domalopredjasnjeg stanja ,)

i da su imali isto vojni puc pre par decenija, naravno. za 'stabilizaciju & demokratiju' .D

i znaci, vojni udar u nato zemlji... zanimljive stvari...

...

neko upuceniji?

edit - i, naravno, da turska mnogo saradjuje 'ispod zita' sa svim stranama u 'ratu terorizma'
Korisnikov avatar
By svejedno
da, to svakako.

..sad citam, turci su imali u istoriji pun kurac vojnih udara... mozda je ovo njima samo uobicajen nacin menjanja vlasti ,)
By Sixto
Zelim da se probudim sa Erdoganom iza resetaka. :molise:
Korisnikov avatar
By 2kune
gotovo... the end... sultanat sredio janjičarsku pobunu... što se zaista događalo saznat ćemo za kojih 80 godina...
Korisnikov avatar
By 2kune
no ta turska sapunica jamačno će se nastaviti... jerbo su iza toga ajmeri... zato ćemo i saznati nakon 80 godina... toliki im je bunker na ovu vrstu državne tajne...
By Sixto
Pa jebali majku nesposobnu, ne znaju ni puc odraditi kako valja. Sta su se koji kurac picke dovatile pusaka, sta bi radili u ratu da zapuca. Boze... :facepalm:

Sad ce ih Ergodan skratiti za glavu. Mogu da se pozdrave sa zivotom. I sad ce toliko da erdoganizuje vojsku da posle XY decenija ce prestati biti cuvar sekularizma u Turskoj.

Usrali motku, hteli jedno, ispalo jos gore. Ovaj rad otprilike...
Slika
Korisnikov avatar
By Mage
Moja drugarica iz Istanbula tvrdi da je to sve jedna velika namestaljka od strane Erdogana, kako bi on ispao heroj pred narodom.
Korisnikov avatar
By svejedno
mnogi sada pricaju to. ako je tako, on je jos ludji no sto sam mislio - previse srajna po ulicama, previse mrtvih, previse ranjenih, previse svega - samo zbog ucvrscivanja.

licno nisam siguran da je to tako.
Korisnikov avatar
By 2kune
jbg... kad se krene za oružjem uvijek je to rizik... čak i za najveće i najvještije... mislim na pučiste, jelte... a da je to bila predstava samog sultana nekako ne vjerujem... ne bi bilo toliko bojeve municije u zraku... ne bi tjednima prije stanoviti portali izraelskoameričanskih korjena posvećenih geostrategiji iznosili analize o vjerojatnosti vojnog udara... i tako neke slične stvari... možda ne bi ni francuzi zatvorili ambasadu mada to može biti i zaista radi terorista a ne pučista... saznat ćemo za 80tak godina... strpljen - spašen... :deda:
Korisnikov avatar
By Mage
Ne znam, ja vise naginjem ka strani da je to sve namestaljka.

Ko je iza tog puca? Kako sad to odjednom? Sta su hteli ovim da postignu? Nekako nema smisla.
Korisnikov avatar
By 2kune
ima, ima... vojska u turskoj je čuvar ataturkove svjetovne tradicije... redovito radi vojne udare kad ocijeni da je potrebito... ovaj je samo jedan u nizu... samo su ih ameri malko zajebali pa su ih prvo kočili pa onda im dali zeleno svijetlo kad je već prekasno... jerbo je prvo sultan igrao protiv rusa a sad odjednom igra obrnuto... ;-)
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2759790#p2759790]alexandermagic napisao:[/url]Sami su si krivi. Ne treba nesto pokusavat bez dobre razrade plana, nacina realizacije, savrsenog tajminga, rezervnih opcija i cvrste zaledjine.
Apsolutno! Amaterizam prvog reda.
Upravo su postigli suprotno od namere. Ergodan je do sad pohapsio 6000 ljudi sto znaci svakog ko je ikad digao obrvu na pomen njegovog imena. Posle ovog fijaska Turska ce biti homogenizovani turbo-dzihad Erdoganistan. Vojska prestaje biti garant ravnopravnosti i postaje poslusnicki aparat smrti, sudstvo ce sad da proganja ljude za ne izgovorenu vec zamisljenu rec u glavi, parlament masinerija za ispunjavanje novogodisnjih zelja, a Kurdima i svim ostalima nek je bog/alah u pomoci...
Dobio je brisani prostor da poseduje drzavu i upravo mu narod potpisuje vlasnicki list za Tursku i upisuje je u katastar nepokretnosti.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2759795#p2759795]Mage napisao:[/url]Moja drugarica iz Istanbula tvrdi da je to sve jedna velika namestaljka od strane Erdogana, kako bi on ispao heroj pred narodom.
Vidim na vestima nosi sanduke s preminulima, juce poziva da ostanu na ulicama da se brani Turska bla bla bla... Sve me to podseca malo i na Miloseviceve tehnike.
Ne bi me nista cudilo da je u pitanju "Markale" metod zavere.
Korisnikov avatar
By 2kune
6000 nije ništa prema pola miljuna uhapšenih u zadnjem vojnom udaru... onom '80te... suđenih je bilo oko 230 000 a glavu je izgubilo 50tak... mučenja koliko ti duša želi a nestalih nenađenih ima do dan danas...
s druge pak strane, teza da je vojni udar bio fejk došla je iz ajmerike... ;)
By Sixto
Smenio 8000 policajaca koliko vidim od jutros... Okej, ovaj puc je definitivno bio fejk.
Korisnikov avatar
By svejedno
a zatvorio je i najvecu americku vojnu bazu u turskoj.....
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2759923#p2759923]2kune napisao:[/url]6000 nije ništa prema pola miljuna uhapšenih u zadnjem vojnom udaru... onom '80te... suđenih je bilo oko 230 000 a glavu je izgubilo 50tak... mučenja koliko ti duša želi a nestalih nenađenih ima do dan danas...
s druge pak strane, teza da je vojni udar bio fejk došla je iz ajmerike... ;)
:yes:

Briljantni ste, as usual, kuMice. I poznajete historiju. I ne lupate kojesta.
By Sixto
Kako polupismena svetina stavlja drzavu na raspolaganje i glavu na panj samoinicijativno... :wundy:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!